Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

kızlar dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ama korkularımda yok değil 1. hamilelikde kilo kont. nasıl yapmalıyım zaten balık etliyim en ideali kilomun 11 kilo kadar almak mış ama nasıl başarıcam lütfen yardım...?

meleğim mucizem ...babanla biz heyecandan duramıyoruz ya nasıl tatlı mis kokulu olcaksın kim bilir :)) haziran olsun da hemen gel sağlıkla bitanem

Kuzucuğummm Az kaldı gelmene. inşallah yakında kucağıma alacağım seni mis gibi kokun daha şimdiden burnumda sanki. Günler Geçiverse de boncuk gözlerini görüversem hemen

mucizem sağlıkla gel sen ben bu sıkıntıları yaşamaya razıyım yeterki sen iyi ol :)

ne kadar da tatlısınız :))

içiniz içinize sığmıyor sevdiğiniz erkekle size ait sizden bir parça taşıyosunuz içinizde .

Hep anne olabilecek miyim ben de acaba diye düşünürüm kendi kendime ben de yaşıcak mıyım bu anlatılan duyguları diyorum.. Hiç böyle demezdim ben önceden yahu.. 2 yıllık ilişkim var beni ilk defa evliliğe inandıran bir adam var hayatımda sanırım ondan böyle düşünüyorum artk :) umarım bitmez ve ben bu yazıma bakıp bir gün ağlamak zorunda kalmam ...

zaman sizin için de göz açıp kapayıncaya kadar geçip gitti mi hayatınızda ? :)) ben 2 yıllık ilişkimin bile her ayrıntısını sanki dün yaşamış gibiyim belki de bu yazıma bakıp yıllar sonra aa sanki dün yazdım oraya bunları dicem tatlı bi duygu kaplıcak içimi belki de :)) yada belki de (insan en kötüsüne hazırlamalı kendini derler ya ) yazdıklarımı görmek bile istemicem bir çocuk hayalim olmıcak yaşamaya devam etcem işte sıradan bir hayat sürerek ..

ama Allah görüyor ya içimi çok istiyorum ondan bir çocuğum olmasını . . . sadece ona yada bana ait bişey değil bu çünkü ikimize ait en kutsal şey en güzel mucizemiz bizden bir parça .. şurası sana benziyo burası bana muhabbetleri yapmak istiyorum saatlerce. . :))

Biliyorum en doğrusu Allah tan sağlıklı bir çocuk dilemek tabi ki ben de bunu diliyorm ama içimden de kız olmasını istemiyo değilim hani :)) saçlarını tarayım diyorum onun böyle giydireyim gezdireyim annesi gibi süslü püslü bişey yapayım diyorum . . Onun gönlü erkekten yana tabii ki maça götürcek ya büyüyünce

Bunları düşünmek yada hayal etmek için belki de çok erken bilmiyorum sonuçta evlilik teklifi bile almış değilim ama olsun gönlümden kalbimden geçenler bunlar ve yazmak yazarak anlatmak istedim kalıcı olsun da bakayım ilerde diye ...

Hayatın bana ve siz hamile cici bayanlara en güzel günleri getirmesi dileğimle :) ...

Birtanem... Benim canımdan kopup gelen güzel yavrumm... Bilmiyorum sana ne demeliyim... Anneciğinin merak ettiği tek şey kalbin atıyor mu yavrum? İyi misin ? Sağlıklısın değil mi oralarda.... Cok korkuyorum ama bi o kadar da cok heyecanliyim annem... Gel... o mis kokunu saatlerce icime cekeyim.... Kimse almasin kucagimdan yanimdan gogsumden.... Sadece iyi ol annecim... Iyi ol.... Tek korkum sağlığin bebegim... Ne olur kalbin atıyordur insaallah... Seni cok seven, cokca bekleyen annen... Saģlıkla gel yavrum.... Sağlıkla...

ne olur 38. haftayı görelim hayırla gel kuzucuk....

Rabbimin kabul ettiği dua'm,iyi ki benimlesin.Minicik hareketlerini hissediyorum ve eminim beni böyle heyecanlandırmak hoşuna gidiyor.Babanda dikkatlice elini koyup bekliyor ama daha hissedemedi.Hep iyi olmanı diliyorum.Kokusu huzurum diyorum ya babana sen gel de bize huzur neymiş o zaman öğret.Gel de kokun sinsin evimize,nefesinle mükafatlandır bizi..

inanın ben de aynı şeyleri düşünüyorum...ağlattınız beniii...

oğluşum..bugün şafak 37.az kaldı yani seni kucağıma almama..sende çok bekletme beni sağ salim sağlıcakla gel..gel de seni öpmelere sarılmalara doyamıyayım...Allahımın emaneti seni sabırsızlıkla bekliyorum talham benimmm

Bebeğinize özel ne söylemek isterseniz onu büyük bir hatıraya dönüştürüyoruz... ......com şahsi adresimdir bebeğiniz için özel yaptırmak istediğiniz ne varsa (bebek kurabiyeleri, bebek şekerleri,bebek pastaları, babyshowerlar, bebek partileri,hoşgeldin bebek ürünleri bulabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…