Simdiden bu kadar acikiyosan onumuzdeki 8 ay bana neler yedirirsin bilemem :)
o kadar guzel ki yazdiklarin ... sakin bir piano muzigi esliyinde okudum hem deee gozlerim doldu))) benim de oglum olucaaak saglikla gelsin bebeklerimiz.. ben bebegime hep duam diyorum dualarla geldi bana cunki .. eminim sen de onun icin bol bol dua ediyorsundur o zaman o da senin duan ... dualarimizi kabul etsin rabbim ve DUAlarimizi bize bagishlasin onlari hep mutlu gorelim ... butun anne olacak shansli kadinlari tebrik ediyorum... ALLAH olmayanlara da dualarina kavushmayi nasip etsinoğlummmm minik böceğim küçük danam annesinin kuzusu aşkım herşeyim canımın ötesi bazen ıyı bı anne olamayacagımı dusunuyorum sana yetemedıgımı yetemeyecegımı hakettıgın hayatı sana veremeyecegımı dusunuyorum yanıma gelmene 25 gun kalmısken hem heyecandan hem saskınlıktan hala sana yeterınce hazırlık yapamadıgımı farkedıyorum ne yapcam nasıl yapcam hıc bısey bılmıyorum cok acemıyım annem senı ben buyutecekken sende benı buyuteceksın sanırım artık senı gormek koklamak ıcın sabırsızlanıyorum umarım sağlıcakla gelırsın aramıza yuvamıza nese huzur katarsın senı sevıyorum mınıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?