Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Kuzum..Güzel yavrum.. Henüz yüzünü görmeden, sesini duymadan, kokunu içime çekmeden, minik ellerini, ayaklarını öpmeden, koklamadan sevdiğim meleğim.. Biliyor musun annecim, varlığından haberdar olduğumuz andan beri, babanla ben nasıl büyük bir heyecanla ve nasıl tatlı bir telaşla bekliyoruz seni.. Ama ara ara da sağlığını, nasıl olduğunu merak edip endişelenmiyorum değil bebeğim.. İnşallah iyisindir.. her şey yolundadır.. küçük kalbin hayata tutunmak için pıt pıt atmaya devam ediyordur.. Ne olur bizi bırakma annecim..Ne olur minik yüreğinle tutunduğun anneciğinden, yaşamaktan vazgeçme.. seni her şeyden çok seven ve yolunu gözleyen annen..

meleğim dün benimle birlikte olduğunu öğrendim :) ahh bir bilsen seni burda bekleyen kaç kişi var,sağlıkla gelmeni bekleyen yüzü gülen akrabaların :)
dün öğrendim varlığını ama geçen hafta sen belli ettin anneciğine varlığını şimdiden başladın bana çektirmeye yaramazım benim :))
inşallah sağlıkla ve nasibinle kollarımızda olmanı bekliyoruz meleğim :))

eger boyle bır sansım olsaydı ıyıkı varsın benımlesın derdım hergun...oyle tukenmıs oyle yorgunumkı umutlarımı mınık bır cana baglamısken ...bılseydım onunda gec gelecegını umutlarımı yesertırmıydım ...oda benı sevmıyor hayat gıbı oda gelmek ıstemıyor oyle yalnız oyle kırgınımkı ne olurdu sen bekletmeseydın beni...annelık kalbımı

Canım oğlum benim Emir'im bugünde uyutmadın beni sana kavuşma heycanından uyuyamıyorum artık kilolarım korkularım doğumu beklemek hepsi bir yana sağlıkla gel yeterki bebeğim normal doğumdan dahi sana birşey olur diye korkuyorum Allahım seni bana bağışlasın hergün aralıksız hergün haftaları günleri hangi ayda ne olduğunu okudum bi bakmışımki 37 ye dayanmışım hiç bitmeyecek gibiydi bebeğim içimde hareket ederken seni hissetmeyi özleyeceğimi biliyorum kucağımdamı içimdemi daha korumasızsın bilemiyorumki doğduğunda en azından yüzünü gözünü görebilicem belki içim daha rahat olur ama sen başka odada uyurken ben nasıl rahat edicem bilmiyorum o kadar korumasızsınki içimdeyken dahi korkutuyorsun beni yanlışlıkla sana zarar veririm diye içim titriyo annelik çok zormuş be oğlum daha sen doğmadan sağlığını ,seni ,ne hissettiğini rahat olup olmadığını düşünüyoruz rüya gibi ya kucağımda olacakmısın gerçekten Allahım nasip edecekmi o günleri.. bazen dua etmekten uyuyamıyorum etrafımda yeni anne olmuş öyle çok insan varki nasıl imreniyorum bilemezsin onlar sağasalim kavuşmuşlar yavrularına canları gözlerinin önünde içleri rahat diye Allahımdan diledim seni Rabbim bu dünyaya gelmen için beni seçti bu mucizeye ortak oldum bende meleğimsin sen günahsız tertemiz apak ruhunla içimdesin sorumluluğum öylesine büyükki yediğim içtiğim herşey beni içten içe korkutuyor sana zarar verirsem Rabbimin emanetini taşıyamazsam diye hep korktum Ama yine tevekkül ettim seni bana verene yüreğimin bi yeri öylesine rahatki seni bana veren Rabbim koruyor en başta seni Bu dünyada yiyecek ekmeğin varsa sana kim engel olabilirki Emir'im benim sağlıkla o nur yüzünle gel artık kucağıma sana bakıp bakıp ağlayayım mutluktan ellerim titresin mucizeme dokunurken Rabbim en hayırlı günde kavuştursun ikimizi bekliyorum canım oğlum annen seni çok seviyor...

bebeğimmmm meleğim seni içimde taşımak ne güzel sana kolay kavuşmadık ben ve baban seni çooook seviyoruz lütfen bizimle ol bizi hiç bırakma ve güzel bir şekilde geliş ayın 24 ünde keseni görücez baban ve ben heyecandan günleri sayamaz olduk zaman geçmiyor biricik yavrum RABBİMİN bana verdiği en güzel mucize annen seni çok seviyor

oğlummmm minik böceğim küçük danam annesinin kuzusu aşkım herşeyim canımın ötesi bazen ıyı bı anne olamayacagımı dusunuyorum sana yetemedıgımı yetemeyecegımı hakettıgın hayatı sana veremeyecegımı dusunuyorum yanıma gelmene 25 gun kalmısken hem heyecandan hem saskınlıktan hala sana yeterınce hazırlık yapamadıgımı farkedıyorum ne yapcam nasıl yapcam hıc bısey bılmıyorum cok acemıyım annem senı ben buyutecekken sende benı buyuteceksın sanırım artık senı gormek koklamak ıcın sabırsızlanıyorum umarım sağlıcakla gelırsın aramıza yuvamıza nese huzur katarsın senı sevıyorum mınıgım

o kadar guzel ki yazdiklarin ... sakin bir piano muzigi esliyinde okudum hem deee gozlerim doldu))) benim de oglum olucaaak saglikla gelsin bebeklerimiz.. ben bebegime hep duam diyorum dualarla geldi bana cunki .. eminim sen de onun icin bol bol dua ediyorsundur o zaman o da senin duan ... dualarimizi kabul etsin rabbim ve DUAlarimizi bize bagishlasin onlari hep mutlu gorelim ... butun anne olacak shansli kadinlari tebrik ediyorum... ALLAH olmayanlara da dualarina kavushmayi nasip etsin

Nefesimi anlamlı kıldın bebeğim. Senin varlığın bu berbat dünyada o kadar anlamlı ki , iyi ki geldin, sağlıcakla kucağıma da gelirsin umarım. Haa bi de babana benzeme emii

bebeğim doktorumuz bize hareketlerini takip etmemizi söyledi 10 dan az olursa tehlikeliymiş.. iyi de bitanem sen hiç durmuyorsun ki :) biraz dinlensende bende uyusam canımı yakmadan hareket etsen olmaz mı :) :*

Dün ilk kez kalp atışlarını duyduk miniğim seni ne kadar çok bekledik aradık ve sen hiç ummadığımız anda benim doğum günümde geldin bebeğim sen bana Rabbimin hediyesisin çok şükür ailemizin şimdiden neşesi oldun babanla durup durup nede güzel atıyor minik kalbi dimi diyoruz... Bizi sakın bırakma annecim sağlıkla alalım seni kucağımıza çekirdek ailemizde mutlu büyü bebeğim... İçimde atan kalbinin sıcaklığını yüreğimde hissediyorum... Seni koklayacağım günü iple çekiyorum...

bebeğimmmmm yavrum miniğim benim, çok bekledik seni ama geldin şükür ilk kalp atışlarını duydukya babanla sanki bizim kalbimiz durdu ve sadece senin kalbin attı o an ne güzel bir mutluluk bu rabbim istiyen herkese versin

SENİ ÇOOOK SEVİYORUUM YAVRUM benim biricik bebeğim

Prensesim, minik meleğim, Sevda'm, annemin adı ağzımın tadı kızım.. O kadar heyecanla bekliyorum ki seni anlatamam. İkinci bebeğim olacaksın inşallah ama 10 kez de anne olsam aynı heyecanı yaşayacağım sanırım. Beni bir kenara bırak babaanneni görmen lazım. Şimdiden 5 tane yelek ördü sana. Yelekleri bitirdiğinde ki mutluluğu kaydedip sen anne olduğunda göstermek isterdim :) Lütfen çok sağlıkla gel kızım. Abin, baban, deden, babaannen, anneannen ve ben annen seni sabırla ve büsbüyük bir sevgiyle bekliyoruz meleğim. Seni çok seviyorum güzel kızım. Allah'ıma emanetsin...

Süpürgesiz Cadı

allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bebişleriniz için güzel süslemelere ihtiyacınız varsa paylaştığım siteye bakabilirsiniz :)

O minicik kalbinin sesini duymayi o kadar cok istiyorumki...Allahim bize bu duyguyu yasamayi nasip etsin. ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…