Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bebeğim her gün cinsiyetin üzerine babanla iddiaya giriyoruz :))
Sonra baban başını senin uzerine koyup seviyor insallah sağ salim kavusuruz sana..

ben elimi karnımdan hiç çekmiorum hep seviyorm
ama henüz senin varlığından emindeğilim
yarn test yapıcam ama sanki geldin bebeğim öyle hissediyorum
sürekli yatıyorum sen rahat et die
grip oldum çok fena bi tane ilaç içmedim
senin için folik asit içiyorum
bol bol ıhlamur kuşburnu içiyorum
yeterki sen benimle ol

cinsiyet konusuna gelince kesinlikle kız hissediyorum yavrum erkeksen darılma
ama sen yoksan ben darılırım bu sefer
sakın üzme anneciğini yarn bana hiç sevmediğim o testle merhaba de bebeğim

bebeğim yavrumm benim, anneye sımsıkı tutun bir daha korkutma olurmu biz seni çok seviyoruz ve heycanla bekliyoruz biricik yavrum

Annecim gelecegini bugun ogrendim hala inanamiyorum ve simdiden seni cok merak ediyorum fazla zorluk cikarmadan sagliklica gelirsen seviniriz yavrucum ♥

annem yıllardır seni bekliyorum hiç yılmadım her ilaç her tedavi ne varsa uyguladım
sen beni yormadın kendiliğinden çıkıp geldin sabırsızlıkla, umut ve korkuyla seni bekliyorum
sakın beni bırakma minik meleğim o pıt pıt atan kalbini göreyim inşallah
sen beni bırakma annem kardeşin gibi artık gücüm kalmadı sanki
seni sabırsızlıkla bekliyorum annem

artık kendimi yanlız hissetmiyorum annem. gurbete tek basına değilim. yolda yürürken 2 kişi oldugumu düşündüğüm andan beri çok mutluyum ne olursa ne yasarsam annem erken düşündün mü doğru karar verdin mi diyenlere gülüyorum annem cunku sen bana güç veriyosun sen canıma yoldaş oldun geceme gündüz oldun sen kışıma yorgan oldun seni allahım seni korusunn seni cok seven annennn .....

Bebeğim senden özür dilerim..... Seni ilk öğrendiğimde istememiştim ağlamıştım.. Kalp atışlarını duyduğum an senden ayrılamayacağımı ve aslında seni ne kadar çok beklediğimi anladım... şimdi zaman geçmiyor sabırsızlıkla seni bekliyoruz iyiki varsın meleğimm.....çabuk gel olur mu.... Ve anneciğine kızma

Sana sonsuz bağlandım şimdiden ilk göz ağrım olucaksın .. 1şubatta kalbini duyucaz babanla ikimizde çok heyecanlyız ..seni çok seviyoruzz seni çok bekledik .. rabbm hayrlı ewlatlardan eylesin seni...

Melegim...annecigine siki siki tutun daha simdiden seni cooooook seviyo ve ozluyo.annene babana hayirli evlat allahina hayirli kul vatanina hayirli bir vatandas ol seni seviyorum saglikli sihhatli hayirlisiyla yuzunu gorecegim ani sabirsizlikla bekliyorum annen:))))

bebegim benim küçük mucizem dün yine gordum seni minicik kollarını gösterdiya doktor ah nefesim kesildi yavrum gözümün önünden gitmiyor bebegim o halin seni çooook seviyorum babanda çok seviyor biz çok heycanlıyız biriciğim seni merak ve heycanla bekliyoruz hiiç korkma daima seninleyim asla bırakmam sende beni bırakma olur mu canım yavrum

seni hisetmeye basladigim gunden itibaren herseyi 2 kisilik dusunur oldum.ilk once butun dualarimda sen vardin,bir cesaret getirdin bana am ayni zamanda cok buyuk korkular ya kötü insanlar seni uzerse v.s v.s?? ilk kez bukadar merakli mutlu uzuntulu kaygili oldum.ilk onceligim sen oldun deseler inanmazdim 2 gramcik bisey daha bu Kadar hayatimi degistirecek.artik daha cok calisiyor daha cok para biriktiriyorum kolej ariyorum sana simdiden ahh daha cok seyler var yazacak ve minik yuzun cok merak ediyorum..ben seni herkesden herseydn cok sevecegimm..

Miniğimmmmm:)
İnşallah annen önümüzdeki hafta keseni görür:) Belki seni bile görür kimbilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…