Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah.............)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..

hayatıma anlam katmaya mı geldın bebeğim iykı benımsın allahım bana bu duyguyu yaşattığı için bınlerce sukur olsun dedim ben...

Biliyorum yerin dar geliyor, ama az daha sabır Herşeyini hazırladık, senin gelişini bekliyoruz

bebeğimmmm miniğim güzel yavrum yarın akşam ikili testini yaptırıcaz doktor amcan güzel bir pozunu yakalayıp çekeceğini söledi oy günler geçmiyor melek kokunu çekim içime çok seviyorum çok seviyoruz seni birtanem

minnakım senin varlığını öğrendiğim günder beri benim minnakımsın,doğduğundada sana minnakım diye seslenicem,içim içime sığmıyor,nekadar belli etmesemde ,içimdeki heyecanın bambaşka bir heyecan,kokunu duyucağım günü ,doktor teyzenin karnıma seni koyucağı günü sabırsızlıkla bekliyorum ,seni çok seven annen.

bebeğim guzel yavrum ne olur anneye sıkı sıkı tutun beni korkutma çok üzülüyorum kanamalı hamilelik anneyi yıpratıyor seni çoook seviyoruz bebegim

Benim disimda herkes duygusal modlarda sanirim.bebege soyleyecek bisi bulamiyorum..Zaten daha 5haftalik.İnsallah onu sevmeye baslarim.Kendimi uzayli gibi hissedecegim yoksa.Bu kadar sevgi dolu annenin arasinda ben boyle olmuyor:)

gel Yawrum gel. gelde babanı beraber iflas ettirelim. sen benim canimsin askimizin bi parçasısin korkma güçlü kuvvetli bi baban var ben sana yetisemesemde baban ikimizide büyütür masum melegim sağ salim gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…