Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

yavrum sağ sağlim sağlıkla ve vaktinde seni kucağımda hissetmek istiyorum paşammm

Canım kızım,

Biz seni dörtgözle bekliyoruz ve zamanın çabucak geçmesi vaktinde sana kavuşmak en büyük isteğimiz
Son zamanlar gerçekten vakit geçmek bilmiyor Sanırım sende artık sabırsızlanıyorsun gecenin bu saatinde bile hala kıpır kıpırsın
Doğuncada bu saatlerde böyle olucam mı diyorsun yoksa
Benim tatlı kuzum sen gelde sağlıkla hangi saat olursa olsun annen hep senin yanında olacak

bu kez akıllı uslu olup sağlıklı sıhhatli gel olurmu bitanem
bu arada baban her gün kulağına ne fısıldıyor :)

varlığınız beni öyle mutlu ediyor ki
birken iki oldunuz meleklerim anneniz ve babanız dört gözle sizi bekliyor burada
sağ salim gelin inşallah :81:

orda neler oluyo iyimisin cok merek ediyorum bian once buyu ve gel sabırsılıkla senı bekliyoruz demek isterdim

Anneem!! canımın canı yavrum! her an aklımdasın.her an heyecan veriyorsun.
hele o minik pıtpıtlarını, şekil değiştirirken anneciğine dayanmanı hissettikçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor
senin içn çok güzel şeyler örüyor anneciğin,ne de çok yakışacak benim miniğime
seni çok seviyoruz annem,sağlıkla gel inşallah kollarıma!

Bir an önce 5. aya girsek de hareketlerini hissedebilsem bebeğim..
Geçen gün özgül ablanın karnına dokundum. Çok güzel tekmeliyordu bebeği :)))))
Çok güzel bi duygu:)
İnşallah sen de bana yaşatacaksın bu mutluluğu yavrummmmm:)
Yesin seni anneciğinnn

Daha kalp atışlarını bile duymadım ama şimdiden o kadar çok seviyorum ki seni kucagıma alınca ne yaparım bilemiyorum. N'olur saglıklı sıhhatli akıllı uslu ol ve biran önce büyü...

Çok özlemişim şükür artık benimlesin sımsıkı tutun bebeğim annene 😉 seni çok seviyorum bnm bitanecik meleğim 👼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meleğimmmm seni görmeden öyle çok özlüyorumkiii nolur günler çabuk geçsin sağlıkla sıhhatle gel anneye varlığını hissettir

evlat kokulum canim evladim diye öpe öpe bitiricem 2. varlik seni seviyorum annen seni tüm sevgisi ve ilgisiyle bekliyor

Daha dün öğrendim sonunda bana geldiğini hoşgeldin diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum miniğim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…