Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

oğluuuuuuuum seni çok merak özlem ve hasretle bekliyorumm canım yavrum

Son düzenleme:
Bugün benim doğum günüm, ve sen benim bu yaşıma kadar aldığım en güzel hediyesin...
Sende ilk hamileliğimde olduğu gibi beni bırakma, sımsıkı tutun bana, çünkü aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyoruz,
baban ve ben seni hasretle bekliyoruz miniğim benim...
Rabbim yokluğunu göstermesin...

Bugün benim doğum günüm, ve sen benim bu yaşıma kadar aldığım en güzel hediyesin...
Sende ilk hamileliğimde olduğu gibi beni bırakma, sımsıkı tutun bana, çünkü aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyoruz,
baban ve ben seni hasretle bekliyoruz miniğim benim ...
Rabbim yokluğunu göstermesin...

Son düzenleme:
Canım oğluşumm
Seni babanla sabırsızlıkla ,özlemle bekliyoruz..Şu an beni üzüyorsun bir an evvel sağlığına kavuşman için sürekli dua ediyorum..Doktorlar ne kadar umutsuz konuşsada bir sn bile aklımdan seni sonlandırmak geçmedi..Ara sıra umutsuzluğa kapılmama ,ağlamama tek sebep olan şey miniciksin o ameliyat ihtimali varya kaldıramazsın diye üzüldüm..Doktorlar ameliyatsızda düzelebileğinide söylüyorlar ben en olumlusunu düşüneceğim.Sen Rabbimin bana emanetisin..Seni özlemle bekliyorum..o minicik tekmelerini bile dünyaya değişmem..Seni herşeyden çok seveceğim ve koruyup,kollayacağım inş. Seni koklamak için sabırsızlanıyorum..Sağlıcakla gel annecim..

Geldiğinde baban senin poponu tokatlıcakmış mercimek halinle midemi bulandırıp yatak döşek yatırdığın için. Eheheheh
Sağlıklı gel de ben razıyım bebişim!

Allah'ım seni sağlıkla getirsin..Hayırlı bir evlat olursun inşallah..

Çok üzüldüm çok ağladım olmuyorsun diye..Ama sen Allah'ın bir mucizesisin yavrum!

Kokunu duymayı hasretle bekliyorum..

Annen..

Meleğimm yavrum Rabbimin en güzel hediyesi seni öğrendiğim gün çok sevindim ama o minicik kalp atışlarını duyunca daha da sevineceğim vee seni kucağıma aldığımda mutluluktan nefesim kesilecek kokunu doyasıya içime çekeceğim bitanem..babanla olan aşkımızın en güzel yanısın seninle aile olacağız yuvamıza neşe getireceksin kuzucuğum...
İnşallah annene sımsıkı tutunursun ve hayırlısıyla hayata gözlerini açarsın seni o kadar çok istedim ki meleğim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine diledim Allah'tan
Seni şimdiden deli gibi seven annen...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biricik oğlum :)

Annenin özellikle bu haftaki yoğun iş temposuna ayak uydurduğun için ve beni hiç üzmediğin, zorluk çıkarmadığın için çok teşekkür ederim :)

Sen harika bir oğul olacaksın :) Bunu gönülden hissediyorum

Askim mutluluğum meleğim seni öğrendiğimde o kadar çok mutlu olduk ki babanla yavrum inşallah sağ sağlim doğar sin can tanem benim seni çok seviyorum..

Melegimmm hosgeldin canima can kattin ömrümün geri kalani senin artik simdiden anneme benzedim ne yaptigini hep merak ediyorum :) kime benziyceksin mutlumusun benimle olmaktan kucagima aldigimda bakisini merak ediyorum annelik duygusu bu sanirim seni seviyorum Rabbime şükürler olsun ve olmayanlarada nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annem daha üç gün oldu seni öğreneli... olmayacak bir zamanda olmaz denmesine rağmen allahım ol dedi oldun... ne yazıkki ben sevinemedim sevincimi belli edemedim 3 gündür ağlamaktan. seni aldırmak istemiyorum ama nasıl bu süreci aşarım tek başıma bilmiyorum. baban seni şu an istemiyor ama yaşamak senin hakkın benimle beraber dua et hakkımızda hayırlısı olsun bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…