meleğim kardeşin beni bıraktı ne olur sen bırakma beni seni ne zor şartlarla ele ettim varımı yoğumu sana verdim beni bırakma sakın annecim nolur bırakma
artık tekmeliyorsun, anne ben burdayım diyorsun, yüreğime hergeçen gün daha çok yer ediyorsun annem. gel gel ki annenin yalnızlığına son ver bebeğim. baban ve ben seni çok seviyoruz oğlum.
Oğlum...
Güzel bebeğim...
Miniğimm...
Benim için o kadar uzak o kadar imkansızdın ki hala inanamıyorum benimle olduğuna..
Ama kıpırdıyorsun içimde ben burdayım anne diyorsun geldim diyorsun seninleyim..
Seni o kadar çok seviyoruz ki gelişini seni kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz..
Sağlıkla büyü annecim,sağlıkla gel anneye ve babaya.. :1hug:
minik bebeğim seni henüz göremesem de hissedemesem de varlığına çok alıştım yavrum. ne olur seni özlemle kucaklamayı bekleyen anne ve babanın kucağını boş bırakma kelebeğim. seni çok seviyoruz...
Slm kızlar
son adetim 10 03 2010 ama 2 gündür doktora gitim kan testi yaptı değer 1.2 çıktı tekrar istedi doktor yarın sonuç belli olacak sizce ben hamilemiyim
yıllar sonra yüce Rabbim bana anne olmayı nasip etti 15 günlük hamileyim ve bunu dün öğrendim.Canıma bir can daha eklendi ona bebeğim seni çok seviyorum yaşam kaynağımsın mutluluğumsun demek isterdim.
canim melegim seni cok seviyorum...opuyorumnanaktan
iyiki varsim bitanem...geldigin gunden beri hayatima anlam geldi...megerse yasamiyomusum senle nefes almaya basladim kuzum benim...:CüvCüv::asigim:
annecim seni çok bekledik her ay acaba bu ay gelirmi diye düşündük babanla geceleri uyumadan senin geleceğin hayaliyle yatıyoduk bak günlük tutuyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri neler olduğunu doktorun ne söylediğini ve ultrason resimlerini bile bu günlüğe koyuyorumki doğup büyüdüğünde bi doğumgününde sana bunu hediye etmek için sen bizim biriciğimizsin sabırsızlıkla senin gelmeni bekliyoruz seni kucağımıza almanın kokunu içimize çekmenin mutluluğunu yaşamayı bekliyoruz ve seni çok seviyoruz ciğerparemmmm
Annesi kurban küçücüksün sen bana Allah'ımın ikinci değerli hediyesisin sende abin gibi gitme olurmu annecimm tutun kuşum olurmu beni de babanıda bırakma nolurr ....
lütfen gel artık cok özledık senı neden bu kadar yoruosun bızı annen cok uzgun baban cok uzgun.yoksun suan ama sankı kokun burnumda.hergun ruyamdasın bebegım.geleceksın bılıorum ama gec kalma.bende tatmak ıstıyorum o guzel duyguyu benımafoldumben o duygudan yoksun bırakma melegım....senı herseyden cok sevecek olan ANNEN....
Canım bebeĞım senı bana melek ablan gÖnderdı Çok Çaresızdım yaŞamamın anlamı kalmamıŞtı meleĞımı kaybedınce ınŞallah sana bıŞey olmaz benımle 40 hafta kalıp dÜnyaya gÖzlerını aÇarsın meleĞımın hasretını bırazda olsa dındırırsın