Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

prensesimm..
canımın taaaa içi..
7buçuk aydır benimlesin kavuşmamıza az kaldı küçük meleğim..
seni sağlıkla ve hayırlısıyla kucağıma alacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla..
ne hissediyorum biliyor musun annecimm.. sanki uzaklara gitmişsin de seni deliler gibi özlemişimm.. burnumda tütüyorsun sanki..
seni çokk seviyorum Asel'im...

annecim seni aldırmaktan vazgeçtik dilerim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla doğarsın ... seni seviyorum...

annecim seni aldırmaktan vazgeçtik dilerim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla doğarsın ... seni seviyorum...

bak teyzemmm sen annenin yanında ol hep! Ona tutunmuşsun daha sıkı tutun senden destek alsın ki ayakta durabilsin. daha varolduğunu yeni öğrendi ama şmdiden annene candan öte can oldun. hayat oldun. sımsıkı tutun ve sağlıklı bir şeklide gell... seni bekliyoruzzzzzzzz

çok teşekkür ederim allah razı olsun o kadar ağlıyorum ki 3 gündür ... sağol desteğin için :)

çok teşekkür ederim allah razı olsun o kadar ağlıyorum ki 3 gündür ... sağol desteğin için :)

tamam ağlama artık üzülme bu kadar vardır herşeyde bir hayır. bebeğinde üzülüyor sen böyle ağladıkça. kalk bir abdest al ve kendine gel otur seccadenin üzerine dua et ne dicem dersende sadece otur rabbim zaten senin ne istediğini senden iyi bilir canım. ama ltfn artık üzülüp ağlama

allah senden razı olsun

29 yaşındayım 10 aralıkda evlendim. sende yeni evliymişsin hadi bakalım mayıs ayındada sürprizi sen verirsin inşallah :)

yavrum benim minik oğlum seni çok merak ediyorum veeeeee çook seviyorum güzel güzel büyü olur mu

Meleğim, doktorlar senin beni bırakma tehliken olduğunu söylediler. Sırf benimle kal diye ayağımı bile kıpırdatmıyorum. Sana söz veriyorum Rabbim seni bana bağışlarsa herşeyim olacaksın. Baban da senin için herşeyi yapacak. Seni çok seviyoruz ve lütfen bizi bırakma

Bebeğine bir mesaj da ben vermek istedim belki haddim değil ama müsade edersen ona iletir misin?
" Melek, annen de babanda seni çok seviyorlar. Baban henüz sana alışamadığı için böyle düşünüyor olabilir ama eminim annen gibi o da seni deli gibi sevecek. Kalp atışını duysa o kalp durmasın diye savaşacaktır. Babana biraz zaman ver. Annene de söyle ağladığında ben de etkileniyorum annecim de. Sen beni eğer çok seviyorsan ağlama ki sağlıkla büyüyeyim de. Rabbim seni mucize olarak gönderdi anne ve babana inşaallah yuvalarına huzur bereket getirirsin ve sağlıcaklı anneciğinin kucağında olursun. Ona güç ver, Allah'a emanetsin.."

Bebişlerim bu gece ilk defa beni uyutmadınız, kıpır kıpır yerinizde duramadınız uyuyamayıp sabaha kadar sizi hissettiğim için çok mutluyum. Babanız mı, o sabaha kadar uyuyamadığımı anladı sürekli uyuyup uyanıp nasıl olduğumu sordu, sizi çok seviyoruz

teşekkür ederim babası artık istiyor. alışamadım korktum bir an şok oldum öyle söyledim dedi...iyi dileklerin ve desteğin için sağol :)

Beni anne yapacagın için teşekkür ederim.minik kalbinin sesi kulagımdan hiç gitmiyor.saglıkla ve sıkıca tutun annene olurmu. Üç yıldır gelmeni bekliyoruz babanla. Babanda seni çok seviyor eminim hissediyosun. Sen bizim minnak mucizemissin. Annecine sıkıca tutun. Seni çok özledim ve çok seviyorum. Akşamları babanın şarkılar mırıldaması hoşuna gidiyomu bebeğim.çok hecanlı bi adam dört gözle seni bekliyo. Güzelce beslen yavrucum.bizi bırakma.

Bende daha çok yeni hamişim 6 haftalık ve bebeğime; canımın en içi benim midem bulandıkça ikimizde aç kalıcaz demek istiyorum ve her fırsatta söylüyorum zaten

Bu kusmalar ne zaman gecicek annecim biliyosan ne olur söyle derdim;((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…