annem daha üç gün oldu seni öğreneli... olmayacak bir zamanda olmaz denmesine rağmen allahım ol dedi oldun... ne yazıkki ben sevinemedim sevincimi belli edemedim 3 gündür ağlamaktan. seni aldırmak istemiyorum ama nasıl bu süreci aşarım tek başıma bilmiyorum. baban seni şu an istemiyor ama yaşamak senin hakkın benimle beraber dua et hakkımızda hayırlısı olsun bebeğim...
annecim seni aldırmaktan vazgeçtik dilerim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla doğarsın ... seni seviyorum...
bak teyzemmm sen annenin yanında ol hep! Ona tutunmuşsun daha sıkı tutun senden destek alsın ki ayakta durabilsin. daha varolduğunu yeni öğrendi ama şmdiden annene candan öte can oldun. hayat oldun. sımsıkı tutun ve sağlıklı bir şeklide gell... seni bekliyoruzzzzzzzz
çok teşekkür ederim allah razı olsun o kadar ağlıyorum ki 3 gündür ... sağol desteğin için :)
tamam ağlama artık üzülme bu kadar vardır herşeyde bir hayır. bebeğinde üzülüyor sen böyle ağladıkça. kalk bir abdest al ve kendine gel otur seccadenin üzerine dua et ne dicem dersende sadece otur rabbim zaten senin ne istediğini senden iyi bilir canım. ama ltfn artık üzülüp ağlama
allah senden razı olsun
annem daha üç gün oldu seni öğreneli... olmayacak bir zamanda olmaz denmesine rağmen allahım ol dedi oldun... ne yazıkki ben sevinemedim sevincimi belli edemedim 3 gündür ağlamaktan. seni aldırmak istemiyorum ama nasıl bu süreci aşarım tek başıma bilmiyorum. baban seni şu an istemiyor ama yaşamak senin hakkın benimle beraber dua et hakkımızda hayırlısı olsun bebeğim...
Bebeğine bir mesaj da ben vermek istedim belki haddim değil ama müsade edersen ona iletir misin?
" Melek, annen de babanda seni çok seviyorlar. Baban henüz sana alışamadığı için böyle düşünüyor olabilir ama eminim annen gibi o da seni deli gibi sevecek. Kalp atışını duysa o kalp durmasın diye savaşacaktır. Babana biraz zaman ver. Annene de söyle ağladığında ben de etkileniyorum annecim de. Sen beni eğer çok seviyorsan ağlama ki sağlıkla büyüyeyim de. Rabbim seni mucize olarak gönderdi anne ve babana inşaallah yuvalarına huzur bereket getirirsin ve sağlıcaklı anneciğinin kucağında olursun. Ona güç ver, Allah'a emanetsin.."
teşekkür ederim babası artık istiyor. alışamadım korktum bir an şok oldum öyle söyledim dedi...iyi dileklerin ve desteğin için sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?