Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bebegım senı cok sevıyorum .8 ay gecsede senı kucagıma alacagım o guzel gun gelse. Kokunu ceksrm ıcıme tenının yumusaklıgını hıssetsem o yumuk gozlere bskabılsem; ☺saglıkla kucagıma almayı beklıyorum senı bebegım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

miniğim allahın izniyle seninle kavuşmamıza çok az kaldı, ben,baban,ve bütün ailen seni sabırsızlıkla bekliyoruz.sağlıkla ve kolaylıkla gel Kutay'ım:)

miniğim allahın izniyle seninle kavuşmamıza çok az kaldı, ben,baban,ve bütün ailen seni sabırsızlıkla bekliyoruz.sağlıkla ve kolaylıkla gel Kutay'ım:)

ayy ne kadar güzel zamanınız azalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah sorunsuz kolaylıkla... bende bu haftalara gelebilecekmiyim çok uzak geliyor şimdilik bana

ayy ne kadar güzel zamanınız azalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah sorunsuz kolaylıkla... bende bu haftalara gelebilecekmiyim çok uzak geliyor şimdilik bana

emin ol hemde çok çabuk geleceksin. hamileliğimin başlarında bende aynı senin gibi düşünüyordum karnım ne zaman büyüyecek,bebeğimi nezaman hissedicem derken son günlere geldik anlamadım bile.tadını çıkar:) inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebişini. allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Hosgeldin annene bebegim.ben ve baban seni kollarimiza alacagimiz gunu iple cekiyoruz.cok ugrastirdin bizi melegim.seni cok seviyorum.iyiki geldin,hosgeldin

Minik kuzum seni çok bekledik senin için çok uğraştık. Baban , ben , hepimiz geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz..Sana dokunacağım günü bekliyorum seni çok seviyoruzzz .3 gün sonra doktora gideceğiz seni görmek için sabırsızlanıyorum yavrummm..Anneni üzmeyeceğini biliyorum; sımsıkı tutunduğunu ve sağlıkla geleceğini biliyorum ; inanıyorum minik kelebeğim❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gel derdim senin için sabırsızlanan baban senin için sabırsızlanan annen için gel. tut elimizi bizi ayağa kaldır. ben geldim hey toparlanın de.gelde hayatımızı renklendir gelde bizi güldür gel yerin hazır koynumda uyu derdim. bize gelmeyi kabul edeceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz derdim ama o şuan yok hatta vitamin bile değil.gel artık bebeğim bize var olduğunu hissettir.

Amiinn çok sağol

Kuzucuğum bugün sende kasılmalar varmış ama sakın korkma ben seni bekliyor olacağım anneciğim göreceksin her şey çok kolay olacak ve sonunda birbirimize kavuşacağız. Minik meleğim zamanın az kaldı ve ben de seni görmek için sabırsızlanıyorum, anneni hiç yormadan hemencecik geliver olur mu

yavruların en güzeli seni çoook seviyorum doğumdan sonra zor bir süreç var önümüzde ama sen aşıcaksın hepimiz güçlü olucaz seni hasret ve özlemle bekliyoruz bitanem

azönce öğrendim bebeğim seni : ) ağlıyorum ama mutluluktan şükürler olsun Rabbime aylardır senı beklıyoduk annecım nolur benı bırakıp gıtme sıkısıkı tutun bana....

Seni dört gözle bekliyoruz bebeğim.benim küçük prensesim. Hiçbişey gözümde yok.bi ablan dışında tabi :) ikinizi birarada görmeyi o kadar çok istiyorum ki.iki tane prenses annesi olucam vay be kim derdi ne şanslıyım Allah ım çok şükür.tek isteğim seni sağsalim kıcağımda görmek canımın diğer yarısı az kaldı kavuşmamıza inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
O kadar heycanlı ve panik haldeyim ki şuan seni hissedemiyorum o yüzden iyimisin diye meraktan ölüyorum beni duyuyosun biliyorum güzel kızım annen seni çok ama çok seviyor şu hayatta ki tek isteğim seni sağlıcakla kucağıma almak zaman su gibi aksın gitsin inşallahhh

bebeğimm benim güzel oğlum küçük amazonum direnmeye devam her şey güzel olucak seni çok seviyoruz yavruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…