Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

mrb kızlar ben 22 haftalık hamileyim yemek yapıım dedim dolaptn salça aldım üstü küflenmişti küfünü attım yemeğimi yaptım o salçayla bebeğime bi zararı olur mu yesem korku girdi içime yaa:18:

Eğer salçanın son kullanma tarihi geçmemiş ise bişey olmaz CNm korkma..salçalar hemen üzeri kısa zamanda küfleniyor zaten bende üzerini alıp kullanıyorum .Aslında hazır değilde el yapımı doğal salçadan yemek en faydalısı tabiki..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annecim , mucizem ...

Rabbim evladımla birlikte sana emanetiz. seni çok seviyorum bebeğim . Bir kadın sabah kalkar kalkmaz kustuğunda eğer gülümsüyorsa bu annedir. seni çok seviyorum bebeğim.

dün yine seni gördüm sağlığının yerinde olduğuna çok sevindim,doktor amcan 3 hafta sonra tekrar seni kontrol edecek,bu zaman içerisinde gelmenden endişeliyim:) ama sağlıklı olacaksan ne zaman istersen gelbu arada beni üzmeyip döndüğün için sevindim Kutay'ım

Rabbimin bana en güzel hediyesi, önce baban sonra sen...
Seni çok bekledik, gene bekliyorum sabırsızlıkla, cuma günü duyucam kalp atışlarını Allah kısmet ederse...
Seni sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı evladım...

yavruların en güzeli canım bebeğim gördüm seni büyümeye çalışmanı görmek ne büyük heyecan sabırla ve özlemle bekliyorum seni yavrum

daha doğmadın ama babanla biz sanki sen varmışsın gibi yaşıyoruz, senin olduğun planlar kuruyoruz, sırf sen rahat et diye evimizi bile değiştircez bebeğim,çünkü hayatımızda senden daha güzel hiçbirşey yok,allahıma şükürler olsun ki seni bize verdi,biz de sana en güzel şekilde bakmak istiyoruz.ve dört gözle hayatımıza tamamen girmeni bekliyoruz,hani birde cinsiyetini erken gösterirsen odanı da erkenden düzenlemiş oluruzz ona göreee sen bana gelen en güzel hediyesinnnn çok seviyorum seni çok anamm biraz daha yazarsam gözyaşlarıma engel olamıcam yaa

Allahım bu duyguları bana da yaşat yarabbim aminnnnn.bende bu sayfa da hamileyim die yazayım inşalah

henüz yoksun.... gelecekmisin bilmiyorumda. üzülüyorum ama Rabbim zamanını biliyor diye tesseli ediyorum kendimi. biz ne yaptıkda küstün bize gelmiyorsun bilmiyorum ama ne olur artık gel bebeğimm gell affet bizi ve gel anneye babaya küsülmez ne olur gel ne olur gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…