Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Hamile olduğumu anneler gününde öğrendim bi anneye verilebilecek en güzel hediyesin bebeğim iyi ki varsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evli değilim bebeğimin babası ni çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim kan testi Bhcg yapıldı değerim 722 pozitif çıktı doktorla çok uzun konuşamadık ama hamilesin gözün aydın dedi tecrübeli arkadaşlar bana bilgi verebilirmi çok merak ediyorum sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum yani hamileliğimi hissedemiyorum bu normalmi sizce :S erkenmi daha bunu hissetmek için ve ne kadarlık hamileyim bunu çok merak ediyorum hesaplarıma göre internetten baktım 3-4 hafta civarı sanırım.. Salı günü için randevu verdi gel keseye bakalım dedi :S korkuyorumda bi sıkıntı olmasın diye rahmimde ağrı var aralıklarla ve adet olamadığım için vücudun böyle tepki vermesi nomal diyorlar bana yardımcı olurmusunuz? çok merak ediyorum...:18:

güzel bebeğim seni çook seviyorum seviyoruz zaman yaklaştıkça bizde müthiş bir heyecan var tarifi yok ki bunun

merhabalar öncelikle hayırlı olsun, tebrikler :) bu dönemde hamile gibi hissetmemeniz çok normal daha ziyade hasta gibi hissediyor olmalısınız bulantı, halsizlik ve artmış vücut ısısı tam da hastalık belirtileri gibi :) muhtemelen bu cevabı gördüğünüzde keseyi hatta kalp atışlarını görmüş duymuş olursunuz ama hala inanamazsınız o minicik kalbin sizin karnınızda attığına :) 12. haftaya kadar böyle olabilir o dönemden sonra artık bebeğiniz gerçek şeklini almaya başlayacağı için daha çok inanırsınız ama16. hafta civarı karnınız büyüyüp cinsiyetini öğrenince hayırlısıyla, işte o zaman gerçek bir anne olduğunuzu anlarsınız :) sonrası zaten tekmeler, uykusuz geceler, doğum heyecanı ve kavuşma inşallah :)

bende hamileyim kızlar ve bebeğime şunu demek istiyorum annen sabretti hep bu günü bekledi hoşgeldin meleğim inşallah kucagımızada almak nasip olur babişkon ve annişkon seni heyecanla bekliyor Allah ım bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah

Kendimi bildim bileli anne olmayı hayal ettim... Rabbim hayalimi nasip etti hem de iki meleği birden.

Ben sizi seviyorum ta develer tellal değil iken,
Sanki bu dünyaya gelirken bu aşk için Allah' a söz vermişim gibi,
Kalu bela'dan beri...

Seni çok seviyorum bebeğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heyy siz ikiniz bizim birer parçamızsınız ikinizde aynısınız çünkü siz ikizsiniz ikinizinde poposunu yerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…