Seni görmeden sevdim annem. Seni bilmeden sevdim. o güzel kokunu duymadan özledim.sana daha hiç sarılmadan yokluğunda üşüdüm melegim. düşününce güçlendim seni, birgün gelecegin düşüncesi bile güldürdü yüzümü ama her ay benimle olmadıgını ogrenıncede olsun Allahın takdırı dedım hayırlısı nezamansa o zaman olsun dedım ama burnum sızladı hep.
Seninle sankı hayata karşı daha güclenecegımı hıssedıyorum meleğim. Bütün sıkıntılarımı yorgunluklarımı, sen oldugun zaman rahatlıkla yenebılcegımı hıssettım hep. On kat daha cesur on kat daha güçlü olucam sen gelınce.
Bu ayda gelmedın omuzlarım coktu sankı. Senı umut etmek senı beklemek alıyor hep düşüncelerimi.bazen karnıma dokunur buluyorum kendımı sankı ordaymıssın gıbı bazen yolda yururken bıle göbegımı dışarı çıkararak yuruyorum bır an sankı ordaymıssın gıbı. Aklıma delılık gelıyor nasılsa kımse tanımıyor benı yolda hamıle gıbı yurusem ıcımde sen varmıssın gıbı davransam dıye dusunuyorum sonra hemen vazgecıyorum.
Babana bırgun ıcımde oldugunu ogrensem nasıl haber verırım dıye dusunuyorum. Nasıl sevınır nasıl mutlu olur. Ve nasılda bir oluruz. Biz oluruz senınle.
Ne olur gel bebegım sağlıkla gel,,evımızde mutlulugumuz ol. Sesın yankılansın evde, gülüşlerin, ayak seslerin, varlıgın doldursun evımızı. Seni çok özledım senı çok sevıyorum görmeden bılmeden sevıyorum senı