Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Benim iki tane meleğim var.Biri yanımda biri karnımda siz benim gun ışığımsınız annem rabbim sizleri korusun.Varlığınızı hissettiğim her ana şükürler olsun.Rabbim olmayanlara tez zamanda tattırsın inşallah

meleğim iyi ki geldin hoş geldin... baban da ben de seni çok seviyoruz... seninle tamamlanicaz sen bizim umudumuzsun annecim benimmmm...

anneciğim yrn keseciğin görünsün sonra da kalp atışlarını duyayım bana sıkı sıkı tutun bebeğim lütfen

Annecim iyiki geldin.öyle bir zamanda geldinki tam umudumuz kesilmisken.Allahim seni bize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.Meleğim babacin ve ben seni burda dört gözle bekliyoruz.Seni cok seviyoruz meleğim...

Birtanem iyi geldin hoşgeldin babanla seni dört gözle bekliyoruz sen bizim mucizemzsin . Allahım sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin ... Bu günlerde ilk kıpırtılarını hissetmek çok güzellll annem iyi kiiii varsınnn oğluşum

2 tane kardeşin melek oldular anneni yalnız bıraktılar, sen beni hiç bırakma benim bu dünyadaki melegim ol. Çok özledim, Kokunu duymak istiyorum asla bu dünyadan vazgecme pes etme beni hiç bırakma bebegim

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..

Canımın parçası henüz 4 haftalıksın ve seni şimdiden çok merak ediyorum. Seni yeryüzünde hiçbir varlığa duyamayacağım büyüklükte bir sevgiyle seviyorum ve sana çok iyi bakacağıma söz veriyorum...

Allah'a şükürler olsun ki güzel haberini aldım. Artık içimdesin inanamıyorum çook mutlu ve heyecanlıyım. Bana sıkıca tutun bebeğim güzel günler görelim. Sakın bırakma anneni yavrum...

Yine duygulandım ama offf

Mrb arkadaşlar adetim 2 gün gecikti test yaptım sonuç bu ama hasta olucakmısım gibi belirtilerde var lütfen yardımcı olun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Endiselenme arkadasim teste hamile görünüyosun. Kasil agrisi goguslerde şişlik adet belirtileri bendede oldu. Yorma kendini ve bi doktora görün. Düşük tehliken falan varsa ilaç verecektir.

tebrik ederim canım hamilesin.
sancıların için endişelenme
bacaklarını mümkünse dikerek yat veya bacaklarının altına yastık koy
kasıklarını çok sıkmamaya dikkat et
o sancılar bende 7. haftaya kadar oldu
doktor kesen rahimde tutunmaya çalışıyor demişti
bide bol su iç dinlen bolca

annesinin bitanesiiiiiiiiiiiii
seni sadece ultrasonda gördüm ama ilk gördüğüm an hatta sen bile yoktun sadece içinde bulunduğun kesen vardı
o an aşık oldum sana
hayatımın en önemli varlığı sen oldun
seni kucağıma alıp emzirmeyi dört gözle bekliyorum
mis kokunu duymaya can atıyorum annem
rabbim izin verirse kışa kucağımda olacaksın
seni şimdiden çok özledim

Seni görmeden sevdim annem. Seni bilmeden sevdim. o güzel kokunu duymadan özledim.sana daha hiç sarılmadan yokluğunda üşüdüm melegim. düşününce güçlendim seni, birgün gelecegin düşüncesi bile güldürdü yüzümü ama her ay benimle olmadıgını ogrenıncede olsun Allahın takdırı dedım hayırlısı nezamansa o zaman olsun dedım ama burnum sızladı hep.

Seninle sankı hayata karşı daha güclenecegımı hıssedıyorum meleğim. Bütün sıkıntılarımı yorgunluklarımı, sen oldugun zaman rahatlıkla yenebılcegımı hıssettım hep. On kat daha cesur on kat daha güçlü olucam sen gelınce.

Bu ayda gelmedın omuzlarım coktu sankı. Senı umut etmek senı beklemek alıyor hep düşüncelerimi.bazen karnıma dokunur buluyorum kendımı sankı ordaymıssın gıbı bazen yolda yururken bıle göbegımı dışarı çıkararak yuruyorum bır an sankı ordaymıssın gıbı. Aklıma delılık gelıyor nasılsa kımse tanımıyor benı yolda hamıle gıbı yurusem ıcımde sen varmıssın gıbı davransam dıye dusunuyorum sonra hemen vazgecıyorum.

Babana bırgun ıcımde oldugunu ogrensem nasıl haber verırım dıye dusunuyorum. Nasıl sevınır nasıl mutlu olur. Ve nasılda bir oluruz. Biz oluruz senınle.

Ne olur gel bebegım sağlıkla gel,,evımızde mutlulugumuz ol. Sesın yankılansın evde, gülüşlerin, ayak seslerin, varlıgın doldursun evımızı. Seni çok özledım senı çok sevıyorum görmeden bılmeden sevıyorum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…