- 2 Aralık 2013
- 13
- 1
- 8
- 37
oncelikle duaniz kabul olur bebeginize kavusursunuz insallah 5 gun once hastaneye gittimde kese gozukdu ama bebek gormek icin 15 gun beklememi istediler galiba sizinle ayni surecde ilerliyoruz siz bebeginiz gordunuzmu yada kalp atislari felan bende cok merak icersindeyim gunler gecmez oldu ultrasyon ilk uc ay zararliymis sik aralikla girilmemeliymis bebegin isitmesinde sorun olabilirmis simdi hem ultrasyon girmeye korkar oldum hemde onu gormek kalp atisi duymayi sabirsizim sizin hamileliniz nasil2 tane kardeşin melek oldular anneni yalnız bıraktılar, sen beni hiç bırakma benim bu dünyadaki melegim ol. Çok özledim, Kokunu duymak istiyorum asla bu dünyadan vazgecme pes etme beni hiç bırakma bebegim
Merhaba canım teşekkür ederim güzel duaların için inşallah Allah yğrekten isteyen herkese nasip eder, benim sat 1temmuz gecen hafta persembe günü yani gecikmenin 6 günü degrim 1550ydi, pazartesi keseyi görmek için çagırdı dr ama daha önce bebeklerimi kaybettiğim için dr un olumsuz konuşmalarına hazır degilim bu da düşerse çok üzülürüm, bende kan pıhtılaşması çıktı o sebeple dr hamilelik var dediğinden beri her gün iğne yapıyorum kendime iğnelerim persembe bittiği için o gün gitmeye karar verdim umarım bebegimin kesesini karından ultrasonda görürüm daha sonrada kendisini, eger görünmesse vajinal baktırmak istemiyorum , senin sat ne zamandı canım en son kan degerin kaç çıktı,oncelikle duaniz kabul olur bebeginize kavusursunuz inbenim sat 1lah 5 gun once hastaneye gittimde kese gozukdu ama bebek gormek icin 15 gun beklememi istediler galiba sizinle ayni surecde ilerliyoruz siz bebeginiz gordunuzmu yada kalp atislari felan bende cok merak icersindeyim gunler gecmez oldu ultrasyon ilk uc ay zararliymis sik aralikla girilmemeliymis bebegin isitmesinde sorun olabilirmis simdi hem ultrasyon girmeye korkar oldum hemde onu gormek kalp atisi duymayi sabirsizim sizin hamileliniz nasil
oncelikle duaniz kabul olur bebeginize kavusursunuz insallah 5 gun once hastaneye gittimde kese gozukdu ama bebek gormek icin 15 gun beklememi istediler galiba sizinle ayni surecde ilerliyoruz siz bebeginiz gordunuzmu yada kalp atislari felan bende cok merak icersindeyim gunler gecmez oldu ultrasyon ilk uc ay zararliymis sik aralikla girilmemeliymis bebegin isitmesinde sorun olabilirmis simdi hem ultrasyon girmeye korkar oldum hemde onu gormek kalp atisi duymayi sabirsizim sizin hamileliniz nasil2 tane kardeşin melek oldular anneni yalnız bıraktılar, sen beni hiç bırakma benim bu dünyadaki melegim ol. Çok özledim, Kokunu duymak istiyorum asla bu dünyadan vazgecme pes etme beni hiç bırakma bebegim
benim ilk gebeliğim 10 gün once bhcg 2818 çıktı 7 gün sonrada keseyi gördük ama cok kücücükdü 2 gün sonra bida gittim kese baya büyümüştü ama içinde bebek yoktu 15 gün sonra gel dedi doktor bnde günümü bekliyorumMerhaba canım teşekkür ederim güzel duaların için inşallah Allah yğrekten isteyen herkese nasip eder, benim sat 1temmuz gecen hafta persembe günü yani gecikmenin 6 günü degrim 1550ydi, pazartesi keseyi görmek için çagırdı dr ama daha önce bebeklerimi kaybettiğim için dr un olumsuz konuşmalarına hazır degilim bu da düşerse çok üzülürüm, bende kan pıhtılaşması çıktı o sebeple dr hamilelik var dediğinden beri her gün iğne yapıyorum kendime iğnelerim persembe bittiği için o gün gitmeye karar verdim umarım bebegimin kesesini karından ultrasonda görürüm daha sonrada kendisini, eger görünmesse vajinal baktırmak istemiyorum , senin sat ne zamandı canım en son kan degerin kaç çıktı,
benim ilk gebeliğim 10 gün once bhcg 2818 çıktı 7 gün sonrada keseyi gördük ama cok kücücükdü 2 gün sonra bida gittim kese baya büyümüştü ama içinde bebek yoktu 15 gün sonra gel dedi doktor bnde günümü bekliyorumMerhaba canım teşekkür ederim güzel duaların için inşallah Allah yğrekten isteyen herkese nasip eder, benim sat 1temmuz gecen hafta persembe günü yani gecikmenin 6 günü degrim 1550ydi, pazartesi keseyi görmek için çagırdı dr ama daha önce bebeklerimi kaybettiğim için dr un olumsuz konuşmalarına hazır degilim bu da düşerse çok üzülürüm, bende kan pıhtılaşması çıktı o sebeple dr hamilelik var dediğinden beri her gün iğne yapıyorum kendime iğnelerim persembe bittiği için o gün gitmeye karar verdim umarım bebegimin kesesini karından ultrasonda görürüm daha sonrada kendisini, eger görünmesse vajinal baktırmak istemiyorum , senin sat ne zamandı canım en son kan degerin kaç çıktı,
Bugun peceteye gelen kahverengi lekelerim var maalesef.
YERLEŞME KANI OLABİLİR SİZ UİNE DİKKAT EDİN KAHVE RENGİ AKINTI BANADA OLDU GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİNİZİ KUCANIZA ALMA DİLEĞİYLE
Yoksa anneni terk mi ediyorsun küçük mercimegim
oncelikle duaniz kabul olur bebeginize kavusursunuz insallah 5 gun once hastaneye gittimde kese gozukdu ama bebek gormek icin 15 gun beklememi istediler galiba sizinle ayni surecde ilerliyoruz siz bebeginiz gordunuzmu yada kalp atislari felan bende cok merak icersindeyim gunler gecmez oldu ultrasyon ilk uc ay zararliymis sik aralikla girilmemeliymis bebegin isitmesinde sorun olabilirmis simdi hem ultrasyon girmeye korkar oldum hemde onu gormek kalp atisi duymayi sabirsizim sizin hamileliniz nasil
benim ilk gebeliğim 10 gün once bhcg 2818 çıktı 7 gün sonrada keseyi gördük ama cok kücücükdü 2 gün sonra bida gittim kese baya büyümüştü ama içinde bebek yoktu 15 gün sonra gel dedi doktor bnde günümü bekliyorum
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIM ETSİN ALLAH KORUSUN LÜTFEN DİNLENİNBugun peceteye gelen kahverengi lekelerim var maalesef.
Yoksa anneni terk mi ediyorsun küçük mercimegim
Dun aksam gitim doktora. Bisey söylemek icin erken dedi ve progestan verdi gunde uc kere kullancm. Kanamam artik bildiginiz kan halinde. Bundan sonrasi hayirlisi artik.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIM ETSİN ALLAH KORUSUN LÜTFEN DİNLENİN
inşallah şimdilik ilacın bir etkisini göremedim. bakalım nasip... :/Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey olmaz kendinize çok dikkat edin...
Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..
Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..
canım kişiden kişiye değişiyor ama genelde 18 - 20 haftalar arası ufak ufak hareketlerini hissetmeye başlıyosunbebeğim ne zaman hareket etmeye başlıycaksın hareketleriini kalp atışını herşeyini o kadar çok merak ediyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?