Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Allaha sükür Geldin minişim insallah cuma kalp atısınıda duyarız Allaha emanetsin Rabbim seni korusun

Son düzenleme:
Sevgili oğlum, son günlerini yaşıyorsun içimde, bedenimden ayrılıp yanıma geleceksin, kokunu içime
çekebileceğim, yüzünü, minicik ellerini, ayaklarını görebileceğim. İçimde küçücük mercimek kadarken şimdi kocaman bir bebeksin, ama yine de sen benim miniğimsin....​

herşey hazır minik kuş zamanında sağlıklı huzurlu bişekilde kollarıma gel inşaallah :)

ben buraya en son iki yıl önce yazmıştım minnakımın benimle oldğunu öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu rabbim sizlerede hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin zamanı geldiğinde tekrardan buraya birşeyler yazmak dileğiyle sizler ve bebişleriniz allaha emanet olun

ben daha 4 hafta 3 gunluk hamişmişim...kalp atışlarını duyacagım gunu iple çekiyorum

Kuzum annem dünyanın en güzel nimeti seni bana verene bin şükür. Babanla gelişini sabırsızlıkla bekliyoruz gel kuzum gel de annene dünyanın ne kadar güzel bir yer olduğunu hatırlat

Demek isterdim ki minigim duy sesimizi babanla seni sabirsizlikla bekliyoruz öyle muhtacimki sana güzel kokuna ne olur duy da gel artik annemmmm

Allah senin ve babanın yokluguyla sınamasın beni.hersey cok degişti sen geldiğinden beri,artık senin içinde yasıyorum miniğim.Allaha emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…