bende aynen sen gibi olmuştum hatta ihtimal vermediğim için farklı zamanlarda 2 test alıp yaptım, sonra kan testi yaptım ve şu anda (dün dr. gittim) 6 hafta 6 günlük hamileyimMrb arkadaşlar adetim 2 gün gecikti test yaptım Eki Görüntüle 1212998 sonuç bu ama hasta olucakmısım gibi belirtilerde var lütfen yardımcı olun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlk bebeğimi kaybettim ama sen bana tutun bebeğim senide kaybetmek istemiyorum Allah'ım hiç ummadığım anda senin müjdeni verdi bana zor günler yaşıyorum ama doktorun ağzından çıkacak iki kelimeye muhtacım 'bebeğin çok iyi sağlıklı ' bu cümle beni hayata bağlayacak Seni görmek için sabırsızlanıyoruz babana ve bana bağışlasın Allah'ım seni bebeğim..
bence hamilesın. bende adetıme ıkı gun kala yaptım aynı senınkı gıbı sılıktı hatta 3 tane test yaptım hepsnde boyle cıktı. sımdı 6 haftalıgız. sımdıden hayırlı olsun arkadasım...sonucu yaz . bıde erken ogrenınce hıc zaman gecmıyor ya..bende aynen sen gibi olmuştum hatta ihtimal vermediğim için farklı zamanlarda 2 test alıp yaptım, sonra kan testi yaptım ve şu anda (dün dr. gittim) 6 hafta 6 günlük hamileyim
Tabiki çok zor sıkıntılı bi dönem helede kanamalı geçiyorsa..pazartesi bebeği görmeye gitcem inş bi sıkıntı çıkmaz ..hislerime tercuman oldun gercekten. rabbım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasip etsn. bende ılkını kaybettm simdi 6 haftalık hamileyım. hergun aynı duayı bende ediyrm. ılkı olunce hep bunada bıse olck gıbı gelıyor sanada oyle oluyor mu. keseyi gordk ama kalp atısını duymak ıcın 10 gunumuz var beklemek zor. zaman gecmıyr.
sevgili bebeğim bugün kontrolümüz var seni bir kez daha görmenin heyecanı içindeyim. 10 hafta kaldı gelmene baban ve ben seni hasretle bekliyoruzGözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?