Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bebeğim öyle bir zamanda girdinki hayatıma doğum günüm için senden daha mükemmel bir hediye olamazdı :)

evet kontrole gittik meleğim ... 30 haftalıksın boyun 39 cm 1,200 gr olmuşsun. kemik gelişimin güzelmiş ama biraz zayıf bir bebekmişsin çok üzüldüm buna daha 10 haftamız var toparla kendini olur mu... doktor erken gelecek gibi duruyor dedi. sakın annem sakın erken gelme... dünyaya gelmek için acele etme gelişimini tamamla ki sağlıklı bir bebek olasın. seni çok seviyorum. rabbim senin sağlığınla ilgili hiç bi sıkıntı yaşatmasın bana inşallah....

içimde varlığını hissetmek ne denli güzel bir şey, küçücük iki el, iki ayak ve kocaman bir kalp hemde gümbür gümbür atan, saniye de binlerce beyin hücreni yaratan yüce allahım şükürler olsun sana...
bebeğim... bir de tekmelerini duysam varlığını o derin tekmelerinle duyur annene olur mu :) seni çooook seviyorum :)

Canım yavrum, seni kucağıma alıp doyasıya koklayacağım günü iple çekiyorum...
Sağlıkla büyü ve bizim yanımıza gel :)

Hamile Degilim Ama şunu Söylemek isterim Heyy benim tatlı melegim Gel artık kavuşayım sana dört gözle bekliyoruz annem seni bak babanda bende sabırsızlanıyoruz karnımda olacagını hissetmek istiyoruz yeter artık Gel Birtanem Gel..

Allahın en güzel hediyesi Allaha şükrüm,minişim persembe seni görecegim insallah saglıkla sıhatle büyü insallah,Allah seni kucagımda emzirdiğim sevdiğim günleri görmeyi nasip etsin Tamamına erdirsin amin.seni cok seviyorum minik aşkım Seni veren Allaha Şükür

canım oğluşum seni çok seviyorum.kucağımda seninle evimize girdiğimiz günü ALLAHIM nasip etsin.

Beni çok korkuttun, öyle eşşek şakası yapılır mı, kendini göstermeseydin o gün, az kalsın seni benden koparacaklardı... Hele bi doğ sen, sana Yapacağım ilk şey ' popo ısırığı' olacak... Doğduğunda bence sen o popoyu kolla!

Seninle konuşuyorduk dimi biz daha bir kaç ay öncesine kadar :) Rabb'ime şükürler olsun fazla bekletmeden geldi meleklerimiz. Allahım tamamına erdirsin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…