Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Seninle konuşuyorduk dimi biz daha bir kaç ay öncesine kadar :) Rabb'ime şükürler olsun fazla bekletmeden geldi meleklerimiz. Allahım tamamına erdirsin inşallahh...
evet canım Allaha binlerce kez şükürler olsun sende saglıkla kucagına al yavrunu insallah Allah tamamına erdirsin Allah tüm isteyenlere nasip etsin amin

Annecim olmuyo ama böyle çok üzüyosun bak beni..
Allah'ın izniyle sen bi gel bak aramıza bende o zaman çok ısırcam seni popodan :)

Annecimmmmm seni cok ozledikkkk..
Ruyalarimi susleyen.. Minik melegim..
Anneni sakin birakma... 3gun sonra hayatimda duycagim en guzel kalp sesini duyur bana...
Seni cok sewiyruz.. Allhim seni saglikli sihhetli bir sekilde kucagima almayi nasip etsin.. Bnm guclu melegim..

annemmmm sağlıklı sıhhatli gel biran önce...babanla çok merak ediyoruz seni...sen allahımın en güzel hediyesisin bebişimmmm

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..

canım çocuğum iki hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah sağlıklı olursun seni çok seviyoruz yavrum sağ sağlim gel bize.

Bebişimmm, minnak kuzucum♥ baban ve annen seni çok merak ediyor.
Birbirimizi hiç bırakmayalım olur mu

Yasama sebebimsin... Vucudumda oyle bir yer etmissinki ben aglayinca gozyaslarimi silmek icin elini uzattigini hissediyorum...

Annecim maşallahımız var 2 gündür seninle iyi anlaşıyoruz :) ama aynı baban gibi mi olucaksın yoksa bu durum normal mi hiç bilmiyorum da hiç aç kalamıyoruz, saat gece 2-3-4 hiç farketmiyor kalkıp karnımızı doyuruyoruz :) sağlıkla büyü emi annecim seni çok seviyoruz...

annnecim seni bugün tam göremedim ama iyimişsin maşallah sen iyi olunca bizde iyi oluyoruz, herşeyimizsin meleğimiz. 1 ay gezmelere gidiyoruz . inş sağlıklı sıhatli

canım yavrum sen saglıklı ol bana yeter,sana cok ihtiyacım var,gel beni yanlızlıgımdan kurtar,annen seni cok merak ediyor. seni cok seviyorum canımın canı mucizem,Allaha emanetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…