Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Annecim senle cok ii anlaşıyoruz konuşuyoruz şarkı dinliyoruz cok güZel tepkiler veriyorsun.yüzünü gördüm babişe benziyorsun az da bana benze meleğim .canım oğlum sağlıklı sıhattli ol yetr.

uzun bekleyişten sonra hoşgeldin aramıza yavrum, inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız.. rabbim seni bize bağışlasın güzel meleğim...

Sen geldin,bahar geldi
Bundan sonra kalbimde senin için çarpacak
Gozlerinle uyanip
Sensiz gecen yillarin acisini cikaracak

Babanla ben RABBİM den çok istedik meleğim seni
Seni dört değil, ondort gozle bekliyoruz
SENİ ÇOOOOO...K SEVİYORUZ

Annecim seninle ilk bayramımızı da geçirmiş bulunmaktayız daha nice bayramlar görürüz inşallah bebeğim... Seni çok merak ediyorum hemende özlüyorum canım yavrum bir daha ki buluşmamız Kasım'ın ilk haftası. Daha çok var kuzucum.. Zaman çabuk geçsin sen sağlıkla güzel güzel büyü bitanem. Seni çok seviyoruz annem :)

Günaydın bebek seni çok merak ediyorum. Ilk kontrol Gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

Günaydın minik ben hasta ve halsizim, umarım hastalığım seni etkilemiyordur

Bu kez gel bebeğim bu kez atsin o minik kalbin güclen bana güç ver meleğim

Bebişiiim güzel oğlum 14 haftayı atlattık hayırlısıyla diğerlerini de gecirecegiz. Seni seviyorum. Bir de kıpırdamanı hissetmek istiyorum artık :*

Benim minik kelebeğim. Şu yerleşme kanamalarına bi son versek diyorum 6-7 aya çıkacaksın zaten. Çok titizlenme.

bebeğim bize bayram hediyesi oldun
sağlıkla gel seni çok seviyoruz

canım kızım prensesim annesinin bal damlası
hala isim bulamadık sana
yakında bulup sana isminle hitap edeceğim

bu arada minik tekmelerin beni çok mutlu ediyor pıt pıtların ömrüme en güzel hediye
seni çok seviyorum ve dört gözle bekliyorum annem

Bebeğiimmm... perşembe gününü iple çekiyorum , seni göreceğim ilk an ...
Bu gece rüyama girdin , çok güzeldi seni kucağımda tutmak :)
Babanla hasretle bekliyoruz seniii bitanem beniiimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…