Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bence sizin miniginiz kız olabilir çünkü kızlar geç gösteriyormuş. Bizimki 15 haftalık erkek olduğunu söyledi iki ayri doktor da.. Hayirlisi inş herkes için :)
Hayırlısı ya benim içimden erkek geçiyor ama meraktan ölcem artık :)
Hayırlı olsun oğluşunn

Amiin inş :) ama insan emin olamıyor sanki.. ilk bebek bizimki o yuzdn sanirim boyle düşünüyorum :)

Bebeğiimm benim paşaaamm.o minik ellerini küçücük ayaklarrını görmeme çok az kaldı(30 gün).baban ve ben çokheycanlıyız her hareketinde sanki ilk kezmiş gibi heycanlanıp mutlu oluyoruz.meleğim benim sabırsızlıkla seni bekliyoruz çok bekletme bizi olurmuuu..........

Selam gebişler bende yeni katılıyorum araniza 11+5 günlük hamileyim migde bulantim ve bas agrim harici super bi gebelik gecryorum tabi oönce Allahimin izniyle. Allahım kucagmiza almak nasip etsin sağlıkla inşallah

Selam gebişler bende yeni katılıyorum araniza 11+5 günlük hamileyim migde bulantim ve bas agrim harici super bi gebelik gecryorum tabi oönce Allahimin izniyle. Allahım kucagmiza almak nasip etsin sağlıkla inşallah
Hoşgeldin :) ilk uç ayin geçince bunlar azalip yok oluyor en azindan bende öyle oldu.. inş bebislerimiz saglikli sihhatli gelir bizlere .....

Aminnn canim sağlıkla insllah. Ya geçsin de bende bebeğim le ilgleneyim biraz ya inan agrilardan bulantilardan bebegmle ilgilenemiyom

bebeğim dünle birlikte tam 5 haftalık oldun sabırsızlıkla bir hafta sonra kalp atışlarını duymayı bekliyoruz babacığınla senden gelen o ilk sesi duyabilmek dileğiyle

Ruyamisin gercekmi hala bilemesemde sen 8 yil sonra 5 yil sana kostuktan sonra kendin geldin HOSGELDIN ne olur sımsıkı tutun annene sımsıkı saril bana benim umutlarima sarildigim gibi ne cok bekledik biz seni...eminim bana benziyorsun surprizcisin bana hayatimin surprizini yaptin annem seni bekleyen kocamaaaaaan bir aile var basta ben ve baban var...seyirlik olma bu seferde ömürlük ol annem yuregime acini birakip gitme sakin...Yine Yeniden HISGELDIN CANIMA CAN OLMAYA...

:) ne güzel yazmışsınız Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

:) ne güzel yazmışsınız Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin cok teşekkür ederim sizede ayni dilekleri cani gonulden yolluyorum cok zor surecler bunlar bizi cok yoran surecler herseyden vazgecmisken hastayim sanip doktora gittim hamile oldugumu ogrendim imkansiz diye birsey yokmus Rabbim onu bana umut olsun diye yolladi inşallah Rabbim dileyen tum anne ruhlara nasip etsin...

Ne büyük mutluluk ..Geçti o günler şimdi herşey çok güzel olacak o güzel günler için bebişlerimize iyi bakmalıyız:)stres üzüntü yok Allah'ın izniyle sağ sağlim yanımızda olduklarını görelim tek dileğim bu her birimiz için:)

Baban çok heyecanlı dün akşam senin için araba almış sana bakarak onunla oynadı oyun arkadasin seni bekliyor

Bebegim ne olur yarin büyümüs ol. Mutlu et annecim, birakma bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…