Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Anne çim bu gün 5 haftalik 4 günlüksün kalp atışlarında duymak için sabırsızlıkla annen

annem seni sabırsızlıkla bekliyoruz sende bizi bırakma olurmu seni çok seviyoruz

Biliyorum ki bugun yine benimlesin yarinda olacaksin nefesim nefesin kanim canin sen benim ben seninim sakın bizi birakip gitme annecim yuregim sensiz soguk yuregim sensiz kış kalir sen benim baharimsin annem ruzgarimsin gunesimsin bulutumsun yagmurumsun gel gelki nese gelsin gelki hayat gelsin...Ruhuma Can Olmaya Bana Hayat Olmaya Gel Annem...Seni Sadece Sevmiyorum Seninle Nefes Aliyorum Yuregim Seninle Atiyor Seninkide Benimle Atsin Annecim PIT PIT PIT Hayatimda Ol...Seni Yasamayi Bekliyorum...

Miniğim zaman geçmiyor, senle ilgili gelişmeleri çok merak ediyorum acaba sende bizi merak ediyor musun?

benim minnicik bebegim sen Allahimin bize bir lutfusun kalbinin atisini duyacagim ve seni kollarima alip uyutacagim gunlerin hayaliyle yasiyorum seni cok seviyorummmmmm

Minik kelebegim. . Seni o kadar çok seviyorum ki sana her an bişey olacak diye aklım çıkıyor. Seni kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum kuzucumm .. sevgimi hissedebiliyor musun ?

Seni her geçen gün daha çok merak ediyorum.Lütfen hep iyi ol.Seni Seviyorum bebeğim

meleğim bende babanda seni çok seviyoruz.. sağlıkla gel emi

bebeğim biran önce seni babanla kollarımıza almayı ıstiyoruz... acaba kime benziyorsun....

çok heyecanlıyım, henüz kalp atışını duymadım. küçücüksün daha ama mucizemsin benim..Rabbimi bana böyle bi ihsanda bulunduracak ne yapmışsam iyi ki yapmışım..kaşın gözün cinsieytin kime benzeyeceğin hiç önemli değil..sağlığın mühim olan.. sen sağlıkla aramıza katıl ben dünyayı yakarım senin için inşallah sana güzel , huzurlu , sağlıklı ve hiç şikayetçi olmayacağın bi gelecek verebiliriz.. başta baban ve ben olmmak üzere bu dünyadaki kocaman ailen olarak seni çok seviyoruz meleğim :)

o minicik kalbin nasılda hızlı atıyordu annem inşallah gogsume yattıgında da kalp atışını duyacagım gunleri goruruz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…