Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Şükrümüzün en son hali, seni veren Allaha binlerce kez Şükürler olsun,çok korktuk babanla gelemeyeceksin diye.
Allahımın müjdesi,Vasin olsun sana,seni bize armağan eden Rabbim, Sağlıkla Sıhatle Hayırla gel.
Daha doğmadan baban seni yüzde %1000 çok seviyor öyle diyor sordukça bana,hele ben anlatamam sana olan hasretimi...
Babannen ,Anaannen ,Deden,Teyzelerin ,Yiğenlerin bi görsen kaç kişi gün sayıyor geleceksin diye..
Armağanım,Müjdem daha cinsiyetin bile belli değil ,kücücüksün gördük Ultrasyonda kıpır kıpır halini ,yüzünü dönmedin ama popunu bile seyretmek babanla benim günlerdir gülümsememize neden oldu:) Gel Şükürle geldin,sağlıkla sıhatle ,hayırla büyü..
İsteyen,el açanlara duamız olsun,nasip olsun bu müjde dileyen herkese...

Bebegimmm seni görmek için gün sayiyorum bitanem.
Keske portatif ultrason aletleri çikarsalarda her aksam seni izlesem doya doya

annecim kavusmamıza az kaldı..rabbım seni kucagımıza almayı nasip etsin ıns...seni sabırsızlıkla beklyruz..seni cok seviyoruz kuzucum..

Baban da öğrendi bugün seni yavrum çok sevindi seni cok merak ediyoruz sağ salim kucagimiza gel

düzenli adet gören biriyim en son adet tarihim 22.09.2014 ama bu ay adet görmedim ve kan testi yaptırdım ilk testim 25.34 çıktı gebelik olduğu söylendi ancak ikinci testim 27.36 çıktı yani anlamlı bi yükseliş olmadı sizce daha yeni olduğu için mi bu kadar az yükselme var yoksa anormal bi gebelik mi ? şu an adetimin üstünden 1 hafta geçti sadece.. çok tedirginim. lütfen kızlar biriniz banada cevap verin çok merak ediyorum

Canım tekrar bi baktir hcg ye

Annem kuzum bebeğim Cumartesi günü buluşma günümüz seni o kadar çok özledik ki babanla, günler geçmiyor resmen. Çok merak ediyorum kuzum seni, son gördüğümde daha küçücüktün. İnşallah şimdi biraz daha büyümüş olarak görücem annem. Seni çok seviyorum bebeğim Allahıma emanetsin. Sağlıkla büyü yavrum...

hoşgeldin meleğim beni dünyanın en mutlu insanı yaptın :):):) keşke öyle bişey olsa bunları gerçekten söyleyebilsem

Bugün baban bizi üzdü terk etti senden vazgeciyoruz sandım cok korktum seni kaybetmek istemiyorum sen de beni hiç birakma nolur. Dayan bugün cok yordum seni ama bir daha seni kimsenin incitmesine izin vermiycem sen benim her seyimsin.

Miniğim bugün seni göreceğim o kadar çokkkkk özledîmki...hep iyi ol hiç beni bırakma olurmu????

kuzucummm daha senin varlığını bugün öğrendim değişik duygulardayım inanamıyorumm okadar çok istedik ve bekledikki senii sağlıklı bir gelişim süreci geçir ve bize gel inşallah kucağıma alıpp şöyle öpeyim kokluyayım senii çokk seviyorummmm miniğimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…