Benim minik melegim kuzum seni o kadar cok bekledik ki hala benimle olduguna inanamiyorum Rabbim seni bize bagislasin opup koklamayi nasip etsin saglikla hayirla gel yavrum..
ne tuhaf sen içimde yoksun adetime 2 gün var idrar testinde adet olmadığım çıktı oysaki seninle hep konuşuyordum bebeğim seni ne kadar sevdiğimi babanla seni dört gözle beklediğimizi bak cinsiyetin için erken olduğunu bile bile senin için heyecanlanıyorum bir an önce cinsiyetini göster bebeğim odanı ona göre dizayn edeyim diye düşünüyordum ama malesef hamile değilmişim seni ne kadar koruyordum bırı göbegıme değecek dıye dıkkatlı yururdum ellerımle korurdum uyurken bıle dıkkatlı uyuyorum bebeğim ama sen yoksun
minik mucizem benim. ilk bebeğimi kaybettiğim ayda 1 sene sonra allahım seni gönderdi bize şükürler olsun sen hiç bırakma beni olurmu sevincimi bile yaşıyamıyorum o kadar çok korkuyorumki sende beni bırakıcaksın diye ne olur sen hiç bırakma beni
Allaha emanetsin minişim seni cok seviyorum o minik tekmelerini hissediyorum ya şükürler olsun...Allaha sükür Seni veren Allaha.Elhamdülillah.Rabbim seni korusun