Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Minişimmm öyle çok özledimmm seni.neyseki randevuya az kaldı..ultrason videolarına bakıyorum sürekli.Allah a emanet ol meleğim

bebeğim ALLAH'ım seni bize bağışlasın babanla ben seni kollarımız da görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.Senin için çok endişeleniyoruz daha çok küçüksün ne olur bizi bırakma olur mu seni çoook seviyoruz

Annecim seni hergün çok özlüyorum Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı mutlu bir şekilde bizi birbirimize kavuşturur. 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenicez. Ben bişey hissediyorum ama bilmem doğru mu :) sağlıklı olda minik meleğim benim kız erkek hiç farketmez. Seni çok seviyorum kuzum Allah'ıma emanetsin...

Annecim seni hergün çok özlüyorum Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı mutlu bir şekilde bizi birbirimize kavuşturur. 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenicez. Ben bişey hissediyorum ama bilmem doğru mu :) sağlıklı olda minik meleğim benim kız erkek hiç farketmez. Seni çok seviyorum kuzum Allah'ıma emanetsin...

annecimm hadi gel artık bak günümüz geçti ama senden çıt yok naz yapıyosun galiba erkek adam nazmı yapar

Kızım, küçük meleğim karnımı yırtmak üzeresin :) abin bile bu kadar tırmalamıyordu beni :) lütfen kızım azıcık daha yumuşak dokun Anneciğine :)

Bebegimmm iyi ki varsin simdidien varligini hissediyorum seni cok seviyorum ve cok ozluyorum ve sag saglim gel kucagima mucizemm demek isterim :)

Minnakım canım bebeğim. . Zaman geçsin seni kucağımıza alalım istiyorum. . Baban ve ben sana hasretiz. . Sakın beni bırakma anneciğim

Bebeğim seni daha dün öğrendik ama inanılmaz heyecanlıyım inş sağlıkla büyü baban seni sabırsızlıkla bekliyor annecim

Canim KIZIM, bugun ilk defa kizim diyorum sana.
Sayende sabri ogreniyoruz seni heyecanla bekliyoruz minikimm

Benim minik meleğim
Allahım'a sonsuz şükürler olsun seni bize nasip etti. Sağ salim kucağımıza geleceğin günü bekliyoruz güzel bebeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…