Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

CANIMMM KIZIMMM ANNENİN KARNINI TEKMELEYEN O MİNİK AYAKLARINI SEVERİMMM SENİN SEN HEP BNMLE OL ALLAHIM SENİ KORUSUN YAVRUMMMM

Minik meleğim seni çooooookkkk seviyoruz ve hepimiz seni ayrı ayrı çoook merak ediyoruz sağlıkla büyü annem Rabb'ime emanetsin kuzum....

Seni öyle merak ediyorum ki sana birşey olacak diye ödüm kopuyor.Allah'ım seni kucağıma aldığım günleri göstersin canım yavrum.

Meleğim bütün dünyam oldun şimdiden..1 hafta kaldı seni görmemize lakin oda geçmek bilmiyor....

şuan tam bilemiyorumda hamile olsaydım.kız olmalısın büyük ihtimalle erkek olma ihtimalinde var.inşallah seni doğurana kadar grip olmam yoksa ayvayı yedik.annem kardeşime hamileyken grip olmuştu ilaçsız zor geçmişti.o yüzden grip olmak istemem o halde

Annecim seni çok özledim haftaya Cumartesi Allah nasip ederse buluşacağız inşallah minik kuzum benim..

Adet Günü'nden 5gün önce yani dün beta hcg 44 acaba yükselir mi kalbin atar mı bebeğim... 4.gebeliğim... Inş bu sefer olur... Aranızda kan pıhtılaşması olup iğne kullanan var mı acaba... Oksapar 6000 günde 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…