18 haftalık hamileyim ve bugun işyerinde oldukça stresli bir gündü.üzüntüden bayıldım . bebeğime bişey olmasından cok korkuyorum ona anneye sıkı tutunmasını onu çok sevdiğimi söylemek ıstıyorum bugün ...
bebiiiişşş hoşgeldin bize sefalar getirdin.baban ve ben çok heycanlıyız.bol bol yemek meyve ceviz yoğurt yiyoruz üstüne bide süt içiyoruz.biz diyorum çünkü babacığında benden aşağı kalmıyo :)
Canım kızım dün itibariyle ismine karar verdik.. Ömür Duru oldu. Umarım sen de beğenirsin. Ömrüm diye kucağıma alıp sıkıca sarılacağım günleri bekliyorum ben şimdi. . Babanı çok seveceksin biliyorum ikiniz için de Rabbime şükürler olsun.. iyi geceler kuzum. .
Canım oğlum seni 1 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum.İnşallah çok iyisindir .Seni henüz hissedemiyorum ve bu beni çok korkutuyor.Seni çok seviyorum bitanem.
Canımın içindeki can bitanecik bebeğim belki de bebeklerim bunu cumartesi öğreneceğim Allah ım bu sefer bana bağışla lütfen çok istiyorum anne olmayı sağlıcakla...
Annem seni tam 13 gundur gormuyorum dr amcayla randevumuza daha koskoca 16 gun var seni cok ozluyorum ve merak ediyorum.iyisindir umarim.saglikla hayirlarla gel bebegim.annene sımsıkı tutun emi kuzum.