Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

canım,nefesim,seninle birlikte hayatın tadına yeniden varmaya başladım yavrum.Bebeğim biz burda sabırsızlıkla seni bekliyoruz paşam.Sen hep mutlu ol iyi ol,Allah'ım kaderini güzel yazsın.Bir abin var,sen de gel inşallah.Ben sizlerle varım,Rabbim sizi korusun yavrum..

oğluşum ablan senin hemen gelmeni istiyor.(tabiki baban ve annende)
sağlıkla gel oğluşum,o tepiklerin herşeye değer.
Seni hepimiz çok ama çoook seviyoruz.
Unutma şimdiden ablanın gözdesi oldun

Canım oğlum.Seni çok seviyoruz merak ediyoruz.Yüce rabbim sağlıklı sıhhatli sana kavuşmayı nasip etsin bebeğim.

Canım oğlum ne tatlı agzın burnun heycanla seni bekliyoruz babişle hayaller kuruyoruz.akıllı oğlum.paşa oğlum.Alllaha emanetiz

Güzel kızım sana sımdıden okadar cok alıştım okadar cok sevdımkiii bilemezsin.annene tekme at be Miniğim.annen hissetsin artık seni

bebeğim hoşgeldin aramıza senin benimle olduğunu bana tutunduğunu bildiğim andan itibaren hayata bakış açım değişti.
biliyorum şuan ufaksın belki hissedersin belki hissetmessin ama annen seni çok seviyor.. perşmbe günü seni görmek için bende babanda can atıyoruz uyuyamıyoruz :)

canım oğlum hala seni hissedemediğim için çok mutsuzum.Sen iyi ol hep iyi ol bitanem.Seni Seviyorum..

lütfen o güzel kalbinin pıtpıtları devam etsin baban ve ben seni görmek için çok heyecanlanıyoruz hep bizimle ol.. Bizim sana ihtiyacımız var..

hamile değilim ama yazmak istedim yavrucumm seni hasretle bekliyorum seni kucağıma alıp koklamak için seni babanın kucağında görmek için sabırsızlanıyorumm

aşırı sinirleniyorum sana zarar vermesinden korkuyorum bebeğim. lütfen bırakma beni annecim.

Günaydın meleğim nasılsın bilmiyorum endiseliyim en son gecen hafta gördüm seni nasıl da hareketliydin (maşallah) hep öyle pıtır pıtır ol emi iki hafta sonra seni daha da büyümüş ve bacaklarını açmış bi şekilde beni karsilamani bekliyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…