Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

10 yıldır hiç bitmeyen bir hasretle seni bekliyordum ve şimdi içimdesin nihayet benimlesin sakın beni bırakma olur mu?

Annecim, minik erkeğim benim seni çok seviyorum sağlıkla büyü kuzum hayırlısıyla kavuşalım inşallah. Seni çok çok özlüyorum bebeğim..

bende 5 gün önce öğrendim ilk gebeliğim :) çok mutluyumm:)

hoşgeldin dünyama mucizem allahın lütfu cennet kokuna hasret olduğum kurban olsun annen gel gel 9 ay nasıl gececekk annen pipini yesinnnnnnnn :))))))))))))))

Bebeğim yıllar sonra bu yazıyı birlikte okuycaz ve o zaman o kadar şanslı olduğumuzu anlıycazki birbirimize büyük bir aşkla sevgiyle bağlanıcaz..BABAN seni her zaman koruyup kollayacak hep arkanda olucak tabiki bende herzaman yanında olucam iyi günde kötü günde birlikte olucaz..Şuan bu yazıyı yazdığım da 10 haftalık hamileyim ve sen minniciksin içimde günler haftalar aylar geçicek sen evimizin neşesi olarak aramıza geliceksn ve biz o gün dünyanın en mutlu insanları olucaz mutluluğumuza mutluluk katıcaksın eminim.Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin seni rabbimden tek istediğim sağlıklı doğman ve seni bu dünyadaki bütün olumsuzluklara karşı koruyup kollayarak hayatın neşesini,iyiyi,güzeli,masumiyeti,samimiyeti,huzuru ve AŞKI sana katmak olacak bebeğimmmm
Seni Herşeyden Çok Seven Ailen..

arkadaslar transfer sonrası 11.gun degerim 36,5 ..

cuma tekrarlayacağım. Ne dersiniz düşük gibi bu değer gibi geliyo bana ama deneyimi olan arkadaslar lutfen bi yorum yazın bana

Bebeğim seni çoook seviyor ve aynı özlemle
bekliyoruz. Bugün seni ultrasonda küçük bir kesecik halinde gördük bunu görmek bile bizi mutlu etti. Bir de seni sağlıklı olarak kucağımıza alsak sanırım üstümüze mutluluk yağmurları yağacak.
Sakın bizi bırakma annem sımsıkı tutun anneye ve hayata. Her şey çok iyi ve güzel olacak Rabbin izni ile.
Seni Seviyoruz Hem de Kocamaaaaan!

Güzeller güzeli kızım .tam kocaman 7 gün var senı gormemize...nasıl geçecek bu 7 gün...baban ve annen seni çoook sevîyor.bizi hiç bırakamazsın inşş

Aglayabilirmiyim

seni merakla ve özlemle bekliyorum canım oğlum. Bunları yazmak bile şuan hayret edici geliyor bana. Dün uzakta olan bir tanıdığım cinsiyetini öğrenince minik bir hediye almış sana, açarken çok heyecanlandım. Başkasından gelen ilk hediyeydi. Babişkonda seni çok merak ediyor ve heyecanlanıyor, ananende ilk torun olacağından çok heyecanlı :) seni çok ama çok seviyoruz :)

Ilk goz agrim umitle heyecanla bekledigimiz bize supriz yaparak bizi heyecanlandirdigin kucuk sevgilim. Simdi 9 haftaliksin icimde ve hep duamsin birgun seni elime alabileyim diye. Bana yasattigin her rahatsizliga raziyim yeter ki sen icimde saglikli buyu.. seni seviyoruz bebegim.

canim yavrum daha seni ne gordum nede kalp atisini duydum ama cok korkuyorum bizi birakmandan cok bekledim cok agladim babanda bende seni gorecegimiz gunu bekliyoruz mucizem seni cok ama cok seviyoruz sımsıkı saril anneye birakma bizi

Bebegim, biricik kizim, güzeller güzelim, annesinin en bitanesi;

Rabbime ne kadar sükretsem azdir seni bana, bize nasip ettigi için! Saglicakla gel insallah ve hayirlisiyla kavusalim. Cok ama çok sabirsizlaniyorum, seni kollarima alacagim günün gelmesini sabirsizlikla bekliyorum canim kizim...

Iyiki varsiniz baban ve sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…