Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bugün seni daha fazla hissetmeye başladım bitanem.Tarifi yok bu duygunun seni seviyorum yavrum...

Annem Bugün seni Gördük ilk kez miniciktin ve Dünyalar Tatlısı Kalp Atışlarınıda Duyduk Babanla.. Çok Duygulandık Annemmm Seni seviyoruz hep bizimle Ol Hiç bırakma :)

Annecim iyi ol ve bana sıkı sıkı tutun o kadar çok istiyorumki seni kuçağıma alabilmeyi..Rabbim sana sağlık sıhhat nasip etsin..inşaallah kalp atışlarını duyabilirim ve inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim

Sevgili bebegim henuz kizmisin erkekmisin bilmiyorum orada oldugun icin cok mutluyuz lakin artik mide bulantilarima sebep olma annecim lutfen.6 aylik bir ablan oldugu icin onunla ilgilenemiyorum azcik rahat dur ve anneyi uzme minigim...

Bebegimm mm canimmm lütfen bana sıkı sıkı tutun sakin bizi bırakma seni heyecanla bekliyoruz annanen deden teyzen babanı söylemiyorum bile canım kuzum şu kısacık sürede bile nasıl bizi mutlu ettin kokunu bi içime çekebilsem ayyyy aglicam şimdi lütfen bizimle kal...

Canım kuzum cinsiyetini bilmiyorum daha ufaciksin kalp atislarini dinleyip dinleyip duruyorum çok tatlı atıyor annem...
Ama bu aralar anneyi zorluyorsun anne bişi yiyemiyor sabah bulantı ve istifrahla uyandiriyorsun gündüz devam ediyor ve akşam da bulantı ve aç karnına yatıyorum
üzme anneyi geçsin artık rahat rahat bişiler yiyeyim enerjimi topluyayim sende benden vitamin alda büyü annem..
Seni cok seviyorum:)

Annecım daha mınıcıksın ne kesenı gordum ne kalp atısını duydumm... Annecıgın ve babacıgın senı sabırsızlıkla beklıyor,simdiden evımızde muhabbetler degıstı...babacıgın bıze cook ıyı bakıyor sende ıyıce tutun orda tamam mı miniğim.... Bır de annecıgın cok acıkıyor hanı sımdıden boyleyse ılerıde ne yapıcaz onu kara kara dusunmeye basladım

yavrum annen için bu hayattaki tek anlamlı değerli kıymetlisı sensin.öyle alıstım kı sana.sen büyü diye zorlada olsa yemekler yemeye çalışıyorum.annemmm öyle bırseysın kı sen.annen çok ama çok seviyor seni.Allahım seni kucağıma aldığım gunlerımızı göstersin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…