Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

biriciğim benim iyiki benimlesin seni çook seviyorum

bebeğimi emziremiyordum ----------------- boyleolur.com ----------------da bu tür bilgilere sahip oldum

tabiki vardır canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sag saglim kucağına alırsın inşallah

oğlummm seni çok seviyorumm... hareketlerini duymak pahabiçilmez seni kucağıma alcağım günü iple çekiyorum :) Allah ımm isteyen herkese nasip etsin bu yolda kimseyi bırakmasın inşallah....

canım yavrum içimde senin büyüdüğünü bilmek çok güzel kalp atışını duymak varlıgını hissetmek çok güzel iyiki varsın bebegim iyiki benimlesin bırakma anneyi sımsıkı sarıl yaşama sevincim mutluluk kaynagım seni çok seviyorum mucizem

canım yavrum daha 7 haftalıksın ama ben şimdiden her günümü her anımı senle yaşıyorum ve sen yanımdaymışsın gibi davranıyorum çünkü biliyorumki sen yanımdasın. Seni veren Raabbime şükürler olsun. Ben Baban ve şirin mi şirin abin seni sabırsızlıkla bekliyoruz.. iyiki varsın.... Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş

Kuzum benim canım yavrum seni çok çok özlüyorum tekmelerini hissetmek en güzel duygu bazen baya sert bazende yumuşacık dokunuyosun annene seni kocaman özlemle bekliyoruz bal oğlum benim...

meleğimmm.guzel yavrum.kavusmamıza az kaldı.o kadar heyecanlıyımki.hergun farklı bir esyanla ilgileniyorum.özenle hazırlıyorum.evimin güneşi.canımın parçası.seni çok seviyorummmmm

Can parcamiz,melegim bugun babacigin karnimi oksadi ,sevdi sen oradaymissin gibi "bizi cok bekletmeden gel"dedi..insallah bu ay bize geliyorum mujdesini verirsin bebegim.agustos ayinda birakip gittin bu ay nolursun bizimle ol yavrum..

güzell meleğimm canımm yavrum anneni bırakma sakın birlikte çok güçlü bir ekip olucaz seni çok sevicez muzicemm:* :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…