Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Annem suan 23 haftaliksin ve baya hareketlisin maşallah allahım seni bize hayırlısıyla kavustursun seni herseyden çok seviyoruz Rabbime emanetsin minik meleğim seni çok özledik kuzum randevumuzu bekleyip duruyoruz :) sen benim canımın parçasısın bebeğim...

seni beklemek heyecanlı bi o kadar da güzel bugün seni dünden daha çok seviyorum yarın seni bugünden daha çok sevicem annecim

senı cok bekledim annem sağlıkla gel dünyamıza babanda bende senı cok merak edıyoruz derdim

ama cabuk gecsın zaman yaa:)

Seni çok merak ediyorum Duru'm. Şimdiden kıpır kıpırsın, uyumamı bile engelleyecek kadar :))) Belli ki yaramaz olacaksın. Her haftanı, günü tek tek sayıyorum.Zamanın bu kadar yavaş geçtiği bir dönem hatırlamıyorum. Sen öyle güzel bir hediyesin ki hiçbir şey bozamıyor moralimi, hiç bu kadar mutlu olmamıştım, kendime bu kadar güvendiğim ve güçlü hissettiğim bir dönem de olmadı. Sen beni bambaşka yaptın. Bütün bunlar için şimdiden teşekkür ederim sana. Seni heyecanla, merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz kuzucum...

bebeğimi 2 haftalıkken cok erken öğrendik daha 3 haftalık ama bana bugün ne kadar güçlü olduğunu gösterdin bizim beta kan degerlerimiz düşüktü ıkı gun ara ıle kan veriyordun 281 iken bugün 529 oldu seni çok seviyorum suan keseyi görmesekte varlığını hissetmek var olduğunu bilmek cok mutlu ediyor bizi

Kese görünür erken daha göstermesi kndni bzmd öyle olmstu degerlerin yükselecek hele ultrason da görünce çok sasrcn bz öyle olmstuk ilaclarini iyi kulan yemene dkt et büyüsün hmn aalhm iyi hbrler almayi nasip etsin

Sanki bidaha hiç bu anı bu mutluluğu yaşamayacak gibiyken yine mucize gibi geliverdin bebişimİNŞAALLAH birgün bu satırları okuyacaksın ve iyikide gelmişim anacım deyip boynuma sarılacaksın... hoş geldin mucizem...

Canımın içi yavrum bugün cinsiyetini öğrendim erkekmişsin.Minik erkeğim benim annen,baban ve ablan heyecanla seni bekliyoruz sen de sağlıklı büyü sağlıkla doğ inşaallah.Seni çok seviyorum

rabbim herkesın bebegını sağlıkla kucağına almasını nasıp etsın ıcınızden cınsıyet olarak ne geliyor pekı benımkı kız:)

Benim yeniyıl hediyemsin bırakma beni sımsıkı tutun anneciğim kurban olurum seni yaradana..

Canımın içi yaşama sebebim olan kızım.seni görmemize 4 gün kaldı...baban ve ben seni sabırsızlıkla görmek için bekliyoruz...

Annen çok güçlü yavrum...defalarca beni bırakıp gitmiş olsanda defalarca hayal kırıklıkları yaşayıp acılar çekmiş olsamda korkma sakın...korkma pes etmedim mis kokulum...korkma arkamı dönüp gitmedim... annen bıraktığın yerde seni yine bekliyor olacak...hemde her defasında biraz daha güçlü...sağlığınla hayırla ve uğurla seni kollarıma alana kadar,göğsüme bastırıp kokunu duyana kadar ve o buruşuk yüzüne bakıp geldinmi sonunda yavrum diyene kadar ve ilk attığın çığlıkla gözyaşlarına boğulduğum anı yaşayana kadar sabırla bekliycem seni yavrummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…