Canım hayırlısı olsun hadi bakalım hoş geldin aramıza :)Sizce sonuc ne kizlar? Kafam karisikk
Kızlar hamile çıktım:) daha cookk miniikkk inşallah darısı başınıza,bilginiz olsun test cıft cızgıye donerse her zaman hamılesınız hormon yoksa asla 2. Cızgı cıkmıyor bende 2 saat sonra 2. Cızgı cıktı ılk 30 dk dan sonra dıkkate almayın denıldı ıyıkı almışım hamile çıktımseni sabırsızlıkla bekliyoruz
Bugünü not aldı annen defretine; doktor artık hasta değil normal bir hamilesiniz dedi bana bebeğim. İlk kez kalp atışını dinletti bana, ilk kez gözümdeki yaşın sebebi mutluluktu, 40 gündür ilk kez güldü babanla yüzümüz.Ense kalınlığını ölçtüler, minicik parmaklarını gösterdiler ailene. 40 gündür yerin yedi kat dibine saplı duran ayaklarımız yerden kesildi bebeğim. Dünya yeniden dönmeye başladı. Seni bize veren Allah'ım 40 gündür çektiğimiz sıkıntıyı 40dkda yok etti elhamdülillah. Kuzum, yavrum,evladım,canım annen 40 gündür ilk kez keyiften uyanık bu saatte.Tesekkür ederim gösterdiğin güç için, onca radyasyona,iğneye,antibiyotiğe rağmen anneni terk etmediğin için, bizi kahredip,yok etmediğin için. Bugün her yere yazdı annen; bir gün sana haksızlık edersem Rabbim bu 40 günü, sana bir şey olacak korkusuyla dünyanın nasıl cehennem olduğunu hatırlatsın bana.
Seni çok seviyoruz, Rabbim seni bize bağışlasın.
çok ağladım .. Allah herkesi bebeğine kavuştursun. seni beni hepimizi.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
sabah sabah cok duygulandırdı bu yazın canım benım rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın yavrunu.annelık ne güzel bır duygu ya rabbım bır de doğsa demek neler yasayacagız bınlerce sukurler olsun rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?