Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Kardeşin,baban ve ben seni dört gözle bekliyoruz canım bebeğim :)
Hepinizi çok seviyorum. Yaşadığım hayatı anlamlı kılan varlıklarsınız. :)

Bizim küçük ballı bıdığımız;
Sen bize hiç beklemediğimiz bir anda geliverdin. Bizim küçük sürprizimiz, rabbim seni bize bağışlasın inşallah.
Komik annen ve şaşkın baban seni 4 gözle bekliyor! :)

babybaby80, canım polikis var bende 3 ay tedavı verdı doktor ıkıncı ayındayım tedavının çok üzülüyorum sonuc ne olacak bılemıyorum
ask olsun bunun ıcın bole seyler yazılırmı yolda ve beklıyodur belkıde neguzel ılac tedavısı gorceksın benım gıbı olsan ne olacaktı 3 kez tup bebek yaptırdık ve maddı manevı çöktük ama umudumuzu kaybetmedik Allahtan umıt kesilmez senden umıdını kesme vardır bır zamanı sadece onu bekliyordur ınsallah senınde güzel haberlerını duyarız

inşeallah canım cümlemize anne olmayı nasip etsın rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı evlatlarımız olsun

ben çok korkuyorum hadı anne olmasam dıye ama kendımı toparlamam gerekıyor uzmıyecem kendımı hep ıyı yönünü düşünecem

Fistigimm amoee anneyle baba bugun senin buyuyecegin yeri bakmaya gidecek sanirim cok kucuksun seni goremeyecegiz.. ama nerde yasicak bizim prens/prensesimiz 9 ay bakicaz.. :)

Ömrümün var-ı; :)
Yarın ilk defa seninle buluşacağız. Henüz göremeyeceğimiz kadar miniksin ama keseni görebileceğiz. Orada bir yerlerde gezindiğini bileceğiz. Hatta belki kalbinin atışını duyabileceğiz.

Rabbim seni bize bağışlasın. Nerede ne kadar ''evlat'' diye dua eden varsa hepsine senin gibi küçük sürprizler nasip etsin.
Amin.

şimdiden kendını oyle sartlama bak sana ılac tedavısı uygun görmüşler en azından ben 3 kere tup bebek yaptırmak zorunda kaldım bazı gıttıgın dr lar cocugun olmıcak bıle dedıler senden nekadar daha zor durumda olanlar var pozıtıf dusun pozıtıf olsun ıns cnm.Benım ıkı ablamda polıkıstık over ama ıkısınınde cocugu var korkma ıcını ferah tut

ben çok korkuyorum hadı anne olmasam dıye ama kendımı toparlamam gerekıyor uzmıyecem kendımı hep ıyı yönünü düşünecem
şimdiden kendını oyle sartlama bak sana ılac tedavısı uygun görmüşler en azından ben 3 kere tup bebek yaptırmak zorunda kaldım bazı gıttıgın dr lar cocugun olmıcak bıle dedıler senden nekadar daha zor durumda olanlar var pozıtıf dusun pozıtıf olsun ıns cnm.Benım ıkı ablamda polıkıstık over ama ıkısınınde cocugu var korkma ıcını ferah tut

canım oğlum benim seni kucağıma almama 4 hafta kaldı..

ilk duyduğum günden beri büyük bir aşkla bağlandım
sağlıklı bir şekilde gell herşeyin hazır seni bekliyoruz..

Allah sağ saglim kucaniza almayi nasip etsin kızlar fitille hamile kalan varmi içi temizliyomu ben mantar oldmda fitil verme doktr

bebeğim ,küçük prensesim Allahıma şükürler ediyorum her saniye seni duyduğumdan beri .sabırsızlanıyorum, kucağımıza geliceğin zamanı iple çekiyorum.Allahım her isteyen kadına sağlıklı evlat versin ,seni sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım kızım;

Buluşmamıza, Allah izin verirse o minik gözlerine bakmama 3 ay kaldı. Sen tekme attıkça o güzel ayaklarını öpesim geliyor. Kokunu içime çekmek, sana sarılmak istiyorum. Aslında ben bi oğlum olsun istiyordum, Allah biliyor ya. Sakın cinsiyet ayırımı yapıyorum sanma meleğim. Hayat kadınlara daha bir ağır yük yüklüyor, ya da ben öyle yaşadım. İstedim ki kızım olursa o benim gibi bu kadar yükün altında kalmasın; ama nasip bebeğim. Demek ki rabbim bir kız bebek layık gördü bize, demek ki hayırlı olan sendin meleğim. Ama sen annen gibi güçlü olmak bir yana çok mutlu ol inşaAllah canım kızım. Güçlü kadın değil, mutlu kadın desinler önce. Allah ömür verdikçe, annen seninle bebeğim.

Hasretle öpüyorum seni.

Arkadaşlar sizden birşey isteyebilir miyim kuzenimin kızında nazardan diye düşünüyoruz lekenmeler var ? Hamile arkadaşlar bir dua eder misiniz? Adı Asya

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..
Güzel kızım şükürler olsun rabbime seni görmeden sevdirene ... Biran önce sağlıcakla gel hayatımıze seni merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…