- 13 Ocak 2015
- 25
- 3
- 18
- 45
ask olsun bunun ıcın bole seyler yazılırmı yolda ve beklıyodur belkıde neguzel ılac tedavısı gorceksın benım gıbı olsan ne olacaktı 3 kez tup bebek yaptırdık ve maddı manevı çöktük ama umudumuzu kaybetmedik Allahtan umıt kesilmez senden umıdını kesme vardır bır zamanı sadece onu bekliyordur ınsallah senınde güzel haberlerını duyarızbabybaby80, canım polikis var bende 3 ay tedavı verdı doktor ıkıncı ayındayım tedavının çok üzülüyorum sonuc ne olacak bılemıyorum
şimdiden kendını oyle sartlama bak sana ılac tedavısı uygun görmüşler en azından ben 3 kere tup bebek yaptırmak zorunda kaldım bazı gıttıgın dr lar cocugun olmıcak bıle dedıler senden nekadar daha zor durumda olanlar var pozıtıf dusun pozıtıf olsun ıns cnm.Benım ıkı ablamda polıkıstık over ama ıkısınınde cocugu var korkma ıcını ferah tutben çok korkuyorum hadı anne olmasam dıyeama kendımı toparlamam gerekıyor uzmıyecem kendımı hep ıyı yönünü düşünecem
Arkadaşlar sizden birşey isteyebilir miyim kuzenimin kızında nazardan diye düşünüyoruz lekenmeler var ? Hamile arkadaşlar bir dua eder misiniz? Adı Asya
Güzel kızım şükürler olsun rabbime seni görmeden sevdirene ... Biran önce sağlıcakla gel hayatımıze seni merak ediyorum...Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?