Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bebegim bitanem baban ve ben seni kucagımıza alacagımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz seni çok merak ediyoruz vakitlice saglıkla gel seni çooook seviyoruz beybisii

Annem yaramaz susamım kendini göstermediğin hergün annen çok ağlıyor ünlü olmakdanmı korkuyorsun çık artık şu ultrason ekranına(

Yawrum 1 senenin sonunda dunyamiza girdin ewimiize güneş gibi doğdun yalnizlgimi unutturdun bir an önce kokunu hissetmek istiyorum annesinin 1 tanesi saglikla kucagimiza gel bebeimm

İçimde olduğunu bilmek güzel
Hayatımda hic yasamadigm bi mutluluk ve heyecan yaşattığın için teşekkürler bebeğim..
Sımsıkı tutun annecigine seni sabırsızlıkla bekleyecegmm annemmmm..

Canım oğlum, minik meleğim benim seni çok seviyorum annem 2 gün önce seni gördük bebeğim. Hemde bu sefer baya kalabalıktık :) seni merak edenlerde bizimleydi. Hatta bize el bile salladın tatlı bıdığım benim. Seni kocaman özlemle bekliyoruz annecim. Sağlıkla gel emi kuzum...

4 senenin sonunda gelen minik mucizem... seni çok seviyoruz yolunu bekliyoruz Rabbim seni sağ salim kucağıma almayı nasip etsin... kimseyi bu yolda bırakmasın,isteyen herkese nasip etsin...hergeçen gün hareketlerin artıyo senin içimde yaşadığını bilmek o kadar güzel kii seni çok seviyorum minikkkkkk :)

Miniğimm... Babanla Seni Sabırsızlıkla Bekliyoruzzz ... Sağlıkla .. Mutlulukla Bize Gel Pamuğumm .. :)

gül kokulum bitanecik canımın canı kızım minişim seni cok seviyoruz sağ salim sağlıkla vaktinde gel insallah,Yaradana kurban olduğum...

Su an daha cok kucuksun belki beni duyamazsin bile..ama ben seni hissediorum minik kalplim..sen benim uzun zaman bekledikten sonra gelen en en guzel mucizemsin..su an bile seni bu kadr benimsemisken dogumunu dusunemiorum..rabbim sana hayirli uzun we ailenle olan mutlu bi hayat nasip etsin yawrum..

Verene kurban oldugum, iyi misin oldugun yerde? N'olur iyi ol,sana iyi bakiyor olayim,benden razi ol insallah.
Zaman ilerledikce herkes cinsiyetini sorup duruyor. Bir tek ben merak etmiyorum nufus cuzdaninin renginin ne olacagini. Kimseyi de inandiramiyorum umrumda olmadigina. Ben mi garibim acaba demeye basladim.Sakin yanlis anlama seni deli gibi merak ediyorum ama ne oldugunu degil nasil oldugunu...
Dr amcanin dedigi kulaklarimdan silinmiyor: Hani sen icimdeyken yok sanildigin icin cektirdikleri ilacli rahim rontgeni var ya... Allah korusun seni tutundugun yerden disari atabilirmis. Seni durduk yere dis gebelik haline bile getirebilirmis. Evladim,canimin ozu gosterdigin guce nasil hayranim biliyor musun? Ben nasil organ gelisimin sirasinda aldigin radyasyonu ve kontrast maddeyi unutup cinsiyetini dusunebilirim ki? Rabbimden tek dilegim saglikli olman. Sen saglikli ol,saglikli dog,saglikli yasa baska istegim,dilegim yok benim.
Ayin 19unda gorusmek dilegiyle ailen seni COK seviyor.

Bebeğim seni çok bekledik. Şu an 5 haftalıksın ama zaman geçtikçe hızla büyümeye dewam ediyorsun içimde. Senin dünyaya gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz çünkü ilk torun olacağın için herkes seni çok sevecek çok şımartacak buna adım gibi eminim ama hepimizin özellikle baban be benim en değerlimiz oldun daha şimdiden inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız seni çok güzel bir duygu bu rabbim bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…