Sebeplerim var çünkü, hislerim geçse keşke kötü hissetmek istemiyorum ama elimde değilAldiracak olsaniz son bir kaç gun kalana kadar durmazdiniz. Demek ki çokta istemiyor degilsiniz, dogurunca alişirsiniz yapacak bir şey yok.
Merhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
Yani ne denir bilemedim.
Hisleriniz hiç değismeyebilir de ,doğduktan sonra sevmeyebilirsiniz pekala. Vardı burada konu aklımda kalmış,asla alışamamıştı bebeğine bir arkadaş.
Öte yandan 9 hafta diyorsunuz keşke daha erken aksiyon alsaydınız,son ana kadar beklemeniz de tuhaf.
Aslında nasıl hamile kaldı. VajinismusmuşNeden hamile kaldiniz ki?
Korunmayi bilmemek, yanlışlıkla hamile kalmalar sıktı artik:)
Sürtünerek hamile kalınır mı konularını ciddiye mi almalıyız neAslında nasıl hamile kaldı. Vajinismusmuş
Ona sasirmadim ya, cunku bizim insanimiz sexten zevk almayi ogrenmeden hatta bu onlar icin onemli bile degilken sadece hamile kalmaya programli olabiliyor, o yuzden bu da olabilirAslında nasıl hamile kaldı. Vajinismusmuş
Hayır canlandıramadım daSürtünerek hamile kalınır mı konularını ciddiye mi almalıyız ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?