Hamileyim aldırmak istiyorum

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
947
123
31
Merhaba,

29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.

Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?

Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.

Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.

Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz

Aldiracak olsaniz son bir kaç gun kalana kadar durmazdiniz. Demek ki çokta istemiyor degilsiniz, dogurunca alişirsiniz yapacak bir şey yok.
Sebeplerim var çünkü, hislerim geçse keşke kötü hissetmek istemiyorum ama elimde değil

Eşinde onayı olmadan kürtaj yapmıyorlar bildiğim kadarıyla, son dönemde değiştiyse kural bilemiyorum
Bu kadar umutsuz mutsuz bir halde çocuk sahibi olmak bana doğru gelmiyor ama 9 hafta ile 10 hafta arasında büyük bir fark yok, o yolu kaçırmışsınız artık
Gebelik sonrasında destek almaya bakın başka bir çıkar yol görünmüyor

Iyi bir kadin dogum uzmani bulun kendinize. Korkulariniz tam ne onu önce bir ayirt etmeniz lazim. Kadin dogum uzmanim panik atak ve baska psikolojik rahatsizliklari olan hastalarina yeri geldiginde vajinal dogum degil de sezeryani öneriyor. Sizin durumunuzu tam bilmeden git aldir aldirma demek yalnis olur.

Aldirsa esiyle arasi acilir diye korkuyor. Ondan erteliyor galiba birde kendi de emin degil.

Asıl istemediğiniz bi bebeği büyütürken eşinizle aranız ne kadar açılır onu düşünün bence... Eşiniz de sizi ve sizin mutluluğunuzu önemsiyorsa sizi doğurmaya zorlamasın, doğurmaya zorlayan bi eşle de ne kadar yapabilirsiniz onu düşünün... Elinizi çabuk tutun

Eşinizin imzası olmadan aldıramazsınız zaten o yüzden malesef onun da aldırmak istemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…