Vajinismus olduğumu söylemiştim. Yanlışlıkla olduNeden hamile kaldiniz ki?
Korunmayi bilmemek, yanlışlıkla hamile kalmalar sıktı artik:)
ben kanunları yorumluyorum, sizin görüşünüzün ne olduğu beni alakadar etmiyor bu ülkede 10 haftaya kadar olan yasal kürtaj süresi vardır, siz ister doğru deyin ister yanlış, bu kimseyi bağlamaz.peki sırf kadının yasal hakkı diye o kadının karnında olduğu için o bebeğin hayatının elinden alınması yasalarda olmadığı için doğrumu o zaman henüz dünyaya gelmediği için o bebeğin yaşama hakkı annesinin kararına bağlı öylemi vicdanınız evet annesi istemiyosa bir bebeğin yaşamaya hakkı yok diyosa doğrusunuz
Ayrıca vicdan göreceli bir şeydir, kişiden kişiye topluma göre değişir. Kanunsa göreceli değildir. Basit kavramlarpeki sırf kadının yasal hakkı diye o kadının karnında olduğu için o bebeğin hayatının elinden alınması yasalarda olmadığı için doğrumu o zaman henüz dünyaya gelmediği için o bebeğin yaşama hakkı annesinin kararına bağlı öylemi vicdanınız evet annesi istemiyosa bir bebeğin yaşamaya hakkı yok diyosa doğrusunuz
kanunlara göre sadece anne karar vermiyo babasıda istemiyomuş kürtajı peki kadın gidip yasal olmayan şekilde kürtaj olursa ve tekrardan gelip burda konu açarsa yine bu şekilde kanunları savunup yorumlarmısınız acababen kanunları yorumluyorum, sizin görüşünüzün ne olduğu beni alakadar etmiyor bu ülkede 10 haftaya kadar olan yasal kürtaj süresi vardır, siz ister doğru deyin ister yanlış, bu kimseyi bağlamaz.
Yanlislikla olduğunu biliyorum da, bu kadar korkulariniz varken sizce de daha dikkatli olmaniz gerekmez mi? Hicbir bebek onu istemeyen bir aileyi hak etmez.Vajinismus olduğumu söylemiştim. Yanlışlıkla oldu
Elma diyorum siz kereviz diyorsunuz bana. Ben işin içine argümanımızda baba faktörünü karıştırmadım. Evli olsun olmasın kürtaja meleğe kıymak olarak baktınız ben de size bunun 10 haftalık bir zaman diliminde yasal olduğunu söyledim. Yani ülkedeki yasa bu, neden diretiyorsunuz anlamadım. Bakın kendi görüşümü de söylemedim size 10 haftaya kadar aldırabilir dedim. Yasal olmayan bir şekilde aldırıyorsa da bu onun bileceği iş demek ki o kadar istemiyormuş ki gözünü karartıp yasal olmayan şekillerde de aldırmış derim. Anlamıyorum elalemin istenmeyen hamileliğinden size ne bu kadar?kanunlara göre sadece anne karar vermiyo babasıda istemiyomuş kürtajı peki kadın gidip yasal olmayan şekilde kürtaj olursa ve tekrardan gelip burda konu açarsa yine bu şekilde kanunları savunup yorumlarmısınız acaba
Mama için destek ol desek 1 tl destek vermez o tiplerBazı kadınlar çok tuhaf ya takmışlar milletin istenmeyen hamileliğine zorla doğur da doğur. Size ne ya, beni zerre alakadar etmiyor biri gidip kürtaj yaptırıyorsa yani çok istiyorsan sen yaptırmazsın. İşssizlik başa vurmuş galiba
Aileniz falan destek olurmu bebek doğarsa sizin yaninizda olacak insanlar varmi? Aynı sureclerden geçtim, sonuç aldiramadimSebeplerim var çünkü, hislerim geçse keşke kötü hissetmek istemiyorum ama elimde değil
kanunlara göre sadece anne karar vermiyo babasıda istemiyomuş kürtajı peki kadın gidip yasal olmayan şekilde kürtaj olursa ve tekrardan gelip burda konu açarsa yine bu şekilde kanunları savunup yorumlarmısınız acaba
Bu forumda çok okudum ,içeriye bi şekilde sperm gidince kaliniyomus.İstemiyorsan aldır tabii…
Çocuğu doğurup doğurmama kararı anneye bırakılmalı diye düşünüyorum.
Neyse…
Vajinismus kadının gebe kaldığını ilk defa duyuyorum.
alfırmaya gelince kadının yasal hakkı ama babasından habersiz yasal olmayan şekilde aldırmaya gelince gözünü karartmış çocuk istemeyen insanlar için çeşit çeşit korunma yöntemleri var iğnesi var hapı var daha birsürü yöntem var o kadar gözünü karartmaya gerek yok zaten farkındaysanız ben yasal değil demedim bana göre yanlış olduğunu belirttim yasaları gayet iyi biliyorum ama bana göre yasalarda doğru olan herşey doğru olmak zorunda değil ve bana göre o bebekle dünyaya gelmiş bir bebeğin hiçbir farkı yok o yüzden elalemin sadece annesi tarafından istenmeyen cinselliğini giderirken yeterince önlem alınmadığı için olmuş ve istenmediği için yaşamasına izin verilmeyen bir bebeğe kıymaması için fikrimi yazmak istedimElma diyorum siz kereviz diyorsunuz bana. Ben işin içine argümanımızda baba faktörünü karıştırmadım. Evli olsun olmasın kürtaja meleğe kıymak olarak baktınız ben de size bunun 10 haftalık bir zaman diliminde yasal olduğunu söyledim. Yani ülkedeki yasa bu, neden diretiyorsunuz anlamadım. Bakın kendi görüşümü de söylemedim size 10 haftaya kadar aldırabilir dedim. Yasal olmayan bir şekilde aldırıyorsa da bu onun bileceği iş demek ki o kadar istemiyormuş ki gözünü karartıp yasal olmayan şekillerde de aldırmış derim. Anlamıyorum elalemin istenmeyen hamileliğinden size ne bu kadar?
Korunmayı geç, arkadaş ilişkiye girmeyi bile öğrenemeden hamile kalmışNeden hamile kaldiniz ki?
Korunmayi bilmemek, yanlışlıkla hamile kalmalar sıktı artik:)
Ne kadınlar var Ferhans görüyorsun.Korunmayı geç, arkadaş ilişkiye girmeyi bile öğrenemeden hamile kalmış
29 yaşında vajinismus biri zannetmiyorum ki cinsellik hakkında rahat konusuyor, neyin ne olduğunu biliyor, korunma konusunda rahatça bir doktora gidip danısıyor veya zannetmiyorum ki eşiyle aile planlamasından bahsettiler. Klavyeden yargılamak kolay, bu ülkede hala korunma yöntemleri bir tabu. Ayrıca ben kadının yasal hakkı 10 haftaya kadar dedim diye uzattınız da durdunuz. Kişisel vicdan ayrı, yazılı kanun ayrı. Yukarıda bir arkadaş sizin için soyut kavramlar ve kanun farkını çok güzel açıklamış. Bence okuyun.alfırmaya gelince kadının yasal hakkı ama babasından habersiz yasal olmayan şekilde aldırmaya gelince gözünü karartmış çocuk istemeyen insanlar için çeşit çeşit korunma yöntemleri var iğnesi var hapı var daha birsürü yöntem var o kadar gözünü karartmaya gerek yok zaten farkındaysanız ben yasal değil demedim bana göre yanlış olduğunu belirttim yasaları gayet iyi biliyorum ama bana göre yasalarda doğru olan herşey doğru olmak zorunda değil ve bana göre o bebekle dünyaya gelmiş bir bebeğin hiçbir farkı yok o yüzden elalemin sadece annesi tarafından istenmeyen cinselliğini giderirken yeterince önlem alınmadığı için olmuş ve istenmediği için yaşamasına izin verilmeyen bir bebeğe kıymaması için fikrimi yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?