Ben doğuma kadar hiç bişey hissetmiyordum bende siz gibi oldum hemen hemen sabredin Allah'ın izni ile bam baska seveceksiniz yavrunuzuMerhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
Yaşadıklarınızı bire bir yaşayıp geldim.. minnak canlım 5 aylık oldu bile38 yaşındayım, o kadar keyfime düşkün bir insandım ki evlilik bile bana eziyet geliyordu. Kaldı ki 35 yaşında evlendim. Ve asla ama asla çocuk istemiyordum. 2022 Kasımda hamile olduğumu öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı. Eşim çok istemesine rağmen o bile çok tereddütlüydü öğrendiğinde. Aldırmayı günlerce düşündüm. Hatta keşke aldırmama gerek kalmadan bir şey olsa da kurtulsam diyordum. Ama aldıramadım, o vebali alamadık. Şimdi 29 haftalık hamileyim ve iyi ki diyorum her tekmesini hissettiğimde. Öğrendiğimde iki hafta boyunca yaşadığım ağlama krizleri, eşimle kavgalar, boşanma aşamasına kadar gelmeler... Hepsi inanın geçiyor. Ben ailemle aynı şehirde değilim, hep nasıl bakacağım derdi vardı çünkü çalışıyorum da. Ama emin olun her şey bir şekilde rayına oturuyor; su akıyor yolunu buluyor. Aldırmayıp buraya yazdığınıza göre emin olun içinizde bir yerlerde istiyorsunuz. Bence bir şans verin hem kendinize hem dünyaya gelecek o minnak canlıya...
Yaşadıklarınızı bire bir yaşayıp geldim.. minnak canlım 5 aylık oldu bileve şuan özellikle son 1 aydır bildiğiniz özlüyorum kucağıma almak sarıp sarmalamak istiyorum duygularımın bu şekilde dönüşmesi için de çok dua etmiştim şimdi bi korku başladı ya ben onu istemediğim için bir şey olursa korkuyorum kavuşamayacağım diye
inşallah sağlıkla alırsın kucağınaYaşadıklarınızı bire bir yaşayıp geldim.. minnak canlım 5 aylık oldu bileve şuan özellikle son 1 aydır bildiğiniz özlüyorum kucağıma almak sarıp sarmalamak istiyorum duygularımın bu şekilde dönüşmesi için de çok dua etmiştim şimdi bi korku başladı ya ben onu istemediğim için bir şey olursa korkuyorum kavuşamayacağım diye
Hiç korkma arkadaşım.Yaşadıklarınızı bire bir yaşayıp geldim.. minnak canlım 5 aylık oldu bileve şuan özellikle son 1 aydır bildiğiniz özlüyorum kucağıma almak sarıp sarmalamak istiyorum duygularımın bu şekilde dönüşmesi için de çok dua etmiştim şimdi bi korku başladı ya ben onu istemediğim için bir şey olursa korkuyorum kavuşamayacağım diye
Herkese çok teşekkür ederim aldır diyip ruh halimi tahmin ederek destekleyenlere de geçeceğini tecrübe eden ya da bunu öngörerek aldırma diyenlere de. O süreçte o kadar yalnızdım ki annem ablam hiç kimse asla yanımda yoktu sadece ağladım aylarca buraya yazdım hiç tanımadığım insanlara gönülden yazarak destek oldular ama benim ailem olmadı neyse ki ben o kötü günleri atlattım bebeğimi bekliyorum önemli olanda buinşallah sağlıkla alırsın kucağınaduygularının bu şekilde değişmesine çok çok sevindim istemedim diye düşünme bence çünkü gerçekten istemesen şuan bu şekilde düşünmezdin sadece korkuların vardı biranda böyle bi hamilelik beklemiyodun ve tedirgin oldun inşallah çok iyi bir anne olucaksın
Vajinismusla nasil hamile kalınıyor?, kırk yılda bir sokabilirse hemen boşalıyor mu ?Merhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
Ne çirkin bir yorum yaaa!!!Vajinismusla nasil hamile kalınıyor?, kırk yılda bir sokabilirse hemen boşalıyor mu ?
herkes sen mi zor hamile kalsınVajinismusla nasil hamile kalınıyor?, kırk yılda bir sokabilirse hemen boşalıyor mu ?
Eee vajinismusta penisin girişi olmuyor bildiğim.açık olmuş sadece.eee nasil oluyor? Yarı vajinismus yarı değil mi o zaman.bazen oluyor bazen olmuyor mu?Ne çirkin bir yorum yaaa!!!
bilinçaltı iatiyor çünküYani ne denir bilemedim.
Hisleriniz hiç değismeyebilir de ,doğduktan sonra sevmeyebilirsiniz pekala. Vardı burada konu aklımda kalmış,asla alışamamıştı bebeğine bir arkadaş.
Öte yandan 9 hafta diyorsunuz keşke daha erken aksiyon alsaydınız,son ana kadar beklemeniz de tuhaf.
Benim gibi kırk yılda bir kalanlarda kullanılabilir aslında.kırk yılda bir hamile kalacağım diye cinsel hayatını sekteye uğratmaya gerek var mı? Hepsinin bir zorluğu, yan etkisi var. Ama maşallah hiçbir ayı boş geçmeyenler var.onlar mecbur korunacak.asla kürtaj karşıtı değilim ama kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmasına çok karşıyım.
Allahım allahım.millette ne üreme sistemi var be.alışmaya çalışıyorum, yine alışamıyorum.ben bebek düşünsen direkt 1 seneyi gözden çıkarmam lazim.Korunmayı geç, arkadaş ilişkiye girmeyi bile öğrenemeden hamile kalmış
Sen de sindiremiyorsun benim gibi bu tarz kadınları ama yapacak birşey yok yanimasumluğunu şimdimi söylüyorsun bence sen onu hiç doğurma haketmiyor böyle bi sevgiyle yaklaşmayan anneyi hala sevebilirmiyim yapabilirmiyim düşüncesi vardır eminim kendi isteginle getirmedin kendi isteginlede öldüremezdin onu tabiki nefret kusarım ya ben senelerce evladım olsun diye yapmadıgım kalmadı doktor bana cocugun olamaz dediginde dünyam basıma yıkılmıştı simdide senin cocugun olacak aldırmak istiyorum falan filan diyorsun bu dünyanın öbür dünyasıda var hanımefendi
bir sürü doğum kontrol yöntemi var herkese uygun bir yöntem var illaki. kondom, hap, spiral vs. bunları kullanmayıp kürtajı kullanmak bana çok acımasızca geliyor. kendi vücudunuz için de çok zararlı. bir de sırf ekstra zevk alacaksınız diye bir cana kıymak.. kullanın hapı olsun bitsin kırk yılda bir kalmak ne demek yaBenim gibi kırk yılda bir kalanlarda kullanılabilir aslında.kırk yılda bir hamile kalacağım diye cinsel hayatını sekteye uğratmaya gerek var mı? Hepsinin bir zorluğu, yan etkisi var. Ama maşallah hiçbir ayı boş geçmeyenler var.onlar mecbur korunacak.
psikolojik yardım alın . bence aksine bebek iyi gelcek size..Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?