Hamileyim aldırmak istiyorum

H Helinsma Merhaba konuyu başından beri aralıklarla takip ediyorum ve istemiyorsanız aldırmanız tarafındaydım. Umarım bu kararı eşinizle aranızın bozulmasından korktuğunuz için vermemişsinizdir. Umarım o çocuk sevgiyle ve mutlu bir ortamda büyür. Sağlıkla gelir inşallah.

Ben doğuma kadar hiç bişey hissetmiyordum bende siz gibi oldum hemen hemen sabredin Allah'ın izni ile bam baska seveceksiniz yavrunuzu

Yaşadıklarınızı bire bir yaşayıp geldim.. minnak canlım 5 aylık oldu bile ve şuan özellikle son 1 aydır bildiğiniz özlüyorum kucağıma almak sarıp sarmalamak istiyorum duygularımın bu şekilde dönüşmesi için de çok dua etmiştim şimdi bi korku başladı ya ben onu istemediğim için bir şey olursa korkuyorum kavuşamayacağım diye

Ay ne sevindim. Insallah saglikla kucaginiza gelir. Icinizi ferah tutmaya calisin. Beklenmedik hamileliklerde ikilime düsmek de normal bir yerde. Saglikla gelsin bebek

inşallah sağlıkla alırsın kucağına duygularının bu şekilde değişmesine çok çok sevindim istemedim diye düşünme bence çünkü gerçekten istemesen şuan bu şekilde düşünmezdin sadece korkuların vardı biranda böyle bi hamilelik beklemiyodun ve tedirgin oldun inşallah çok iyi bir anne olucaksın

Hiç korkma arkadaşım.

Allah’ımın izniyle sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah.

Herkese çok teşekkür ederim aldır diyip ruh halimi tahmin ederek destekleyenlere de geçeceğini tecrübe eden ya da bunu öngörerek aldırma diyenlere de. O süreçte o kadar yalnızdım ki annem ablam hiç kimse asla yanımda yoktu sadece ağladım aylarca buraya yazdım hiç tanımadığım insanlara gönülden yazarak destek oldular ama benim ailem olmadı neyse ki ben o kötü günleri atlattım bebeğimi bekliyorum önemli olanda bu

Vajinismusla nasil hamile kalınıyor?, kırk yılda bir sokabilirse hemen boşalıyor mu ?

bilinçaltı iatiyor çünkü

asla kürtaj karşıtı değilim ama kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmasına çok karşıyım.
Benim gibi kırk yılda bir kalanlarda kullanılabilir aslında.kırk yılda bir hamile kalacağım diye cinsel hayatını sekteye uğratmaya gerek var mı? Hepsinin bir zorluğu, yan etkisi var. Ama maşallah hiçbir ayı boş geçmeyenler var.onlar mecbur korunacak.

Korunmayı geç, arkadaş ilişkiye girmeyi bile öğrenemeden hamile kalmış
Allahım allahım.millette ne üreme sistemi var be.alışmaya çalışıyorum, yine alışamıyorum.ben bebek düşünsen direkt 1 seneyi gözden çıkarmam lazim.

Sen de sindiremiyorsun benim gibi bu tarz kadınları ama yapacak birşey yok yani benim çok geç olsa da oluyor ama senin öfkeni tahmin edemiyorum

bir sürü doğum kontrol yöntemi var herkese uygun bir yöntem var illaki. kondom, hap, spiral vs. bunları kullanmayıp kürtajı kullanmak bana çok acımasızca geliyor. kendi vücudunuz için de çok zararlı. bir de sırf ekstra zevk alacaksınız diye bir cana kıymak.. kullanın hapı olsun bitsin kırk yılda bir kalmak ne demek ya

psikolojik yardım alın . bence aksine bebek iyi gelcek size..

Konum ortaya çıkmış yine vajinismusken hamile kaldım evet hiç birleşme gerçekleşmedi. Gerçekleşmeye uğraşırken ya da bazen de bilinçli dışına boşalma oldu ama belki 3 kez ancak sonuç 6 aylık olduk bile oğlumu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…