Hamileyim ama istemiyorum

Cocuk dogurmaya, anne olmaya, ozetle her memeli gibi uremeye cesit cesit anlam yukleyip konu sahibinin vicdan azabi cekmesine sebep olmayin allah askina. Boyle bir evlilige, boyle adama cocuk mu yapilir
Evet ya.bir de o melek masumcacık, suçsuz günahsız falan diye iyice duygu sömürüsüne geçiyorlar ya.benim teyzem manyak bir adamdan 2 çocuk yaptı.güzel yetiştireceğim diye bir taraflarını yırttı.yırttı da ne oldu ikisi de vicdansız, üçkagıtçı, dolandırıcı, yalancı, kısaca baş belası herifler olup çıktı.eee babanın genler kötü çünkü.sanki bu kötü adamlar bir zamanların o çok masum melekleri mucizeleri değildi. Alın size melek, alın size mucize . Sanki büyümeyecek bu bebekler hep melek falan kalacak.genetik diye bir olgu var.hem fiziğimizi, hem ruhumuzu etkileyen.etrafta kaç tane normal insan var ki zaten.bu iyimserlik de fazla.

işte %1 ihtimal var. sizin olmuyor diye kinleniyor olabilir misiniz acaba

işte %1 ihtimal var. sizin olmuyor diye kinleniyor olabilir misiniz acaba
Oo yüzde 1 ihtimal de hep bu sitedekilere mi denk geliyor yani ?. Bu kaçıncı konu.bilimin istatistiği eğer buysa demek ki bilimsel veriler yanlış.bu kadınlara mı inanalım, bilimsel verilere mi ? Sence hangisi daha güvenilir.tepki çekmemek için korunuyordum demek de çok zordu.ya da arada sırada hapı içip, korunuyordum demek.

gerçekten korunurken olanlar oluyor. zaten burası bdv normal burda yoğunluk olmaz. mutlu mesut insan niye gelip konu açsın ki
buradaki istatistiki verilerle gerçek hayatı kıyaslama bence

Bu yorumu yapmasaydınız keşke; insanlar sizin genlerinize odaklanacak şimdi. Bazen genler iyi olsa da; sonuç farklı olabilir.Durduk yere insanların hakkına girmeyelim.

Düşmanı olsa mı sevişir Herkes sevişmez bence ya

Düşmanı olsa mı sevişir Herkes sevişmez bence ya
Hiçbir konuda herkes olmaz zaten de.insanoğlu çok komplike bir canlı.yeri geliyor hayvani hisler ve içgüdüler mantığın ve hislerin önüne geçiyor.insana çok kaliteli bir canlıymış muamelesi yapılıyor ama bence öyle değil.hani erkek tarafı bir bareket yapar da millet hemen artık görmek istememen lazım, nasıl soğumadın, benim midem almazdı falan diyor ya o işler hiç de öyle olmuyor.gayet de çatır çatır tutkuyla da sevişilebiliyor anlaşamadığın, seni aldatan adamla.o kadar çok parametre var ki bu seks isteğinde.beynin onay vermiyor ama vücudun çoktan almış yürümüş.hükmedemiyorsun ki. Bazen de şahane birisi karşına çıkıyor fizik, düşünceler falan 10 numara.adamın karşısında kupkuru kesiliyorsun.o işler basit işler değil.çocuk oyuncağı değil.2 kere 2. 4 değil.dünyanın en komplile olayı.bu insanları bu ilişkide tutan birşeyler var işte.belki de tensel uyum her şeye rağmen.hak verdiğim için demiyorum.

Çocuk aldırmak mı, o bebeğin ne günahı suçu var be saçma sapan evliliğiniz yüzünden bir can almak öyle mi, katil olmak istiyorsan git aldır bir çocuğa bile bakamiyacksnz korunmAli dahi olsa ilişkiye girmiycktnz okdr huzursuz kavgalıysanz ne saçmalık eşimle kavga içinde olucam ama aynı zamanda da ilişki oluck bu nasıl bir evlilik acaba aldırmayın boşanin ve aslanlar gibi çocuğunuzu dogurun bir işe girin bakın..

Hayatım böyle çok sıradan.
Daha beter olayım bide çocuk derdi gelsin. Elim kolum bağlansın dersen aldırma.

Ilahi dogum kontrol hapi jxjxhxh

Sen mi kupkuru kesiliyosun? Yok kiz valla inanmam jxjxjxh

Evlende gel ferhanscım. Evinde beraber yaşadığın,ortak yaşam için çaba sarfettiğin,donunu temizlediğin,yemek yaptığın,geleceğinizi düşündüğün,harcamalarını bile artık iki kere düşünerek yaptığın bir yuva kurduğunda sana koca diye yatağına aldığın adam insan gibi davranmıyorsa onu için almaz. Bu öyle sevgilimle tartıştım yanyana geldik alevlendik gibi bir durum değil süreklilik içeren bir anlaşma sorunu var ilk ay sevişti üçüncü ay sevişti düzelir sandı diyelim adam 6 aydır aynı hala sevişmeye devam edemezsin artık için almaz ki yani evliliğinde ilk dönemleri oluyor birde bunlar.

E yani baba köye gidip aylak aylak gezip çalışmazsa, anne evde rujunu sürüp evde hayal kurup çalışmazsa Allah nasıl rızık versin gökten yağdıracak hali yok.

Cevap vermiş calci 2. Sayfada falan yazmış mahkemede bana kadınlık yapmıyor diye sunabilirmiş adam ondanmış

İnandırıcı olsun diye hamile mi kalmış
bir de dfmjddfgkjfik

Boşanacağı adamın koynuna girmek için çok iyi bahane

bebek rizkiyla dogar yazik kiymayin cana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…