Hamileyim ama istemiyorum

bebek rizkiyla dogar yazik kiymayin cana
Ya gercekten artik bugunun gercegiyle bagdasmayan bos bi inanc bu. Yapmayin Allah askina. Her bebek rizkiyla doguyosa okulda acliktan bayilan, butun gunu bi tabak kuru makarnayla geciren, her cocugun almasi gereken minimum vitamini eti sutu meyveyi anca televizyonda goren milyonlarca cocuk var dunyada. Afrika' dakilerin rizki nerde?

O üyeyi araştırıp yardım edebilecek olan varsa etse çok iyi olur, çünkü böyle kötü beslenerek büyüyen çocuklar büyük olasılıkla durgun zekalı olur ve yetişkin olunca 60 sene boyunca toplum çeker bunun cezasını. Toplumları kalkındıran asıl şey toplumun zeki olmasıdır.

Çaresiz değil, köyde iyi beslenebilirler çocuklar. Kayınvalidesinin çenesini çekmek istemediği için köye gitmiyor. Yoksa oradaki buzdolabını dolduruyor eşi olacak merhametsiz. Kadın dır dır ediyormuş iş yaptırıyormuş konu sahibine. Çocuk yaptıysak onu beslemek için elimizden gelen her şeyi ama her şeyi yapmalıyız değil mi? Hele plansız programsız güvencesiz yaptıysak seçme şansımız olmamalı.

İnandırıcı olsun diye hamile mi kalmış bir de dfmjddfgkjfik

Boşanacağı adamın koynuna girmek için çok iyi bahane
birde sen beni aldatıyorsun da diyebilirmiş
Sana bunları diyecek adama sende dersin demi birşeyler Onun ağzı durmuyorsa seninde durmasın bu kadar basit bahanelere sığınmak ne komik ya

bebek rizkiyla dogar yazik kiymayin cana
Valla annem bir tarafını yırttı bizi babasız yetiştirirken babanın kendine faydası yoktu.Deri fabrikalarında bacağı,elleri mahvoldu gece yarısına kadar.
Sonuç ne yitip giden gençlik,ezilmişlik,yarı aç yarı tok buz gibi evde annesinin ağlayışlarını görerek büyümüş iki çocuk.
Saçma sapan rızk olayına girmeyin iki çocuğa gelir olarak iyi olsak bile yetemiyoruz ev giderleriyle artık.
Çocuk bu ette yiyecek,sebze de abur cuburda.Yırtık lastiklerle,su alan botlarla eski püskü kıyafetlerle kafanı sokacak çatı var şükret diye çocuk büyütülmez.
Gün gelince o çocuk sevgiye aç,herşeye özenen bastırılmış bir çocuk olur.10 yaşında tarlaya tapaya fabrikaya sürülen çocuklar değil,çocukluğunu yaşamış çocuklar yetiştirmeliyiz.
Hiç bir uzvu oluşmamış birşeye günah cana kıyma demek kolay,bu kadar sorunlu babayla ya da babasız çocuk büyütmek kolay falan değil,rızk da gökten yağmıyor şu dönemde çalışsan bile yağmıyor.

Sonuçta çocuklar aç sefil. Rızık annenin babanın iradesindeyse nasıl Allah veriyor?
Bundan sonrası dini yoruma giriyor banı yeriz. Adafagag
Yani oturduğun yerden mucize olmuyor tabi ki okuyacaksın kendini geliştireceksin çalışacaksın yorulacaksın.
İnsanın kaderi kendi çabasına bağlı.

Bi de diyor ki köye gidersem kv iş bulur beni çalıştırır sürekli. E çalış da çocuklarını doyur. Belli uzun süre Boşanamayacak. Çocuklar küçük diye şuan çalışamıyor da. İlk defa birine kv yanına git dedim ben de. Çünkü önemli olan çocukların beslenmesi. Ama annenin de pek umrunda değil bence çalışmakda da çok gözü yok. 18 yaşında doğurmuş hala kendi çocuk hevesleri var onun.

K kerkenes
pamuk musun nesin

pardon da yaptığım yorumun neyini beğenmediniz. İstemiyor çocuğu kadın, kocasından habersiz mi aldırsın. Dini boyut Günah boyutu beni/bizi ilgilendirmez. Anne hazır değil o psikoloji ile nasıl çocuk bakıp büyütecek!!!!!!

İşin dini boyutu hiç umrumda değil. Vicdanen eşine açıklama yapmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. İstemiyorsa doğurmaz. Bir sürü doktor var bu şekilde çalışan.

6 aydır kavga ediyoruz diyorsunuz ama cinsel hayatınıza pek etki etmemiş herhalde bu kavgalar. Yani tam bir soğuma bikma bunalma olmamış..
Çocuğu babadan gizli aldirmaniz bence doğru değil. İyi veya kötü baba olması önemli değil. Sonuçta onunda çocuğu. Mutlaka haberi olmalı.
Aldırıp aldirmamanizda sizin tercihiniz. Ama aldirmamanizi tavsiye ederim. Her bebek kendi rizkiyla gelir. Yaparken düşünmediniz bebek ihtimalini (korunurken bebek ihtimali düşük olmasına rağmen) şimdi bebek olunca geleceğini daha doğrusu maddiyati düşünüyorsunuz. Zira belli ki aile tarafinizin maddiyati iyi. o size de o yavruya da bakabilecek durumda.
Ayrıca burda bir çok kadın bebek özlemiyle yanıp tutusurken sizin böyle bir mucizeyi elinizle itmeniz bence çok mantıksız.
Eşinizle aranızdaki problemler sizi ilgilendirir. Çocuğu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…