Hamileyim ama mutlu degilim..

Nill41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
1.025
1.311
133
Ilk defa buraya yaziyorum. Icimi dokebilecegim baska bir yer yok. Sadece yazmak istedim hepsi o kadar.

Bdv de hamileyim ama mutsuzum yazilarini gorurdum smdi de ben yaziyorum. Belki bazilari gibi aldatilmadim esim kapinin onune koymadi ama mutlu olamiyorum. Surekli kavga ediyoruz ve bu beni yipratiyor. Belki hamile oldugmdan dolayi surekli agliyorum.. belki hormonlar...

Ama hep tartisiyoruz hep tartisacak birseyimz var son zamanda.. ve bende ister istemez surekli agliyorum.. esime karsi sogudugumu hissediyorum.. ne bilim eskisi gibi kavgadan sonra sarilinca icimde ki kizginlik gecmiyor artik. O beni opunce eskisi gbi yatismiyorum....

Kime yazayim ki derdimi kime soyleyeyim herkes kendi derdiyle ugrasiyor. Kimin umrundasin ki bu hayatta kimin.....

Hamilelik surecindeki dogal duygulanmalardan yasiyor olabilirsiniz sonucta hamilelik hormonlari insanin sinir sistemini altust edebiliyor.
Bunlari dusunerek kendinizi yipratmayin

Hissettiğiniz herşeyi bebeğiniz hissediyor.iyi ve mutlu bir hamilelik gecirirseniz bebeğiniz de sakin ve huzurlu olur..yapmayın kavga filan..
Uzanın koltuğa alın elinize bir kitap açın klasik müzik yada sevdiğiniz müzik tarzı neyse onu ve unutun herşeyi. .Bu günlerinizi özleyeceksiniz..

Gelir şimdi hamile kalmak için uğraşıp kalamayan insanlar var sen mutsuzum diyosun diyen çemkirikler. Ben de ilk öğrenince hiç mutlu olmamıştım. Alışılıyor merak etmeyin.

hamilelikte oluyo böyle canım kendini rahatlatmaya bak sıkma canını

Canım bunların hepsi hormonlardan...herşeyi kat kat fazla hissediyoruz..ben eşime meyveyi neden sadece iki kere yıkadın,hamileyim daha fazla yıkaman lazımdı bizi düşünmüyosun diye koca kavga çıkardım kocam sanki düşmanım gibi göründü göZüme bi süre.öpse koklasa git ileriye midem bulanıyo dedim adama.geçecek hepsii...

Bende tam tersi yatagima kapanip aglamk istiorum..

Gelir şimdi hamile kalmak için uğraşıp kalamayan insanlar var sen mutsuzum diyosun diyen çemkirikler. Ben de ilk öğrenince hiç mutlu olmamıştım. Alışılıyor merak etmeyin.

Ben ogrenince cok mutlu oldum ama sonrasinda uzuntulu seyler oluyor.

Demek dusmanin gbide gorunebiliyor. Eskiden baktign gbi bakamadgn olabiliyor demek. Bana özgü bisey degil yani

Bende tam tersi yatagima kapanip aglamk istiorum..

Ben ogrenince cok mutlu oldum ama sonrasinda uzuntulu seyler oluyor.

Demek dusmanin gbide gorunebiliyor. Eskiden baktign gbi bakamadgn olabiliyor demek. Bana özgü bisey degil yani
Hayır canım kesinlikle sana özel bişe deil.vücutta ne oluyosa artık.kocamı ilk başlarda iğrenç bi mahluk gibi görmüştüm.şimdi şimdi biraz düzeldim ama hala arada gözüme batıyo.ama annem bana hamileliğim en başında (ki ben çoook erken öğrendim hamile olduğumu 2,5haftalıkken) benle ayrı eşimle ayrı konuştu bendeki siniri görünce.bazı kadınlar hamilelikleri boyunca kocalarının kokusundan bile tiksinebiliyormuş.bu çok normal bişeymiş ama tabi bilmediğimiz için bende kendimi çok kötü hissetmiştim noluyo bana falan demiştim.şükür kocamda anlayışlı hiç kızmadı alınmadı sabırla katlandı.seninkide geçecek er yada geç....

Senin durumunda olmak isteyen ne kadar çok insan war biliyor musun?
Bende onlarn yerindeydim bende hamile kalabilmek icin bekledim sonunda oldu. Niye hamileyim demiorum ama insa bu kadar bekleyip kavusnca da esinden anlayis beklior

Canım benim sen şu an çok hassassın.bak sana ne diycem benim 6 sene çocuğum olmadı,nasıl istedim nasıl..eşimin değerleri çok çok düşüktü..bizde çok tartışan bir çifttik,Rabbim nasip etti sonunda bir oğlum oldu,hamile kalınca önce mutluluktan uçtum yıllarca beklemiştim tabi ama sonra nedensiz iç sıkıntıları alınganlık ağlamalar vs başladı bunlar hep hormanal ben bile inanamadım okadar istemişken niye mutszum diyordum.neyse doğum oldu yine zorluklar..bebeğim kolikti gece gündüz ağladı neyseki hepsi geçti şimdi 1 buçuk yaşında baldan tatlı dünyalara değişmem iyiki dediğim belkide tek şey oldu.diyeceğim şu ki hamilelik sıkıntılı geçebiliyor eşinle açık konuş restleşmeden alınganım sinirliyim lütfen bir süre beni alttan al tartıştıkça daha kötü hissediyorum bebeğimizde hissediyor vs diye konuş.anne karnında mutsuz etme minicik meleği.ve lütfen rutinden çıkıp nefes alacak birşeyler bul kendine.biz çok tartışan bir çifttik ama zamanla takmamayı ve güzel düşünerek yaşamayı öğrendim eşimde değişti bende.sürekli yakın ol elini tutarak konuş tensel temaS arayı yumuşatır,sinirlendiğin her an hamilelikten böyleyim üstüme gelme diyip kısa kes uzamasın.bak geçen engelli bir anne konu açmıştı bunlar büyük imtihanlar Allah yaşatmasın,yavrun sağlıklıysa sen eşin sağlıklıysanız daha güzeli varmı
Geçecek bunlar geçecek güzel kardeşim şu ölümlü dünyada kalp kırmaya değmiyor en güzel şey aile olabilmek.Allahım eşinle mıhabbetini arttırsın birbirinize sevginiz çoğalsın inşallah.

Ben smdi 16 + 1 im. Ilk baslarda o koku olayi oluyor cidden. Evet ama duygulari biz yasiyoruz iste karsi tarafta hersey ayni. Onlarda bir degisiklik yok bizi anlayamiyorlar. Duygusallastgmzn farkndalar sadece o kadar.

Ben smdi 16 + 1 im. Ilk baslarda o koku olayi oluyor cidden. Evet ama duygulari biz yasiyoruz iste karsi tarafta hersey ayni. Onlarda bir degisiklik yok bizi anlayamiyorlar. Duygusallastgmzn farkndalar sadece o kadar.
sen sadece normal olduğunu ve geçeceğini bil yeter.

Allah razi olsun.. ne kadar guzel yazmissiniz oyle. Aslinda imtihanda oldugumuzu biliyoruz ama basimiza gelince unutuveriyoruz zaten. Daha cocugu olmayanlari biraksak ne dertler var neler var. Her halimize sukretmeliyiz. O kadar iyi biliyorum ki. Sanirim en buyuk magrifet basarabilmekte...
Esimde cocuk uzuluyor aglama diyor hep ama icimden geliyor tutamiorum. Biraz da ben fazla takip dusunuyorum sanirim. Normalde de cok takan bir yapiya sahiptim sanrm smdi iyice takildim.
Insallah daha iyi olucam. Dusunmemeye calisicammm...

Şu hamilelik hormonlarının ağlak hallerini hala yaşamadım bende mi problem var acaba? 2 gülme krizi geçirdim o sayılır mı?

Madem uzun yıllar bekledin bebeğini hamileliğinin tadını çıkarmaya bak. Her zaman yaşanan bir şey değil.
Hatta hamileliğin balayı denen evresine girmişsin. Bir kaç haftaya hareketlerini hissetmeye başlarsın daha güzelleşir. Ben şimdi şimdi zorluklarını yaşamaya basladım mesela. Ama yine de değer.
Canın sıkıldıkça aç bebek kıyafetlerine bak satın al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…