Hamileyim ama mutlu degilim..

valla kıyamıyorum kavga ederken üzülüyo baya duygusaldır eşim ama hakediyo da

Benim esim o an da sinirli oluyor bazen cok duygusal belli olmuyor ama malesef haksiz olan o oldugu icin ben inatlasiyorum. Hakediyor cunku.

Zaten sorunda bu ya ! Esimizden hassasiyet beklioruz ama o da nerdeeee..... daha baba hissetmiyordurki o kadar ne gerginligiymis bu.
Demek istedigim hamileligini kendine zehir etme omurde birkac kez yasanan bi durum hamilelik kocanla konus cocuk sahibi olamayanlari ornek goster

hamilelikte bazen yiyeceklerden tiksinirsiniz bazen de eşinizden.teninin kokusundan bile tiksinibilirsiniz.hamilelikten sorun yapma

Hamilelik lohusalik zordur. Terapi alabilirsin. Kocan la çok yüz göz olma. Tartışma asla sorunları çözmek tam tersi daha kötü hale getirir.

canım bence sıkma canını evlilik de bir sınav ama belki hamileliğinin duygusallığından da olabilir dip not ben de hiç hamile kalamadım ama 2 senedir biz de evlat istiyoruz...
bazen ben de eşime çok kızıyorum aa görecek o diyorum ama bazen de dünyanın en iyi insanı o diyorum bu kadın olarak hepimizde oluyordur gülüm sen evladını düşün kesinlikle evinize bir altın top nur topu gibi evlat nasip eder inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan inş sen sıkma canını her zaman güllüm gülistanlık olmaz ..
evladını kucağına alınca oo eşine bir kızgınlık kalmaz bebeğinizi sevmekle meşgul olursunuz bana da dua edersen sevinirim bazen boşluktan sıkıntıdan kinlerimizi ısıtıp ısıtıp aklımıza getiriyoruz

Cnm bunların hepsi hamilelikte bende senin gibi olmuştum kocam ne dese çocuk gibi azarliyordum ne yapsa bana batiyordu iyide söylese ben kötü algılıyor dum hatta hep bana derdi sen neden sürekli beni tersliyorsun hı özür dilerim öylemi yapıyorum diyip iki dakika sonra yine aynısını yapardım özellikle hamileliğin ilk sıralarında ama merak etme bunların hepsi gelip geçici şeyler üzme kendini mutlu olmaya bak bebeginle geçireceğin güzel günleri düşün

Amin insallahhh dua ederim tabiki...

Canim bence yasadigin şeyin sebebi hamileligine bagli salgilanan hormonlar :) insallah birgün hepimiz hamile olacagiz ve hepimiz senin hissettiğin duygulari hissedebiliriz bence karnindaki bebiş için mutlu olmaya çalış bunalimdaysan çık disari biraz yürü gercekten iyi geliyor

Bende oyle dusunmeye basladim aslnda eskiden hissetmedgim cogu seyi cok yogun hissediyorum. Tabiki eskidende tartisiyorduk ama smdi asiri sogukluk ve ya kizginlk yasiyorum. Birden ne degisecekki bu kadar diyorum. Bilmiyorum.. hamilelik depresyonu dedikleri bu mu yoksa ???

Eskiden gördüğün şeyleri bir anda olumsuz görüyorsan bence bunun sebebi bi anda salgilanan hormonlar duygularin degismesi ve ciddi anlamda hassas olman yakinda anne olucaksin ve dunyada bundan daha harika bir şey olamaz

Eskiden gördüğün şeyleri bir anda olumsuz görüyorsan bence bunun sebebi bi anda salgilanan hormonlar duygularin degismesi ve ciddi anlamda hassas olman yakinda anne olucaksin ve dunyada bundan daha harika bir şey olamaz

Tabi bir anda degil onceden de kiziyordum ama o duygum gecerdi smdi hic gecmiyor. Eskiden sinirlenirdim aradan zaman gecince yumusardim veya oteki gun unuturdum. Smdi hiiiic gecmiyor bilakis gun gectikce artiyor... hic o sevdigim kocam yok karsimda baska biri var gbi geliyor bazen sarilasm bile gelmio.

Hamilelikte duygu yoğunluğu farklı oluyormuş cidden :) Tabiki şükrediyorsun haline ama bir yandan duygusallık, anlık sinirlenmeler, tahammülsüzlük mahvediyor insanı. ilk zamanlar bizde de gerginlik oluyordu şimdi daha iyiyiz. 9 ay gerçekten uzun bir süreç ya. Bulantım olmadı ama kramplar, kemik ağrıları, kilo artışı zorluyor insanı ama napalım geçecek bunlar. Allah sağlık versin de önemli olan o. siz de sakin ve sabırlı olmaya çalışın. iyi şeyler düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…