Sanirim hamilelikbu kadar sınırın sebebı ne
ılgısızlık mı
hormonların degısmesındendır.. komedı dızıler ızleyın , hobılerınızı gercklestırın , esınızle bı yuruyus yapın .. ne guzel anne olmussunuzz , yerınızde olmak ısteyen ne kadar anne adayı var .. bu anlarınn ıcınızdekı canlının buyumesının keyfını cıkarınSanirim hamilelikBoyle degildim, sakin biriydim, ruhhalim hemen degisiyor..
Hayir kendi kafama gore hareket etmem kimyasal ilaclar soz konusuysa. Dr kesti bebekten dolayi.. Psikolojim zaten bozukDepresyon ilaçlarını aniden kendi kafanıza göre mi bıraktınız?
Bana hamilelikle ilgili gelmedi durumunuz. Psikolojiniz bozuk olabilir.
Amin ins sagolun guzel dilekleriniz icin..Oncelikle hayırlı olsun.
Hamilelikte hormonlar da duygular da değişiyor ama bismillah daha 5. Haftadasınız.
Yaklaşık nerdeyse 1 yıllık sürecin en başında bu kadar kendinizi yıpratır ve etrafınızı suclarsanız, kendinize ve bebeğe eziyet edersiniz.
İlaçsız terapilere basvurabilir, psikolog takibinde bulunabilirsiniz.
Sağlıkla kucagınıza alın inşallah evladınızı.
Evet ama konsantre olamiyorum istehormonların degısmesındendır.. komedı dızıler ızleyın , hobılerınızı gercklestırın , esınızle bı yuruyus yapın .. ne guzel anne olmussunuzz , yerınızde olmak ısteyen ne kadar anne adayı var .. bu anlarınn ıcınızdekı canlının buyumesının keyfını cıkarın
Dr bebek oldugu icin hemen kes dedi.Neden birlikte oturuyorsunuz
İlaçlarla ilgili doktora gittiniz mi birden bırakmak kötü etkiler
Depresyon tedavisinde kullanılan ilaçlar yavaş yavaş bırakılır.siz bebek için elbette ki HAKLI olarak birden bırakmışsınız hem bu sebepten hemde hamilelik hormonları Yüzünden böyle hissetmeniz normal.bünyeniz o ilaçlara alışmış durumda bocalıyor olabilir.merak etmeyin hamileliğinizin tadını Çıkarın düzelmeyecek Şeyler değil.Kizlar bes haftalik hamileyim, herseye inanilmaz sinirleniyorum..
Kendime hakim olamiyorum.. Surekli agliyorum, cizgifilm bile izleyemiyorum aglamaktan..
Asik suratli insanlara dayanamiyorum
Annem babam suratlarini assa dunyam karariyor. İki hafta once annemlerin yanina yerlesmek zorunda kaldikmalesef yanlarina gecip oturamiyorum enerjilerinden dolayi. Kimse demiyor hamiledir guleryuzlu olalim diye.. Cok uzuluyorum. Hele ablam yilan gibi dilinden zehir akiyor..
Cok uzuluyorum cok..
Hic boyle olmak istemezdim...
Buyuk aile olmak oturup sohbet etmek gulmek eglenmek isterdim..
Kedim kopegim onlardan daha iyi geliyorlar malesef...
Sinirliyim ama kimseye ses ettigim yok malesef hep esime ve kendime ziyanim. Hep agliyorum..
Nese dolu hayat dolu bi insanim.. Arkadaslarimla vakit geciriyorum inanilmaz mutlu oluyorum.. Agladigimda acaba bebegime zarar veriyor muyum diye korkuyorum
6 ay once depresyon tedavisi gordum. Hamile kalinca ilaclari biraktim.. Duygusal olarak cok zorlaniyorum
Cok uzun oldu, okursaniz hakkinizi helal edin, sagolun..
Sanirim hamilelikBoyle degildim, sakin biriydim, ruhhalim hemen degisiyor..
Simartmak mi? Ben aglayip aci cekmekten bahsediyorum..Kendini hamilelige kaptirmissin. Neredeyse bütün kadınlar hamile kalıyor. Kendini simartma derim..
Bende dusuk yaptim sonradinda depresyon zaten. Allah tekrar nasip etti sukur.. Tabiki sadece hamilelik degil altyapim sorunlu malesef....Bu kadar yoğunluğun hamilelikten kaynaklandığını sanmıyorum. Düşükle sonuçlanan bir hamilelik geçirdim. Kişiden kişiye değişir tabi ama sizinki daha çok psikolojik bence.
Tedavi bir anda kesilince oluyor. Kendini başka şeylerle oyalaman gerekiyor. Kafanı dağıtmak için kendine hobi hatta hobiler bul.
Sanirim onunda buyuk payi var..İlaclari biraktigin icin oyle hissediyor olabilirsin
Malesef hormonlarin oyunu.. Benim altyapimda musait depresyon olarak.. Gececek ins..tek değilsin bence bu konuda bende 12 haftalık hamileyim çok şükür. bende 7 haftalıktım öğrendiğimde ve asabiyet ve alınganlık vardı yavaş yavaş atıyorum üstümden. hassas bi dönemdeyiz doğru ama bunu insanlara zehir etmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum ve yavaş yavaş kendime geliyorum. sanırım hormonların yaptığı bişi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?