Hamileyim annemlere geldim oglumla

Seronimo78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
24
34
3
29
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim eşimle kavga sebebimiz hep aynı ailesi ile yaşıyorum annesi kızkardeşi ne derse o evde tek esyam kıyafetlerim ayrı katta oturuyoruz onlar üst katta biz alt kaltdayiz durumları iyi eşimin kira geliri var şuan çalışmıyor ben de 3 gün önce işten çıktım kavga sebebimiz eşim bizi hiç gezdirmiyor dün biz oğlumla biraz uyuyorduk ve geldi dediki biz annem kardeşimle biryere gidip geliyoruz 5 saat yoklar oğlumla iki gün önceden anlaştık gezecektik çok sikkiluyor hep evde bahçeye çıkarıyorum markete goturuyorum anneme gwldim eşimde dediki bana gel diye sana yalvaracak degilim annem çok sinirlendi biz arkandayım diyor ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim eşimle kavga sebebimiz hep aynı ailesi ile yaşıyorum annesi kızkardeşi ne derse o evde tek esyam kıyafetlerim ayrı katta oturuyoruz onlar üst katta biz alt kaltdayiz durumları iyi eşimin kira geliri var şuan çalışmıyor ben de 3 gün önce işten çıktım kavga sebebimiz eşim bizi hiç gezdirmiyor dün biz oğlumla biraz uyuyorduk ve geldi dediki biz annem kardeşimle biryere gidip geliyoruz 5 saat yoklar oğlumla iki gün önceden anlaştık gezecektik çok sikkiluyor hep evde bahçeye çıkarıyorum markete goturuyorum anneme gwldim eşimde dediki bana gel diye sana yalvaracak degilim annem çok sinirlendi biz arkandayım diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Saçmalıga bak hanımını cocugunu gezidrmeyp anasını bacısınımı gezdiriyo eger şayet eziliyosanız eşiniz sizi ezdiriyosa dönmeyin yazık canınıza

Gezdirmek kelime olarak bana garip geliyor. Yani insan neden bit başkasının kendisini gezdirmesini bekler anlayamıyorum. Eşim bizimle bir yere gelmiyor, gezmiyoruz birlikte deseniz daha uygun olur gibi. Siz şimdi evi mi terk ettiniz misafirlik olsun diye mi geldiniz annenize orasını anlamadım? Kocanız muhtemelen sizi ciddiye almamıştır çünkü memnum olmadığınız bu birlikte oturma düzenine devam edip üstüne iki çocuk vermişsiniz, dışarıdan bir göz olarak bu durumdan şikayetçi olmanız bana da garip geldi. O evde oturduğunuz sürece evet kayınvalide görümce ne derse o olacak. Eşimin durumu iyi dediğiniz eşinizin kendi mal varlığı mı, kayınpeder vefat etti o sayede gelen kira geliriniz mi var?

Haklisin bir insanın önceliği;kadın olsun,erkek olsun farketmez, kendi çekirdek ailesi olmalı.Tabi anne,kardeşte önemli ama bir yere kadar. Hava zaten sıcak,biz zor duruyoruz evlerde çocuklar da sıkılıyor. Sizinle gezmemesi sinir bozucu. Bırakın kalsın anasıyla aklı başına illa ki gelir

Hiç bir kadın eşi varken yalnız bırakılmaya haketmez canım anasını kardeşini gezdirip seni tek bırakmak nedemek oluyor saçmalık. Eşin dengeyi kuramayan bir ana kuzusu kimse kusura bakmasın benimde oğlum olacak ama haddimi ve durmam gereken yeri her zaman bilecem böyle gelini dışarda bırakıp hala oğlum benim mantığında olan kaynanalara sinir oluyorum doğurmasaydınız madem ya 30 yıl daha içinizde tutsaydınız oğullarınızı hatta mümkünse ara ara karnınıza sokup orada muhafaza ediniz. Elalemin kızıda can 2 çocukla düzenini bozup babanın evine dönmüşsün ve utanmadan yalvaracak değilim diyor. İyi düşün tatlım şanslısın ki ailen destekçin.

Gezdirmek denilince bir hemcins olarak kendimi evcil hayvan gibi hissediyorum. Yemin ederim bana çok dokunuyor.

Ben de hiçkimseyi gezdirmiyorum da hani. Yani istirham ederim kimse de beni gezdirmesin.

Kelimelere takılmak istemiyorum ama her konuda bir facia.

Ve her konuda, icinde bulunulan durumu kendi elleriyle çıkmaza sokan bir konu sahibi.

Hani ne diyebilirim ki. Annenizin evinde de kimse gezdirmez sizi. Ustelik 2 çocukla anne evinde uzun uzadıya kalamazsınız.

Eşiniz de gelip sizi almayacağını belli etmiş.

Eşiniz gidip boşanma davası acabilir. Çünkü evi terk etmek bosanma davasinin açılmasında en geçerli sebeplerden biridir.

Boşanmak isteyeceginizi de sanmıyorum. 2.hamileliginizmis. Evinize dönün madem yoksa boşayabilir eşiniz çünkü.

Yok göze alırım boşanmayi diyorsanız. O zaman kalın tabi ama o konuda da benim pek umudum yok

'Gezdirilmek uğruna' biri kucağında,
biri karnında, iki çocukla evi terk etmeyi hiç anlayamadım ben.
Sizin asıl probleminiz eşinizin ailesinin güdümünde olması, sizi 'gezdirmeyişi' ise
sadece bu durumun yansıması.
Özetle illa evi terk edip, rest çekecekseniz
asıl soruna odaklanın ki yaptığınıza değsin.

Millete de böyle deme bari. "Gezdirmiyor evi terkettim". Sanırım ben olsam ayro eve çıkmadığımız ve senin kendi çekirdek ailen oldupu gerçeğini kabullenmediğin sürece dönmeyeceğim derdim. Annemlar arkamda falan deyip onları hedef durumuna getieme ilerde barışırsanız bizi ayırmaya çalıştılara kadar getirir benden söylemesi

Back
X