Hamileyim annemlere geldim oglumla

Çocuk koca icin yapılmaz
Burada herks kadina yükleniyor da
Belki kendi bakabilcek seviyede
İlla musmutlu yuvada mi çocuk oluyor
Baziseyler aniden gelisebilir
Kendi bakacak duurmdaysa illa cocuk icin kocaya gerek yok.
Bakamayacak durmda olan huzurlu yuvada da bakamaz.

Çocuk koca icin yapılmaz
Evet koca için çocuk yapılmaz ancak bakabilecek seviyedeyim çocuğum baba kavramını bilmese de olur ne de olsa bakabilecek maddi ve psikolojik gücüm var diye de çocuk yapılmaz hatta bunun için hiç yapılmaz.
Bazı şeyler aniden gelişebilir buna da hak veriyorum ama bazı şeyler 2.kere aniden gelişmemeli hatta 3.ye doğru gitmemeli...

Adam resti çekmiş çünkü karnında çocukla o eve paşa paşa döneceğini biliyor. Ben sizi hiç tanımamama rağmen bunu tahmin edebilirken eşiniz hayli hayli eder.

Eşi tarafından “gezdirilmeyi” bekleyen, aile apartmanında oturan, tüm bunların üstüne 2. Çocuğu yapan bir kadının blöfünü kimse yemez.

Evet koca için çocuk yapılmaz ancak bakabilecek seviyedeyim çocuğum baba kavramını bilmese de olur ne de olsa bakabilecek maddi ve psikolojik gücüm var diye de çocuk yapılmaz hatta bunun için hiç yapılmaz.
Bazı şeyler aniden gelişebilir buna da hak veriyorum ama bazı şeyler 2.kere aniden gelişmemeli hatta 3.ye doğru gitmemeli...
bazı evlilikler çalkantılı
Birde her baba iligli degil
Saksi gibi evde duruyor
Kadin ayrılmıyor
Al sana baba
Kadin mükemmel adami bulcam diye surekli deneyemez
Belli yasi var kadinlarin
Ve annelik duygusu farkli
Kiminde olur kiminde olmaz
Benim fikrim dogru diye ispatlama derdinde degilim
Ama mukemmel koca olcak diye veya dnek gelecek diye annelik hakkindan vazgecmem ben sahsen.
Bu kisiye bagli bence

Çocuk koca icin yapılmaz
Sperm bankası var madem babaya ihtiyaç yok huzurlu mutlu yuvaya neden bir asalağı hayatına eklemiş bir de çocuk yapmıs

otur annenin evinde cocuklarinla rahatca yasa
kocanda anasiyla bacisiyla kisir gezmeleri yapmaya devam etsin.
sinir oluyorum şoyle şuursuz anasinin kuzusu erkeklere.

bazı evlilikler çalkantılı
Birde her baba iligli degil
Saksi gibi evde duruyor
Kadin ayrılmıyor
Al sana baba
Kadin mükemmel adami bulcam diye surekli deneyemez
Belli yasi var kadinlarin
Ve annelik duygusu farkli
Kiminde olur kiminde olmaz
Benim fikrim dogru diye ispatlama derdinde degilim
Ama mukemmel koca olcak diye veya dnek gelecek diye annelik hakkindan vazgecmem ben sahsen.
Bu kisiye bagli bence
Maalesef ben artık annelik meselesinin sadece çoğalma içgüdüsü olduğuna inanıyorum. Şahsen sadece hayvani içgüdüme uyup doğurmuşum. Elbette en iyi şekilde yetiştireceğim o ayrı.

Ama bir kadının annelik hakkı falan bana hikaye geliyor. Neden kadın kendine bunu yapmak ister ki? Hormonlar kafayı yiyecek, mide bulantısı kusmalar, kilo almalar, aklını oynatacak kadar sancı çekip Doğurmak, deforme olmuş memeler... Uykusuz ve yorgun geçen en az 3 sene. Ve ölene kadar asla 10 saniye bile molası olmayan tam zamanlı endişe, üzüntü, merak, kaygı vs..

Sonuç: Tebrikler anne oldunuz.

[/QUOTbookermoon, post: 64338600, member: 871608"]
Maalesef ben artık annelik meselesinin sadece çoğalma içgüdüsü olduğuna inanıyorum. Şahsen sadece hayvani içgüdüme uyup doğurmuşum. Elbette en iyi şekilde yetiştireceğim o ayrı.

Ama bir kadının annelik hakkı falan bana hikaye geliyor. Neden kadın kendine bunu yapmak ister ki? Hormonlar kafayı yiyecek, mide bulantısı kusmalar, kilo almalar, aklını oynatacak kadar sancı çekip Doğurmak, deforme olmuş memeler... Uykusuz ve yorgun geçen en az 3 sene. Ve ölene kadar asla 10 saniye bile molası olmayan tam zamanlı endişe, üzüntü, merak, kaygı vs..

Sonuç: Tebrikler anne oldunuz.
Diyorum ya bakis acısı boylede bakılabilir.
Benim iicn onemli ben bu duygudan mahrum kalmak istemedim
Bu duygum olmasa evlilik riskine ben sahsen girmezdim[/QUOTE]

Aile bakima muhtac olur ayni evde 2 tarafin kabulüyle yaşanir ama diger türlü evlenincede anasinin eteginden ayrilamayan erkeklerle lütfen evlenmeyin. Birde anlamadigim niye gelin ısrarla ayni eve alinir. Benimde oğlum var alsin karisini gitsin kendi evini kursun. Oğlumla evlendikten sonra tanisacagim bur kızla neden ayni evde yasamak icin direnicem. Bakmisim büyütmüsüm okutmusum sinrasindada kocami takar koluma dünya turu yaparim.

Çocuk koca icin yapılmaz

Çocuk koca için yapılmaz, kişi kendisi için de yapmamalı. Tek tarafın anne olmak arzusuyla kötü evlilikte çocuk doğurması büyük bencillik. Evlilik birliği içinde doğacak olan çocuk musmutlu bir ailede yaşamayı hak eder. Yazdığınız gibi illa öyle olmuyor işte ama keşke olabilse. Aniden değişebilir bir şeyler evet haklısınız ama bu konuda bir şeyler aniden değişmemiş. İlk günden beri aynıymış.

Konu sahibi eşinize yazık. O daha büyümemiş ki annesi ile gezmek istiyor. Annesi elinden de tutar onun. Gezdirir cici oğlunu. Yerinizde olsam çıkar kendim gezerdim. O adam kim de beni gezdirecek. Eliniz ayağınız tutuyor. Hatta birde whatsapp tan durum atın keyfinizi belli eden. Böyle büyümemiş öküzler bundan anlar

Sana yalvaracak degilim ne dmeekk..nasil bole konusmasina izin verirsiniz..cocuk icin diceksiniz ..belkide..ama siz siz olun once sizz..siz iyi olcaksiniz ki cocuklariniz iyi olcak...kendinize sayginizi kaybeymeyin...sonra o saygiyi cok zor kazaniyosunuz..esiniz ona doneceginizi adi gibi biliyo bence..vazgecilmez bi tarafiniz kalmamiss..sizi kaybetme korkusu yok..

Çocuk koca icin yapılmaz
Bunları söyleyen kişilerin esas demek istediği şey bir insan dünyaya getirip yetistiriyorsun.. O insanın mutlu huzurlu bir geleceğinin olması iyi ve gerçekten görevini yerine getirebilecek anne babasının olması, yaşım geciyo anne, baba olmalıyım istiyorum düşüncelerinden daha önemli.. anlatılmak istenen bu.. yoksa "ben çocuğuna baba eksikliğini hissettirmem, aramaz bile" diyen sperm bankasından da yapabilir..

Back
X