- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.270
- 798
- Konu Sahibi Seronimo78
Yabanci uyruklu musunuz? Yaziniz google translate cikmasi gibi de. Sizinle dolasmayip ana baciyla dolasiyorsa terk edilmeyi hak etmis esiniz. Bari geri donmeyin de blof sanmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam Annesigili nerden bulsun yabancı olsa. Hele pandemi dönemindeyiz yeni olmuş olay.Yabanci uyruklu musunuz? Yaziniz google translate cikmasi gibi de. Sizinle dolasmayip ana baciyla dolasiyorsa terk edilmeyi hak etmis esiniz. Bari geri donmeyin de blof sanmasin
Evet koca için çocuk yapılmaz ancak bakabilecek seviyedeyim çocuğum baba kavramını bilmese de olur ne de olsa bakabilecek maddi ve psikolojik gücüm var diye de çocuk yapılmaz hatta bunun için hiç yapılmaz.Çocuk koca icin yapılmaz
Burada herks kadina yükleniyor da
Belki kendi bakabilcek seviyede
İlla musmutlu yuvada mi çocuk oluyor
Baziseyler aniden gelisebilir
Kendi bakacak duurmdaysa illa cocuk icin kocaya gerek yok.
Bakamayacak durmda olan huzurlu yuvada da bakamaz.
bazı evlilikler çalkantılıEvet koca için çocuk yapılmaz ancak bakabilecek seviyedeyim çocuğum baba kavramını bilmese de olur ne de olsa bakabilecek maddi ve psikolojik gücüm var diye de çocuk yapılmaz hatta bunun için hiç yapılmaz.
Bazı şeyler aniden gelişebilir buna da hak veriyorum ama bazı şeyler 2.kere aniden gelişmemeli hatta 3.ye doğru gitmemeli...
Sperm bankası var madem babaya ihtiyaç yok huzurlu mutlu yuvaya neden bir asalağı hayatına eklemiş bir de çocuk yapmısÇocuk koca icin yapılmaz
Maalesef ben artık annelik meselesinin sadece çoğalma içgüdüsü olduğuna inanıyorum. Şahsen sadece hayvani içgüdüme uyup doğurmuşum. Elbette en iyi şekilde yetiştireceğim o ayrı.bazı evlilikler çalkantılı
Birde her baba iligli degil
Saksi gibi evde duruyor
Kadin ayrılmıyor
Al sana baba
Kadin mükemmel adami bulcam diye surekli deneyemez
Belli yasi var kadinlarin
Ve annelik duygusu farkli
Kiminde olur kiminde olmaz
Benim fikrim dogru diye ispatlama derdinde degilim
Ama mukemmel koca olcak diye veya dnek gelecek diye annelik hakkindan vazgecmem ben sahsen.
Bu kisiye bagli bence
Çocuk koca icin yapılmaz
Bunları söyleyen kişilerin esas demek istediği şey bir insan dünyaya getirip yetistiriyorsun.. O insanın mutlu huzurlu bir geleceğinin olması iyi ve gerçekten görevini yerine getirebilecek anne babasının olması, yaşım geciyo anne, baba olmalıyım istiyorum düşüncelerinden daha önemli.. anlatılmak istenen bu.. yoksa "ben çocuğuna baba eksikliğini hissettirmem, aramaz bile" diyen sperm bankasından da yapabilir..Çocuk koca icin yapılmaz
?Inşallah şurayı kaymakamla yaşayacağım ama çok iyi bir insan diyenler okusa
Kaynanamla herhalde tmm