Selam arkadaslar, böyle bir konu actıgım için bana kızabilirsiniz ama lutfen anlamaya calısrak okuyun.2 yasına giricek bir oglum var canımın içi o , haytaımın anlamı , ama cok yaramaz söyleki eşim ve ben zor zabtediyoruz.Ben evlendikden sonra şehir değştirdim işe baslama sürecimde hamile oldugumu öğrendim ve cok önemli bir işi reddettim ğişman dilim tabiki ama o dönem benim için cok zor gecti cunkü evlenmeden önce kendi firmam vardı ve yurt içi yurt dısı iş seyahetleri maddi manevi beni cok tatnmin ediyordu evde oturunca cok bunaldım , eşimin aileside sürekli devlet işi olsun die tutturdu , neyse hamileliğimse o kadar kötü gectiki 6 cm bir myomum vardı 13 cm kadar cıktı sürekli kustum yemek yiyemedim vs vs vs derken cocugumu kucagıma aldım .Tabi hersey unutuluyor ama yasdıgımız sehirde hiç akrabamız yok arkadas cevrem yok memleketteki arkadaslarla anca telefonda görüşüyoruz eve kapanmak beni cok kötü bunalıma soktu bunun üstüne esimin tarafı filan sürekli gelip bizde kalmaları laf sokmaları beni cok fena bunalttı , tek basıma 2 yıl gecti desem yeridir annem geldi ara sıra oda kardeşlerimin baısnda ve babamla ayrılar.neyse, simdi , tam belimi dogrulttum , herseye yeniden baslıcam cok ii bir iş teklifi geldi derkne o kadar konrunmamıza ragmen bugun gebelik testi pozitif cıktı piskolojim cok bozuk herseyi tam halletmişken şimdi en basa döndük , bu cocuk Allah ın bir armaganı öyle düşünüyorum şükrediyorum , ama piskolojimi düzeltemiorum şimdi bu işide reddedicem e tabi tek maasda sıkıntıya sokuyor insanı ve yine eve kapanıcam ne yapacaımı bilemiorum onca cocugu olmayan insan varkne böyle düşündüğüm için utanıyorum ama hazır hissetmiorum kendimi kürtaj sa asla ve asla düşünmüorum bana dua edin yada basından böyle seyler gecenler bana destek olun eşimde benim iş sözleşmem imzalanma asamadında olunca arabayı filan değişmeye kalktı bir sürü borca girdik şimdi birbirimize bakıp duruyoruz
iş yeri bunu kabul etmez ets ebile ben hamileyken sürekli uzanıorum cok fena gecior calısıcak durumda olamıorm .(( Allah tüm dertlilerin yardımcısı olsn