bizde esimle bir sene bebek düsünmüyorduk.ama esim cok cocuk sevdigi icin fikrinden caydi ve cocuk istemeye basladi.ben korunma hapi aliyordum sonra biraktim.ama hamile kalamiyordum,doktora gittim ve durumu anlattim.tedavi görmeye basladim,hormon bozuklugu vardi,iki kutu ilaci bitirmistim,reglim biteli iki hafta olmusve kanamam olmustu,cok korktum ve esim doktoru aradi,durumu anlatti,hemen gelin dedi.hemen idrar tahlili ve kontrol yapildi ve beklemeye basladik.esim ve benim aklima hic hamilelik gelmiyor tabi,biz niye kanam oldu diye konusurken doktor iceri aldi ve bize gülerek hamile oldugumu söyledi.ben ve esim kisa süreli bir sok gecirdik,beklemiyorduk böyle bir haber.esim üc defa almanca doktorun üzerine dogru kalkip hamilemi( schwanger) mi dedi,hepimiz esimin bu haline güldük.doktordan ciktik esim hemen annesine ve teyzesine telefon acti.eve geldigimizde bütün mahalle duymustu.esim evin tek cocugu yani bende tek gelin oluyom el bebek gül bebek bakildim anliycaniz.ama ikinci hamileleigim hicte öyle olmadi.