hamileyim deyince esinizin tepkisi nasildi?

Bu güzel anlatımlar için herkese teşekkür ederim:)
Allah çocuklarınızla ve eşlerinizle mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin yerimseniben
darısı biz bekarların başına sırnaşık şey

Bende o anı sabırsızlıkla bekliyorum. Bugünlerde ya adet olucam yada olmıcam. Eşimde bekliyor sabırsızlıkla. 2 yıllık evliyim artık zamanı geldi allah nasip ederse. olmazsam eşime sürpriz yapcam önce oldum dicem. sonra test yapcam. en güzeli benim hayalim yemek masasına bir bebek patiği koyup bir misafirimiz var demek bundan sonraki yemeklere. bilmiyorum olucakmı olmıcakmı çok korkuyorum. inş. hayırlısı. allah her isteyene nasip etsin..

çocugunuzun gelmesi bile komik be ne hatunsun:asigim::Roflol:

en güzeli benim hayalim yemek masasına bir bebek patiği koyup bir misafirimiz var demek bundan sonraki yemeklere. bilmiyorum olucakmı olmıcakmı çok korkuyorum. inş. hayırlısı. allah her isteyene nasip etsin..

bu harikaaaaaaa bir fikir yaaa:)
taklit edersem kizma bana ok?
insallah yakinda olur bir misafirin:teytey:

gelin54 canım inanılmaz keyifli bir konu açmışsın yaa, çok uzun zamandır böyle mutluluları bir arada görmemiştim. Arkadaşlar hepinizin evladını allah bağışlasın umarım hayatlarınızın her dönemini hayırlı evlatlar yetiştirerek sağlıkla geçirirsiniz, emin olun hepinizin adına ayrı ayrı sevindim.
Bende çocukları çok seviyorum 6 yıldır biriyle beraberim ve daha yeni söz yaptık ama ondan bir bebeğim olsun çok isterim.Allahım hiç bir kadını evlatsız bırakmasın.

SÖYLEDİĞİMDE İLK ÖNCE ANLAMADI HI HI DİYİP GEÇTİ TELEVİZYON İZLİYODU SORA BİRDEN AYAĞA KALKTI DEMİN SEN HAMİLEMİYİM DEDİN YOKSA BENMİ HAYALLİYORUM DEDİ:)) JETON BİRAZ GEÇ DÜŞTÜ BENİMKİNİN :Roflol: EVET DİYİNCEDE BOYNUMA SARILSI BABA OLCAM BABA OLCAM DİYE BAĞIRDI ZIP ZIP ZIPLADI ÇOCUK GİBİ.SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ ŞİMDİ 3 AY KALDI BEBİŞİMİ KUCAĞIMA ALMAMA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN (AMİN)

bene beş aylık hamileyim ve hamile olmayı dünyaya bir canlı gtirmeyi çok istiyorum.fakat önce bebeğimizin geleceği için birikim yapmamız lazım...işte böyle..ama hamile kalırsam önce sevinçten ben aglarım sonrada eşim.

canım sen 5 aylık hamile değil evlisin kanımca, yanlış yazdın sanırm :))) ama eğer düşünüyosanız allah hayırlısıyla bi evlat versin size canım her kadın bi evladı olsun, iyi bi şekilde büyütsün ister, allahım sen kimseyi evlatsız bırakma

İnanmadı..sen yanlış görmüşsündür dedi..Ultrasonda kendi gözüyle görene dek inanmadı..Tabii ikizleri görünce daha bir şok oldu adam yazık..2-3 dakika güldü kendi kendine..

Ilginç Bir Duygu Demeki Yazilanlari Okudum Vala Herkesinki Süper Geçmiş Hamilelik Haberleri.ben Yeni Evliyim Ben Düşünmüyorum Ama Eşim çok Istiyor Yaşi 30 Oldundan Dolayi Beklemek Istemiyor Sizlerin Bu Hallerinizi Gördükçe Imrendim Valla O Müjdeli Haberi Nasil Vercem Bende Onu Düşünmeye Başladim şimdiden.muhaha

Benim ilk hamileliğimde çok habersiz olmuştu hasteneden eve nasıl geleceğimi şaşırmıştım ilk önce eşime söyledim adamın dili tutuldu. İki gün tepkisiz kaldı. Sonraları kendi kendine gülmelere başladı. Kayınvalidem ise biran önce doğur demeye başladı şaşkınlıktan. Sanki benim elimdeymiş gibi. İkinci kez hamile kalmam çok uzun sürdü. 8 yıl ikinci bebeğimizi bekledik. Hamileyim diye önce kızıma söyledim. Çocuk ne yapacağını şaşırdı ağlamaya başladı hep kardeş istiyordu. Akşam olunca eşime kızımla birlikte söyledik. Karnın şişmeyince inanmam dedi. E kolay değil sekiz sene bekle bekle.. Neyse işte böyle canım bunlar anlatılmakla olmaz inşallah tez zamanda kucağına bebeğini alırsın.

Benim durumum biraz üzücü. Yorumları okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.
Eşimle 7 yıldır beraberiz ama üç yıldır evliyiz. Beraberliğimizin ikinci yılında hamile kaldım. Çeşitli sebeplerden dolayı evlenemezdik. Reglim geçikince işyerinde test yaptım ve sonucu görünce bütün gün ağladım. İş çıkışına eşim (o zamanlar sevgilim) geldi. Söyledim ve çok üzüldü ama aldırmaya karar verdik. Kürtaj 4-5 haftalık iken yapıldı ve 10 dak. bile sürmedi. Doktorun yanından çıktıktan sonra eşimin evine gidip birbirimize sarılarak ağladık.
Şimdi evliyiz yaklaşık bir yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. Buda bizim cezamıs herhalde. (Allah tüm günahlarımızı affetsin.) TV'De veya dizilerde ne zaman birilerine ultrasonda baksalar boğulacak gibi oluyor ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Çünkü karnımda ufacık fasulye kadar birşey görmüştüm ve ona kıydım, çok pişmanım ama herşey nafile............ senağlamasenağlamasenağlama

kasimpati cok üzüldüm durumuna yasadiklarina insallah bir an önce alirsin sende bebegini eline inan tüm kalbimle diliyorum allahim isteyen her kezi anne yapsin kimseye evlat hasreti cektirmesin.

test yaptırdık 1 saat beklememiz gerekiyordu
yemek yemek için bi restorana gittik ben lavobadayken eşim gidip sonuç zarfını almış
biz de planlı olarak istioruz yani daha önceki testte bişey çıkmamıştı 2 hafta öncesinde
derken eşim geldi sonucu mu aldın dedim yoo dedi yemek yiyoruz aa bi zarf
bu neeee bi çığlık atmışım
malesef dedi üzüldüm çok
aç bak dedi
ama gözlerinin içi gülüyordu anlayamadım heyecan ve üzüntüden tabii
:))
çok şükür fıstık kızım ecem var şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…