hamileyim deyince esinizin tepkisi nasildi?

biz test yaptık oda yanımdaydı ama önce ben baktım sonuca ve tekrar baba olabilecegini söyledim çünkü şimdiki kızımdan önce ikiz hamileligim düşükle sonuçlanmıştı ve baya üzülmüştü onun cevabı yaşaaaa oldu

bu gün bir arkadasimin hamile oldugunu öyrendim hemde ne öyrenme zavvali kiz bana telefon etti bögrerek agliyodu basina bisey geldi sandim kosa kosa gittim zar zor lafini aldim sastim kaldim meyer esi istemiyomus ben nasil dicem diye agliyomus icim acidi. paylasmak istedim

benimkide biraz garip..işten eve gelirken ben tutturdum test alalım diye..henüz reglim 2 gün geçmişti ama hissediyordum içimde..evdeki test tam sonuç vermedi ve ben yorgun argın aç bir şekilde tutturdum hastaneye gidelim diye..kan tahlilinin sonucu yarım saatten çıkacaktı aama bir gün gibi geçti..daha sonra heyecandan sonucu almaya giremedim ve eşim almaya girdi..doğal olarakta ben ona değil o bana haber verdi..canım kızım kucağımda şmdi..ama bidahaki sefere kesinlikle ben ona müjde vercem..acemiliğime geldi işte:)

Ne güzel şeyler yaşamışsınız ya,insan gerçekten özeniyor.. :asigim:
yıllar sonra bile insan o anı,o duyguları hatırlayıp gülümseyebilir..

allah inşallah bana ve olmayanlara da nasip eder..

Ben Hamile Olduğumdan şüphe Ediyordum Ama Daha Test Yapmamiştim. Testi Alip Eve Geldim Eşim Benden önce Eve Gelmişti. Ve Aramizda Hiç Yok Yere Bir Tartişma çikti Aman Allahim Ne Tartirma Gece 4-5 Siralari Artik Yorgun Bitkin Uyumuşum. Bu Arada Test çantamda Kaldi Onu Tamamen Unuttum. Ertesi Gün Işyerinde Akşama Kadar Bu Evlilik Ne Kadar Yürür Onun Hesabini Yapiyorum çocuk Mocuk Tamamen Unuttum. Neyse Akşam Oldu Eve Gittim Anahtari Ariyorum çantada Testi Gördüm Eve Girdim Hemen Test Yaptim Ve Pozitiffffff. O Anki Duygularimi Anlatamam Sersem Gibiyim. üzüleyimmi Sevineyimmi Bilemiyorum Eşime Nasil Söyliycem Hani Küsüs Ya. Neyse Eşim Geldi Ama Benim Surat 5 Kariş. Konuşmuyorum. O Ise Sanki 1 Gece önce Birbirine Giren Biz Değiliz Bana Neyin Var Canim Hastamisin Felan Diyo Ben Konuşmuyorum. Neyse Bu Bişeyler Anlatiyo Cevap Vermiyorum Kafamda Hep Bu çocuk Ne Olacak şimdi O Var. Neyse Eşim Banyoya Girdi Ben De Testi Banyoda Makinanin üzerinde Unutmuşum Onu Gördü Bu Nedir Dedi. Hiiiiiç Test Dedim Ne Testi Dedi önemli Değil Hamileyim De Dedim. O An Surati Allak Bullak Oldu Sevindi çiğlik Atiyo Bana Sariliyo Hayattaen çok Istediğim şeyi Bana Veriyosun Sana Minnattarim Diyo Felan Filan. Ama Ben Israrla Ben Bu çocuğu Doğuramam Aldiricam Diyorum. Bana Yalvariyo Yakariyo öyle Haber Vermiştim. Sonra Aradan 2 Hafta Felan Geçti Ben Hala Aldiracam Diyorum. Sonra Doktora Gittim Eşim Ilk Gittiğimde Gelmek Istemedi Sen Yalniz Git Ultrasyonda Gör Ve Kararini Ver Ben Seni Etlilemek Istemiyorum Dedi. Ama Tabi Kararimi Bekliyor. Ben Doktora Gittim. Ultrasyonda Bebeğimi Gördüm. Inanilmaz Bişey Henüz 14 Mm Boyunda Bişey Ama Bir Kalp Atişi Vardiki Sormayin. Doktor Ultrasyon Resmini Verdi Eve Gittim Eşime Anlatiyorum. Tabi Gözlerimin Içi Parliyo Kalbim 2 Kat Hizli Atiyo. şimdi 7 Aylik Hamileyim. Tipatip Eşime Benzeyecek Bir Oğlum Olacak Allah Isteyen Herkese Nasip Etsin Inşallah.

ÇOK ÜZÜLDÜM YA AMA İNAN EŞİME GÜVENMEME OLAYI BENDE DE VAR VE ÜSTESİNDEN GELMEYE ÇALIŞIYORUM. BİLDİĞİM TEK ŞEY BENİ SEVDİĞİ AMA NİYE SEVİYOR ONU DA BİLMİYORUM.

CANIM ANLAMADIM YA 5 AYLIK EVLİMİSİN YOKSA HAMİLEMİSİN. KAFAM KARIŞTI

ya ne kadar güzel bir duygudur kim bilir.Bende çok istiyorum anne olmak ama eşim henüz istemiyor.çünkü üniversite yeni bitti babalığa hazır değilmiş.çok merak ediyorum ilk ne tepki verecek acaba?

kayınvalidemin rahatsızlığı dolayısıyla eşimin memleketine gitmiştik,kayınvaidem yoğunbakıma kaldırılmıştı,o dönem izinler kapalıydı ve eşim hemen mazeret dilekçesi yazıp gitti,sonra annesi benide görmek istemil bende hemen iznimi aldım ve gittim,görümcem hep başında beklediği için onu dinlendireyim diye ben kalayım refakatçi olarak dedim,1-2 gece ben kaldım ama nasıl yoruluyorum anlatamam sanki taş taşıyorum,neyse sonra düzeldi eve çıktı k.validem.abenimde adet gecikti bu arada görümce söyledim hemen hamile misin acaba test alalım falan dedi ama benim aklımdan bile geçmiyor o ihtimal.ben hava değişimine bağlıyorum.neyse biz orda 10 gün kaldık.tekrar yaşadığımız şehre döndüğümüz gün işyerinin karşısındaki eczaneden test aldım,ertesi sabahı zor ettim.hemen testi yaptım.Allahım o da ne?hamileyim bu teste göre!!ama nasıl olur!?bende böyle bir hüzün bir şaşkınlık,şimdi ne yapacağım nasıl olacak,ben nasıl doğuracağım,nasıl bakacağım...vs..tuvaletten çıktım ve testi eşimin eline tutuşturdum hamileyim dedim pat diye o ana kadar da ne adetimin geciktiğini ne test aldığımı ve test yaptığımı söylememiştim eşime.bu arada bizde işe gitmek için koşuşturuyoruz evin içinde geçte kalmıştık..neyse adam afalladı algılayamadı falan.biz işe gittik o şaşkınlıkla..sonra ben kendime kızdım böyle bi haber bu şekilde mi verilir diye.sonra ona deim ki ben yanlış bakmışım test yanlış çıktı.hamile falan değilim dedim.o da kan testi yaptır emin olalım dedi,tamam dedim zaten eminim hamile değilim ama yaptıracağım dedim.testi yaptırdım ama sonuç ertesi günü çıkıyordu.o gün eşimi hamile olmadığıma inandırdım ki.eğer pozitif çıkarsa bunu ona daha romantik bişekilde söylemek istedim,enine boyuna ne istediğimizi ne beklediğimizi karşılıklı konuşmak istedim..nihayetinde sonuç pozitif çıktı.ve o akşam eşime ben hamileyim dedim.bana inanmadı bi öyleyim bi değilim diyosun dedi,haklı olarak ama bende o kadar şaşkındım ki ne yapacağımı şaşırdım,planlı bir hamilelik değildi,o gece sabaha kadar konuştuk,bu bebeği ne kadar istediğimizi ve beklediğimizi anladık.şu anda oğlum 7 aylık o bizim dünyamız iyiki olmuş,onu çok sviyorum çok.:asigim:

slm bende hamıleyım 3 haftalık falan pazartesı bellı olacak duyunca sok oldum arkadasım vardı bagırmaya basladı hemen esımı aradı ve mujdeyı verdı ben sokta
oylecfe kaldım cunku beklemıyordum once aldırmayı dusundum ama sımdı aldırmayacagım 4 sene olacak zaten tedavıyle oldu sımdı cok sevınclıyım ıyı kı olmus allah herkese versın :teytey:

biz bebek istiyorduk ama olmuyodu adetlerimde düzensizdi tabi bikeresinde 2 ay kadar gecikti bende merakımı gidermek için test alıp eşimden habersiz yaptım hiç ihtimal vermiyodum ama bide ne göreyim test pozitif çıkmıştı evde yalnızdım ağlamaya başladım sonra hemen eşimi aradım fakat başta bana inanmadı daha sonra kayınvalidem annemler falan derken ben hamilelik sevincini 1 hafta yaşayabildim 9 ay sonra yakalayabildiğim bebeğim 2 aylıkken düştü çook acı bi tecrübe şimdi yine istiyoruz ama daha olmadı herşeyin hayırlısı...sizlerle paylaşmak istedimsenağlama

benim eşim çocuğumuz olmasını istemiyor. allah hepinize ailenizle mutluluk versin. benim yaşadığımın ne demek olduğunu yaşamayan anlayamaz. ama dilerim kimse yaşamasın da beni anlamasın da.

uçtu resmen herkesi aradı arama diyorum başladı benim oğlum olacak diye bende daha dur diyorum ben sonra ararım diyorum dinleyen kim

ben 1 sene tedavi gördüm her ayımı sürekli test yaparak geçirdim
en son ay eşim bana farklı davranmaya başladı içime doğuyo sen bu ay hamile kalacan kendine çok dikkat et diyordu sürekli
biz havuza gittik eşim bana sürekli sakın havuza atlama deyip duruyordu ben tam çıkacağımıza yakın dayanamadım atladım
birden bıçak gibi bişey saplandı havuzdan zar zor çıktım kenarda kıvrandım biraz korkumdan hiçbişey belli etmemeye çalıştım ama eşim anladı tabiki
sonra test aldık silik çıktı 2. çizgi hemen doktora gittik ultrasonda baktı ve keseyi gördük
eşim sevincini pek belli eden biri değil sadece gözlerinin içinin güldüğünü farkettim bana sarıldı ve ben demiştim dedi
ondan sonrada zaten ilgi alaka süperdi yine hamile kalmak istiyorum:asigim:

ben bu konuda bıraz tahılsızım cunku gecen ay bende hemen esime hamlıyeyım dıye soyledım.çok mutlu olmustu sevıncten bagırmıstı.. tabı cok guzel bı duygu.ama,cocugumu dusurdum bu sevıncımız bıraz kısa surdu.:çok üzgünüm:senağlama

henüz böyle bi haber veremedim ama eminim cok sevinecek tepkisini cok merak ediyorum...
az önce msn de konusuyoduk eşimle...karnım ağrıyo dedim 'hamilemisin hadi yap bana bi süpriz bu ay' diyo..çok üzüldüm..4.5 yıldır veremiyorum bu haberi kimbilir daha kaç ay ya da yıl veremicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…