hamileyim deyince esinizin tepkisi nasildi?

benim esimde cok cocuk istiyor ama sunada olmasi icin hic iyi degil sunku ben gurt disindayim esimse turkiyede getirmeye calisiyorum esim gelmeden yaparsam ozaman benim icin daha zor hersey ama bunu esim dusunemiyor bugun hatta telefonda ..gelde butun haplarini saklicam dedi bakalim ne yapcan dedi ve gulustuk ama benim yerimde kim olsa bu durumda yapmaz

çok güzell yaaa..insanın çocuk yapası geliyor valla:)allah hepinzin çocuğunu analı babalı büyütsün..hayırlı evlatlar olsunlar inşalah...

bızım hıc bebek palnımız yoktu we ben ıstemıyordum erken dıyordum henuz.. gecen hafta oylesıne bı test yaptım ewde sonuc pozıtıf!!! dırek aglamaya basladım esımı aradım hıckırmaktan zor soyledım.. hemen ewe geldı, kıyamam cebındekı butun parayla cıcek almıs, cesıt cesıt orkıdeden gule kadar:)) sewınc cıglıkları atıyodu bana sarılarak:)) cok degısık bı duygu ya, Allah ısteyen herkese nasıp etsın..

benim eşim 4 - 5 sene istemiyodu... hastaneye üşütmedir falan diye gittim kayınvalidemle ve hamile olduğumu öğrendik... orda eşimi aradım çok şaşırdı, bozuldu ve evde görüşürüz deyip telefonu kapattı... o günde pazardı arkadaşlarıyla çıkmıştı eşim... ben öğleyin haber verdim o akşam geldi eve.. tahlil sonucunu yüzüme fırlattı desem yeridir... ben bide kayınvalidemle beraber kalıyorum... oda istemiyodu aslında ama dışına yansıtmıyodu... eşimin tepki göstermesine sevindi oda haliyle... sonra annem aradı kayınvalideminde istemediğini bildiği için alttan alıp dünür çok şükür Allah aratmadı, sakın biraz daha beklenseydi falan diye düşünmeyin, Allah nasibiyle getirir bak hiç aramadılar süpriz bile oldu çok şükür diyelim falan dedi... annem öyle konuşunca kayınvalidem eşime baba olacaksın bak falan dedi... inanır mısınız eşim 1 ay benimle doğru düzgün konuşmadı... hamile kaldığımı öğrendiğimiz gün eve gelince bana bi sıcacık sarılmadı ağladım ama mutluluktan değil üzüntüden... kayınvalidem halime baktı dayanamadı heralde sarılsana tebrik etsene falan dedi... inanın ben ağlayınca dayanamadı eşim kayınvalidemde sarıl deyince öylelikçe sarıldı... ama Allah'ıma hesapsız şükürler olsun ki 1 ay sonra Allah izin verirse yavrum kucağımda olacak.. sadece dua edin arkadaşlar rabbim o kadar büyük ki kimsenin isteyip istememesine bırakmıyo...

ayy canım adına çok üzüldüm erkekler bazen ne yaptıklarını bilmiyolar..:teselli:
benim eltimde hamile kalıca kaynım istememiş bi sürü laf söylemiş..hamileyken kadını dövmüş bile..sonuç olarak bebek erken ve kalbi delik doğdu..3 aylıkken öldü..şimdide ..eltim istiyo ama kaynım asla bidaha çocuk istemiyo..:1no2:.

ayy ne kötü yaa...tamam insan çocuk istemeyebilir ama bunlar baştan konuşulması gereken şeyler...kimse kimsenin elinden anne-baba olmayı isteme hakkını elinden alamaz...ama kazara olduysada bence bu kadar karşı çıkılmamalı allah vermiş alla istemese vermezdi sonuçta...

ben anneme gitmiştim orda gitmişken test yaptırayım dedim sonra eczaneye gittik kadın hamilesin dedi ben çok tuhaf bi duygu kapladı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hem sevindim hemde sorumluluğu ağır olduğu için korktum eşim tabi test yaptıracamı biliyo ve ikide bir eczaneye gittinizmi ne oldu ne bitti diye merak ediyo ben eşime msj çektim aradı hemen beni ama sesi o kadar sevinçli heyecanlı geliyoki anlatamam gülmekten zaten konuşamadı sonra dr gitti ben pek emin olamadım eczanenin sonucuna dr da test yaptırdık gebelik var dedi ama bebşimi görememiştim çok erken olduğu için göremedim sonra gördüm o güzel haberi böle aldım ve eşimde çok sevindi

ben cok istıyordum bebeğimiz olsun dıye eşim hep bıraz daha zaman gecsın bak eve bağlanmak zorunda kalırsın derdı:)her ay abartısız sayısız test yapardım..bıgun reglm gecıktı ve test yaptım bozuk çıktı..hayırdır dedım gıttım yenısını aldım..01.04.2007 tarıh.test pozıtıftı o an hıssettiğim seyı tarıf edemem.meleğim geliyodu.not yazdım masanın üstune koydum testle baraber.. bebeğimiz yolda gelmeye hazırlanıyo peki sen hazırmısın?.o inanamamıstı..gercekmı bızımmı bu test senınmı cıddımısın şaka nısan 1 bugun dıye saydırmıstı..ama 4.5 haftalık bebek beklıyomusuzzzz..çok sevınmıstıŞeniz

ben evlendigim ilk yildan beri hep saka yapiyodum herkeze ara ara ben hamileyim diye herkezde her seferinde yutuyodu
artik bebek plani yapmaya baslamisdik
ve bi eylencede taniyanlar sormaya basladilar bebek düsünmüyomusunuz diye bende sanirim hamileyim diyip durdum ama yine sakasina :)
busefer annemle esim baski yaptilar test al yap diye aman dedim daha günüme iki hafta var ne testi diye zorla aldilar
cok samimi arkadasimiza gitdik annemle o aksam
zorla isetdiler beni merakdan :)
wc den bi cikisim vardi kizlar inanamazsiniz 1nisan gibiydi ya sok olmusdum sasirmisdim cok sevinmisdim aglayarak iceri bi girdim herkez anladi ve tbr etdiler
annem dayanamadi benden önce verdi müjdeyi benim aklimda baska planlar varken
esimde kahvedeydi sok olmus inanamamis oda cok sevinmis
sonra beni istedi ve nerdeysse 100 defa sordu askim eminsin dimi sakin test cubugunu atma görücem diye
bende dedimki hayatim benim günüme 2hafta var daha belki yalnisdir sen genede kimseye söyleme netlesene kadar doktora gideyim önce diye
söz verdi ama nerdeeeeeeeeee
kahvede herkeze ikramda bulunmus ben baba olcam diye :)
onun ardindan 3defa daha test yaptik evde ve hepside pozitif cikdi doktorumu aradim sekreterine ben 4test yaptim hepsi pozitif ama günüme daha 2hafta var ben gelip sizdede test yaptirmak istiyorum dedim
kizda bana cok nadirde olsa cok erken belli olabiliyo 4test pozitifse siz hamilesini 3 hafta sonra gelin cünkü ozamana kese anca belli olur dedi
o 3hafta gecmek bilmemisdi ya :)

simdi ise dünyalar güzeli 3 yasini geckin kizim var
allahima binlerce kez sükürler olsun
allahim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah

esim 1,5yil cocuk diye yandi tutustu ben pek orali olmadim bir gun evdeki aldigi kolilerce testten birini yaptim emin olsun heray kafami yiyordu bende adet gecikmesi vs yoktu ama testi yaptim lavobonun kiyisinda unuttum eminim ya bir ara girdim tam cope aticaktim gozum ilisti cift cizgi sok gecirdim esim icerideydi duyunca delirdi gozleri doldu sonrada sagir sultan dahil herkezi aradi

valla çocuğum fala yok ama eşime dedimki
ilerde bir gün hamile kalırsam sakın öyle aa öylemi iyi falan deyip geçiştirme
ben aşırı tepki vermeni istiyorum
ben hamileyim dediğimde önce Allaaaaaaaah diye çığlık at sonra beni kucağına alıp döndür sarıl öp dedim :roflol:
resmen tepki siparişi veriyorum yaaa :roflol:

ben tedavi görüyordum tedaviye o zaman yeni başlamıştık ama doktor bu ay bırakıyoruz yumurtalıkların çok çalıştı dedi tedavi sürecinde de 3 günde bir doktora gidiyorduk 1,5saat yol sürüyordu benden 3 güne bir kan alınıyordu iğne yapılıyordu işte tedavi olanlar bili bu durum eşimi üzüp yoruyordu bir de tedaviye ara verildiğini duyunca umutsuzluğa kapıldı ama doktor doğal yolla hamile kalma ihtimalin var demişti eşim bizde bu şans oduğu sürece o da olmaz dedi ben de ne biliyorsun ki dedim o ay içinde hep hamile olduğumu düşündüm ve yine o ay içinde eşimle n büyük tartışmamızı yaptık bana ilk kez kızmıştı evden çıkıp gitmişti aradım eğer hamileysem ve düşürürsem senin yüzünden dedim hemen eve geldi ama tabi bilmiyoruz hamileliği aramız bozuk adet olmadım tet yapmadım hafif bi koyu akıntı geldi adetoldum heralde dedim eşime doktora gideceğiz dedim o d adetimde gittiğimiz için sormadı tabi ama bir daha akıntı falan olmadı be artık kesin hamileyim dedim ben doktora önce girdm o arabayı park edecekti zaten konuşmuyoduk 6. kata çıktım hemşre de zaten beni tanıordu hemen içeri aldı doktorun da umudu yoktu kist mi oldu acaba dedi baktı gülümsediğni gördüm istediğin oldu dedi ben sadece öyle mi dedim doktor bakıp bakıp seviniyor mucize diyordu heşire de niye böyle tepki vermedin dedi bilyordum dedim hisetmiştim sonra eşim girdi odaya eşiniz 1,5 aylık hmile diyordu ben giyinirken o anda yüzü nasıldı bilemiyorum hiç sesi çıkmadı çıkışta merdivenlerden inerken sen adet olmadın mıydı dedi ben de siirli sinirli bakıp hayır dedim elini omzuma koydu bişey diyemiyordu arabada ellerimi tuttu suçlu suçlu bakıp canım benim dedi sadece ve barıştık markete girdik su alalım ne itersin ordan gitme düşesin......falan o gün dört döndü amaaaaaaaa benim bebişimde gelişim bozukluğu olduğu için aldırdık bak şimdi gözlerim doldu:çok üzgünüm:şu an tedavi görüyorum:a015:

kafamçokkarıştı tabir-i caizse etekleri zil çaldı haberi verdiğimde...bundan 12 yıl önce hamileyim dediğimde bu kadar sevinmemişti sanki... kaydirigubbakcemile3

yorumların hepsi cok duygulandırdı beni
ne kadar guzel anlatmissiniz
kuskunleri baristirmis bu haber, yeni baslangiclara sebep olmus,daha bir baglamis sizi birbirinize

bir bayan eger cocuk yapmazsa kendini eksik hissediyor, ona zaten dogal olarak gelen bir istek bu

Son düzenleyen: Moderatör:

erkekler bazen cok mantıksız davranabiliyo işte.mantığa bak ya sanki hamile kalmak kadının suçu.Allah akıl fikir versin cümlesine zaten canım sıkkın okudum daha da sinirlendim klava:

çok isityoduk ikimizde bayram arefesiydi test yaptık pozitif olduğunu görünce birbirimize sarılıp ağlamıştık sevinçten.çifte bayram yaşadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…