benim eşim 4 - 5 sene istemiyodu... hastaneye üşütmedir falan diye gittim kayınvalidemle ve hamile olduğumu öğrendik... orda eşimi aradım çok şaşırdı, bozuldu ve evde görüşürüz deyip telefonu kapattı... o günde pazardı arkadaşlarıyla çıkmıştı eşim... ben öğleyin haber verdim o akşam geldi eve.. tahlil sonucunu yüzüme fırlattı desem yeridir... ben bide kayınvalidemle beraber kalıyorum... oda istemiyodu aslında ama dışına yansıtmıyodu... eşimin tepki göstermesine sevindi oda haliyle... sonra annem aradı kayınvalideminde istemediğini bildiği için alttan alıp dünür çok şükür Allah aratmadı, sakın biraz daha beklenseydi falan diye düşünmeyin, Allah nasibiyle getirir bak hiç aramadılar süpriz bile oldu çok şükür diyelim falan dedi... annem öyle konuşunca kayınvalidem eşime baba olacaksın bak falan dedi... inanır mısınız eşim 1 ay benimle doğru düzgün konuşmadı... hamile kaldığımı öğrendiğimiz gün eve gelince bana bi sıcacık sarılmadı ağladım ama mutluluktan değil üzüntüden... kayınvalidem halime baktı dayanamadı heralde sarılsana tebrik etsene falan dedi... inanın ben ağlayınca dayanamadı eşim kayınvalidemde sarıl deyince öylelikçe sarıldı... ama Allah'ıma hesapsız şükürler olsun ki 1 ay sonra Allah izin verirse yavrum kucağımda olacak.. sadece dua edin arkadaşlar rabbim o kadar büyük ki kimsenin isteyip istememesine bırakmıyo...
ayy canım adına çok üzüldüm erkekler bazen ne yaptıklarını bilmiyolar..:teselli:
benim eltimde hamile kalıca kaynım istememiş bi sürü laf söylemiş..hamileyken kadını dövmüş bile..sonuç olarak bebek erken ve kalbi delik doğdu..3 aylıkken öldü..şimdide ..eltim istiyo ama kaynım asla bidaha çocuk istemiyo..:1no2:.
ayy canım adına çok üzüldüm erkekler bazen ne yaptıklarını bilmiyolar..:teselli:
benim eltimde hamile kalıca kaynım istememiş bi sürü laf söylemiş..hamileyken kadını dövmüş bile..sonuç olarak bebek erken ve kalbi delik doğdu..3 aylıkken öldü..şimdide ..eltim istiyo ama kaynım asla bidaha çocuk istemiyo..:1no2:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?