Allah Allah anlatamıyorumki,hanımefendi ben 1 gün istedim ..sadece bir gün hastane içinHafta içi ders vermeyin ben hamileyim 3 gün e derslerimi sığdırabilirsiniz diyorsunuz... Sonra da ben hasta mıyım neden böyle yapıyorlar diyorsunuz, öğretmensiniz ama yazarken katmışsınız karışırtırmışsınız...
Versin sıkıntı yok ama benden verimsiz olursun diye dersimi alıp ben seni görevlendirme vericem diyor tezatlık var yaniE versin. Nolur ki baska okul da okuldur,ordakiler de cocuk. Hem bakarsiniz belki daha iyi anlasacaginiz bir yoneticiniz olur orada
İlk mesaji okudum orada veririm bir gun demisti. Gerci baska okula veririm demis,desin. Ben de olsam idareciyle anlasamiyorsam baska okula gitmek isterdim yani gayet normal.Yok boş gün vermiyor.15 saati tüm haftaya yaymış.Tum hafta gel ama hafta sonu kurs vermem demiş.Okula haftanın 5 günü gidecek ama 1 TL ekders alamayacak.Okulda ful bulunanlara da ekders ücreti vermeden boş derse sokmaya bayılan bir idareyse deyme keyfine
Aman verirse versin gorevlendirme. Oyle de boyle de calisiyor olacaksiniz ki zaten bence sizin icin fark eden bir sey yok. Hatta siz kendiniz isteyin baska okula yollasin. Dedigim gibi belki oranin kosullari size daha uygun olur rahat edersinizVersin sıkıntı yok ama benden verimsiz olursun diye dersimi alıp ben seni görevlendirme vericem diyor tezatlık var yani
Doğru söylüyorsun bunu düşüneceğimAman verirse versin gorevlendirme. Oyle de boyle de calisiyor olacaksiniz ki zaten bence sizin icin fark eden bir sey yok. Hatta siz kendiniz isteyin baska okula yollasin. Dedigim gibi belki oranin kosullari size daha uygun olur rahat edersiniz
Ben 1 günüm boş olsun diyorum , ben teklif bile etmedim zaten yıllardır benim derslerimi alma isteği vardı bahane etti bu durumuHem borcunuzdan dolayı kursa gidiyorsunuz hem de hafta içi ders saatlerini azaltmak istiyorsunuz
Okul idaresi ne verirse o derslere girin işte hafta içi arta kalan zamanda da hastaneye gidin Yani hafta içi 2 gün tatil hafta sonu 1 gün tatil size yapsalar okulda ki tüm öğretmenler ister
Hanımefendi 1 günüm boş olsun istedim doğudayım ilçedeyim ilçede hastane yok ilde özel hastane yok 3 gün istemedim lütfen tekrar okuyun haksızlık yapıyorsunuz bunları yazarak
.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. (Normalde 3 günüm bile boş olabilecekken) ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)
Ama anlayış göstermiyor sürekli rapor alıp öğrencilerin dersini boş geçiriyorum ne gerek var bi günüm boş olsa o gün giderdimDoğuda ilçede iseniz gerçekten doktora ve hastaneye ulaşım sıkıntı oluyor, idarecinizin bu konuda anlayışlı olması gerekir.
Ben aslında çok rahat olabileceği, isteler 3 gün bile verebileceklerini ama 1 gün bile vermediklerini söylüyorum parantez içinde yazan olabilecek durum benim istediğim durum değil 3 gün istiyorum mu demişim ?Burada herşey açık.
Sizin istediğiniz aslında 3 gün ama idare ilk önce 1 gün boş olacak diyor siz ona tepki veriyorsunuz. 3 günüm boş olabilecekken 1 gün veriyorlar diye.
Sonradan da o 1 günün de elinizden alındığından bahsediyorsunuz.
Net yani.
Maksimum ders istemiyorum sadece 1 gün boş olsun istiyorum, bir de kurslar zaten kısa sürüyor hafta sonu bi kaç saat girer çıkarım zatenBazı müdürler boşaltmayabilir. Bir var bir yok ders programı da yapabilir. Bu mobinge giriyor aslında.Hem dur bakalım daha ikinci döneme var.Tekrar konuşursun. Yanlız hamileyken ben maksimum ders alıcam diye çabalamanı anlamıyorum.
Ama anlayış göstermiyor sürekli rapor alıp öğrencilerin dersini boş geçiriyorum ne gerek var bi günüm boş olsa o gün giderdim
Teşekkürler anlayışın içinAçıkçası ilk mesajınızı okuduğumda hem kurs parası alayım hem boş günüm olsun, açıkgözlülük yapıyor diye düşünmüştüm.
Ancak doğuda bir ilçede olduğunuzu yazınca düşüncelerim değişti, oraları bilirim, boş gün istemekle haklısınız. Çünkü zaten tüm gününüz hastaneye gidiş, muayene olma ve ilçeye dönüş ile geçiyordur.
2 dolu 1 boş şeklinde çalışma planı hazırladığına göre idareciniz sizden hoşlanmıyor.
Allah kolaylık versin.
Konu sahibini topa tutmuşsunuz ama yaşadığı bölge ve sağlık hizmetlerine ulaşım olanaklarını gözönünde bulundurmak gerekiyor. Kadın batıda bir il merkezinde değil...
Teşekkürler anlayışın için
Arkadaşlar ben öğretmenim ve hamileyim bu dönem yeterli dersim ve ek dersim vardı fakat yeterince derslere konsantre olamadım sıkıntılı bi dönemdi eski performansım olmasa da aldığım parayı hakettiğimi düşünüyorum.boş günüm yoktu bi de hafta sonu kursa gidiyordum 1 gün ,gelecek dönem sene sonuna kadar da çalışacağım çünkü doğum temmuzda.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. (Normalde 3 günüm bile boş olabilecekken) ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)Ben hasta değilim sadece hamileyim bu okulun 3 yıllık öğretmeniyim ve öğrencilerimin üstünde çok emeğim var..bu tavır beni çok üzdü. Şikayet etme tarzı bi şey yapamam bu çalıştığım ortamda gerilmeme neden olur.. hem boş gün isteyip hem de kursta çalışmak istememi de yanlış anlıyorlar sanırım(maddi anlamda da borçlarım var)
Ne önerirsiniz?
Ne güzel başka bir ülkedeymişsiniz, doğuda hiç görev yaptın mı? Hastaneye gitmen 2 saatini aldı mı hiç? Aslında bana bencil demeyi ima ediyorsunuz fakat kendiniz empati yapamayacak kadar iyi şartlardasınızHamile olan sen, doktora filan gidebilmek icin boş gün isteyen sen... ama SADECE hamileyim... yatalak değilim diyen sen....
Yani... normal 9-17 çalışan bir kadin (yaşadığım ülkede kadinlar doğumdan 6 ay önce izine cikiyor ve extra boş gün hiiiiiiic duymadim) nasil doktor işini ayarliyorsa sende ayarla yani...
Herşeye extra bir muamale beklemeyin yaaaw
Bizim yaşadığımız ülkede hamileler doğumdan 2 ay önce izne çıkabiliyor,yani bayan bir ay sonra sizin ulkenizde ise geçmeyecek bu ülkede doktora gitmek için boş güne ihtiyaç duyacakHamile olan sen, doktora filan gidebilmek icin boş gün isteyen sen... ama SADECE hamileyim... yatalak değilim diyen sen....
Yani... normal 9-17 çalışan bir kadin (yaşadığım ülkede kadinlar doğumdan 6 ay önce izine cikiyor ve extra boş gün hiiiiiiic duymadim) nasil doktor işini ayarliyorsa sende ayarla yani...
Herşeye extra bir muamale beklemeyin yaaaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?