hamileyim diye yatalak hasta muamelesi görüyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah Allah anlatamıyorumki,hanımefendi ben 1 gün istedim ..sadece bir gün hastane için

E versin. Nolur ki baska okul da okuldur,ordakiler de cocuk. Hem bakarsiniz belki daha iyi anlasacaginiz bir yoneticiniz olur orada
Versin sıkıntı yok ama benden verimsiz olursun diye dersimi alıp ben seni görevlendirme vericem diyor tezatlık var yani

İlk mesaji okudum orada veririm bir gun demisti. Gerci baska okula veririm demis,desin. Ben de olsam idareciyle anlasamiyorsam baska okula gitmek isterdim yani gayet normal.

Versin sıkıntı yok ama benden verimsiz olursun diye dersimi alıp ben seni görevlendirme vericem diyor tezatlık var yani
Aman verirse versin gorevlendirme. Oyle de boyle de calisiyor olacaksiniz ki zaten bence sizin icin fark eden bir sey yok. Hatta siz kendiniz isteyin baska okula yollasin. Dedigim gibi belki oranin kosullari size daha uygun olur rahat edersiniz

Hem borcunuzdan dolayı kursa gidiyorsunuz hem de hafta içi ders saatlerini azaltmak istiyorsunuz
Okul idaresi ne verirse o derslere girin işte hafta içi arta kalan zamanda da hastaneye gidin Yani hafta içi 2 gün tatil hafta sonu 1 gün tatil size yapsalar okulda ki tüm öğretmenler ister

Aman verirse versin gorevlendirme. Oyle de boyle de calisiyor olacaksiniz ki zaten bence sizin icin fark eden bir sey yok. Hatta siz kendiniz isteyin baska okula yollasin. Dedigim gibi belki oranin kosullari size daha uygun olur rahat edersiniz
Doğru söylüyorsun bunu düşüneceğim

Ben 1 günüm boş olsun diyorum , ben teklif bile etmedim zaten yıllardır benim derslerimi alma isteği vardı bahane etti bu durumu

Hanımefendi 1 günüm boş olsun istedim doğudayım ilçedeyim ilçede hastane yok ilde özel hastane yok 3 gün istemedim lütfen tekrar okuyun haksızlık yapıyorsunuz bunları yazarak

Doğuda ilçede iseniz gerçekten doktora ve hastaneye ulaşım sıkıntı oluyor, idarecinizin bu konuda anlayışlı olması gerekir.

Burada herşey açık.

Sizin istediğiniz aslında 3 gün ama idare ilk önce 1 gün boş olacak diyor siz ona tepki veriyorsunuz. 3 günüm boş olabilecekken 1 gün veriyorlar diye.

Sonradan da o 1 günün de elinizden alındığından bahsediyorsunuz.

Net yani.

Doğuda ilçede iseniz gerçekten doktora ve hastaneye ulaşım sıkıntı oluyor, idarecinizin bu konuda anlayışlı olması gerekir.
Ama anlayış göstermiyor sürekli rapor alıp öğrencilerin dersini boş geçiriyorum ne gerek var bi günüm boş olsa o gün giderdim

Bazı müdürler boşaltmayabilir. Bir var bir yok ders programı da yapabilir. Bu mobinge giriyor aslında.Hem dur bakalım daha ikinci döneme var.Tekrar konuşursun. Yanlız hamileyken ben maksimum ders alıcam diye çabalamanı anlamıyorum.

Ben aslında çok rahat olabileceği, isteler 3 gün bile verebileceklerini ama 1 gün bile vermediklerini söylüyorum parantez içinde yazan olabilecek durum benim istediğim durum değil 3 gün istiyorum mu demişim ?

Maksimum ders istemiyorum sadece 1 gün boş olsun istiyorum, bir de kurslar zaten kısa sürüyor hafta sonu bi kaç saat girer çıkarım zaten

Ama anlayış göstermiyor sürekli rapor alıp öğrencilerin dersini boş geçiriyorum ne gerek var bi günüm boş olsa o gün giderdim

Açıkçası ilk mesajınızı okuduğumda hem kurs parası alayım hem boş günüm olsun, açıkgözlülük yapıyor diye düşünmüştüm.

Ancak doğuda bir ilçede olduğunuzu yazınca düşüncelerim değişti, oraları bilirim, boş gün istemekle haklısınız. Çünkü zaten tüm gününüz hastaneye gidiş, muayene olma ve ilçeye dönüş ile geçiyordur.

2 dolu 1 boş şeklinde çalışma planı hazırladığına göre idareciniz sizden hoşlanmıyor.
Allah kolaylık versin.

Konu sahibini topa tutmuşsunuz ama yaşadığı bölgenin şartları ve sağlık hizmetlerine ulaşım olanaklarını gözönünde bulundurmak gerekiyor. Kadın batıda bir il merkezinde değil...

Son düzenleme:
Teşekkürler anlayışın için

Ama sen başta derslerini 15 saatte indirdiğini bu durumdan memnun olmadığını dile getirdin.Eger ders programı kötü olursa ilçe milli eğitim müdürüyle görüşürsün.Birde hamileyken böyle full derse giren arkadaşımız vardı.Sürekli rapor kullanıyordu.Ogrencilerin dersi boş geçiyordu.Derslerini girecek ögretmen varken vermek istemedi.Ögrencilere yazık oldu. Umarım anlatabildim.

Hamile olan sen, doktora filan gidebilmek icin boş gün isteyen sen... ama SADECE hamileyim... yatalak değilim diyen sen....
Yani... normal 9-17 çalışan bir kadin (yaşadığım ülkede kadinlar doğumdan 6 ay önce izine cikiyor ve extra boş gün hiiiiiiic duymadim) nasil doktor işini ayarliyorsa sende ayarla yani...
Herşeye extra bir muamale beklemeyin yaaaw

Ne güzel başka bir ülkedeymişsiniz, doğuda hiç görev yaptın mı? Hastaneye gitmen 2 saatini aldı mı hiç? Aslında bana bencil demeyi ima ediyorsunuz fakat kendiniz empati yapamayacak kadar iyi şartlardasınız

Bizim yaşadığımız ülkede hamileler doğumdan 2 ay önce izne çıkabiliyor,yani bayan bir ay sonra sizin ulkenizde ise geçmeyecek bu ülkede doktora gitmek için boş güne ihtiyaç duyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…