- 21 Kasım 2017
- 29.252
- 127.712
- 598
Bu kafaya böyle cevap.gerçekten hayatımda gördüğün en mantıklı arguman. bravo. madalya size.
Bu kafaya böyle cevap.
Benim seviyemde düşünme kapasitesi olsa o minvalde bir cümle kurmaz zaten. Yoksa ben de biliyorum:”Arkadaşım konumuz bu mu şimdi? Herkes her mesleğin ne olduğunu biliyor ve tercihini ona göre yapıyor. Sen mühendis olmuşsun, o öğretmen. Geçtik o kısmı. Kadının çare aradığı başka bir şey.” demeyi. Öğretmenlik mesleğinin zorluklarındansa hiç bahsetmek istemiyorum. Neyse ki şu an yazarak derdimi anlatıyorum. Konuşarak anlatamazdım mesela. Çünkü şu an faranjitim. Hani şu öğretmen hastalığı olan.”siz seviyenizin daha yüksek olduğunu düşünüyorsanız kendi seviyenizde cevap verin madem. olmaz mı? biri size aptal dediğinde sizin ona salak demeniz ne derece mantıklı?
Benim seviyemde düşünme kapasitesi olsa o minvalde bir cümle kurmaz zaten. Yoksa ben de biliyorum:”Arkadaşım konumuz bu mu şimdi? Herkes her mesleğin ne olduğunu biliyor ve tercihini ona göre yapıyor. Sen mühendis olmuşsun, o öğretmen. Geçtik o kısmı. Kadının çare aradığı başka bir şey.” demeyi. Öğretmenlik mesleğinin zorluklarındansa hiç bahsetmek istemiyorum. Neyse ki şu an yazarak derdimi anlatıyorum. Konuşarak anlatamazdım mesela. Çünkü şu an faranjitim. Hani şu öğretmen hastalığı olan.”
İlk defa duymuş olmanız bu gerçeği değiştirmiyor. Araştırın isterseniz. Ve lütfen “öğretmen hastalığı” dedim diye sadece öğretmenlere özgü bir hastalık gibi algılamış olmayın, lütfen. Ayrıca hocanın boş gün+kurs istemesini, hem de bunu hamileyken istemesini, verimsiz olacağını ben de yazdım zaten.karşınızdaki öğretmen değil diye düşünme kapasitesi sizden aşağı mı oluyor? ya da sırf hamile olduğu için özellikle hafta içi boş gün ama para gelsin diye hafta sonu bir gün kurs isteyen kişiye ne demeli peki? benim öğretmenlerle ilgili bi problemim yok. ama bol nimeti olan bi meslekte olduğunuz halde doymuyorsunuz. faranjitin öğretmen hastalığı olduğunu da ilk defa duydum. zira muhasebe müdürürümüz günde saatlerce telefonda konuşuyor ve kronik faranjit hastası.
karşınızdaki öğretmen değil diye düşünme kapasitesi sizden aşağı mı oluyor? ya da sırf hamile olduğu için özellikle hafta içi boş gün ama para gelsin diye hafta sonu bir gün kurs isteyen kişiye ne demeli peki? benim öğretmenlerle ilgili bi problemim yok. ama bol nimeti olan bi meslekte olduğunuz halde doymuyorsunuz. faranjitin öğretmen hastalığı olduğunu da ilk defa duydum. zira muhasebe müdürürümüz günde saatlerce telefonda konuşuyor ve kronik faranjit hastası.
Ben de kamuda mühendisim ondan sordum, niye saldırıyorsunuz ki?ee ne yapalim devlet oyle veriyor siz boyle yazmakla bir sey degismiyor sizin gibi ders aralarinda tutulan nobetin parasini bile verince oyle oluyor
kesinlikle sorun bu. zor bi iş getirisi de götüsü de var. hafta sonu da gidilebilecekken doktora (istediğinde gitsin kimseyi ilgilendirmez; ama çalışıyorsa yapacak bir şeyi yok.) hafta iç gitmek isteyip hafta sonu ek ders istemesi garip.
İlk defa duymuş olmanız bu gerçeği değiştirmiyor. Araştırın isterseniz. Ve lütfen “öğretmen hastalığı” dedim diye sadece öğretmenlere özgü bir hastalık gibi algılamış olmayın, lütfen. Ayrıca hocanın boş gün+kurs istemesini, hem de bunu hamileyken istemesini, verimsiz olacağını ben de yazdım zaten.
Aynen öyle.Demek istedigim bu isin öğretmeni mühendisi olmadigi.Malesef çalışan kadınların hemen hepsi sizin gibi sağarak çocuğuna süt veriyor. Iş hayatı böyle işte
İmla ve yazım kurallarına çok dikkat ederim ama iki arada bir derede yazdığımdan inanılmaz hatalı olmuş ve şimdi duzenleyemiyorum.Ya Allah aşkına, öğretmenlerin kpss puanları falan da görüyoruz. Bir yeterlilik testi yapildiginda büyük çoğunluğu dökülüyor. Nitelikli universitelerden mezun olanlar zaten yolunu buluyor. Diğerleri anca tag kassın Twitter'da. tag kasmalarını da. Neden çünkü puan mühendislikten düşük, sizin tabirinizle kıytırık bölümlerden bile mezun alıp işte bu hanım gibi nasıl daha az çalışıp daha çok kazanırım formasyon alıp öğretmen olmaya çalışıyorlar. Ayrica diger meslek gruplarini kucumseyen sizsiniz kıytırık diyerek. Onermenizi kendinize uygulasaniz ne hos olur aslinda. "Ben kimim ki ozelde calisanlari, kiytirik uni mezunlarini kucumsuyorum" diye. *wink wink*
Nereden, ne sıfatla mezun olursanız olun, kimse size 3 boş gün vermez.
8 lere dersim yok..Hocamız biraz işine geldiği gibi aktarıyor. Sınav hala var. Yalnız tüm öğrencilere mecburi değil. İyi bir liseye girmek isteyen öğrenciler -kim girmek istemez- o sınava yine girecekler. O yüzden kurs verimliliğinin yine üst düzeyde olması gerekiyor. Hocam burada en mantıklısı 15 saat dersi iki yanda üç güne yaymaları. Hayatta hiçbir şey canınızdan, sağlığınızdan kıymetli değil.
Ben iyi bir üniversiteden birincilikle mezun oldum ve atandım hiç twittera falan da girmedim zor bir bölümden atandımİmla ve yazım kurallarına çok dikkat ederim ama iki arada bir derede yazdığımdan inanılmaz hatalı olmuş ve şimdi duzenleyemiyorum.
Bir gün boş olacak dedi sonra seni başka okula vericem dediİdare size 15 saat ders vermis ve bir gununuzun bos olacagini soylemis zaten. Neden memnun olmadiniz? 15 saatin uzerine bir de kurs almaniz zaten normal degil ki?
Yok boş gün vermiyor.15 saati tüm haftaya yaymış.Tum hafta gel ama hafta sonu kurs vermem demiş.Okula haftanın 5 günü gidecek ama 1 TL ekders alamayacak.Okulda ful bulunanlara da ekders ücreti vermeden boş derse sokmaya bayılan bir idareyse deyme keyfineİdare size 15 saat ders vermis ve bir gununuzun bos olacagini soylemis zaten. Neden memnun olmadiniz? 15 saatin uzerine bir de kurs almaniz zaten normal degil ki?
Hanımefendi 1 günüm boş olsun istedim doğudayım ilçedeyim ilçede hastane yok ilde özel hastane yok 3 gün istemedim lütfen tekrar okuyun haksızlık yapıyorsunuz bunları yazarakYatalak hasta değil gayet sağlıklı birey muamelesi görmüşsünüz ki haftayı fullemişler.
Yatalak hasta muamelesini kendi kendinize yapıyorsunuz siz.
Hastaneye rahat gidebilmek adına haftada 3 koca gün fazla değilmi? Bebeklerimiz için 15 günde 1 yapılan kontrol gayet yeterli geliyor bildiğim.
Ayrıca özel hastaneler cumartesi ve pazar günleri de çalışıyor hafta sonu halledebilirsiniz hastane işlerinizi.
Hem Daha sık bile gitseniz her haftanın 3 günü hastaneye gitmek veya öyle düşünmek. Tamamen sizin yatalak hasta psikolojisine girdiğinizi gösteriyor.
Siz öğretmensiniz peki hiç mağazalarda 8-10 saat ayakta çalışan hamile satış elemanlarını düşündünüz mü? Onların malesef 2 gün çalışayım 3 gün çalışmayayım gibi bir lüksü yok onu da hatırlatmak isterim.
Ha bu arada sadece haftanın 2 günü çalışarak elde edeceğiniz kazanç HAKSIZ kazanç olacak. Boşuna kendinizi kandırmayın.
Yahu 1 gün istiyorum diyorum hastane içinMaaşı haketmeniz için 15 saati doldurmalısınız. Günde 8 saat ders yapan bir lise değilse orası zaten 3 günü doldurmak zorundasınız. Boş gün isteyip bir de kurs açmak da pek etik değil. Haksızsınız.
E versin. Nolur ki baska okul da okuldur,ordakiler de cocuk. Hem bakarsiniz belki daha iyi anlasacaginiz bir yoneticiniz olur oradaBir gün boş olacak dedi sonra seni başka okula vericem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?