hamileyim diye yatalak hasta muamelesi görüyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz seviyenizin daha yüksek olduğunu düşünüyorsanız kendi seviyenizde cevap verin madem. olmaz mı? biri size aptal dediğinde sizin ona salak demeniz ne derece mantıklı?
Benim seviyemde düşünme kapasitesi olsa o minvalde bir cümle kurmaz zaten. Yoksa ben de biliyorum:”Arkadaşım konumuz bu mu şimdi? Herkes her mesleğin ne olduğunu biliyor ve tercihini ona göre yapıyor. Sen mühendis olmuşsun, o öğretmen. Geçtik o kısmı. Kadının çare aradığı başka bir şey.” demeyi. Öğretmenlik mesleğinin zorluklarındansa hiç bahsetmek istemiyorum. Neyse ki şu an yazarak derdimi anlatıyorum. Konuşarak anlatamazdım mesela. Çünkü şu an faranjitim. Hani şu öğretmen hastalığı olan.”

karşınızdaki öğretmen değil diye düşünme kapasitesi sizden aşağı mı oluyor? ya da sırf hamile olduğu için özellikle hafta içi boş gün ama para gelsin diye hafta sonu bir gün kurs isteyen kişiye ne demeli peki? benim öğretmenlerle ilgili bi problemim yok. ama bol nimeti olan bi meslekte olduğunuz halde doymuyorsunuz. faranjitin öğretmen hastalığı olduğunu da ilk defa duydum. zira muhasebe müdürürümüz günde saatlerce telefonda konuşuyor ve kronik faranjit hastası.

İlk defa duymuş olmanız bu gerçeği değiştirmiyor. Araştırın isterseniz. Ve lütfen “öğretmen hastalığı” dedim diye sadece öğretmenlere özgü bir hastalık gibi algılamış olmayın, lütfen. Ayrıca hocanın boş gün+kurs istemesini, hem de bunu hamileyken istemesini, verimsiz olacağını ben de yazdım zaten.

kesinlikle sorun bu. zor bi iş getirisi de götüsü de var. hafta sonu da gidilebilecekken doktora (istediğinde gitsin kimseyi ilgilendirmez; ama çalışıyorsa yapacak bir şeyi yok.) hafta iç gitmek isteyip hafta sonu ek ders istemesi garip.

ee ne yapalim devlet oyle veriyor siz boyle yazmakla bir sey degismiyor sizin gibi ders aralarinda tutulan nobetin parasini bile verince oyle oluyor
Ben de kamuda mühendisim ondan sordum, niye saldırıyorsunuz ki?

para için işte. hafta içi boş olayım çünkü hamileyim. ama hafta sonu bi gün kursu olsun para gelsin. valla çok ilginç.

e tamam öğretmen hastalığı değil. kendiniz diyosunuz. napalım yani siz öğretmensizniz ve faranjitsiniz diye bizim faranjitimizden daha mı önemli daha mı fazla ihtimam gösterilmesi gerek?

“Öğretmenlerin hepsinde kronik ya da akut faranjit vardır, diğer meslek gruplarında yoktur.” Yazdıklarımdan bu çıkarımı yapmak bu kadar zor olmamalı. Şu an kendimi meslek lisesi öğrencilerine atom fiziği anlatıyor gibi hissediyorum.

İmla ve yazım kurallarına çok dikkat ederim ama iki arada bir derede yazdığımdan inanılmaz hatalı olmuş ve şimdi duzenleyemiyorum.

İdare size 15 saat ders vermis ve bir gununuzun bos olacagini soylemis zaten. Neden memnun olmadiniz? 15 saatin uzerine bir de kurs almaniz zaten normal degil ki?

8 lere dersim yok..

İmla ve yazım kurallarına çok dikkat ederim ama iki arada bir derede yazdığımdan inanılmaz hatalı olmuş ve şimdi duzenleyemiyorum.
Ben iyi bir üniversiteden birincilikle mezun oldum ve atandım hiç twittera falan da girmedim zor bir bölümden atandım
Ayrıca tekrar söylüyorum 3 gün boş olsun demedim , 1 gün boş olsun hastaneye gideyim dedim
Doğudayım zorunlu doğu görevi yapıp hastaneye gitmek zorunda kaldınız mı hiç?

İdare size 15 saat ders vermis ve bir gununuzun bos olacagini soylemis zaten. Neden memnun olmadiniz? 15 saatin uzerine bir de kurs almaniz zaten normal degil ki?
Bir gün boş olacak dedi sonra seni başka okula vericem dedi

Yok boş gün vermiyor.15 saati tüm haftaya yaymış.Tum hafta gel ama hafta sonu kurs vermem demiş.Okula haftanın 5 günü gidecek ama 1 TL ekders alamayacak.Okulda ful bulunanlara da ekders ücreti vermeden boş derse sokmaya bayılan bir idareyse deyme keyfine

Hanımefendi 1 günüm boş olsun istedim doğudayım ilçedeyim ilçede hastane yok ilde özel hastane yok 3 gün istemedim lütfen tekrar okuyun haksızlık yapıyorsunuz bunları yazarak

Yahu 1 gün istiyorum diyorum hastane için

Bir gün boş olacak dedi sonra seni başka okula vericem dedi
E versin. Nolur ki baska okul da okuldur,ordakiler de cocuk. Hem bakarsiniz belki daha iyi anlasacaginiz bir yoneticiniz olur orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…